2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

benim 16 yumurta toplandı ama rahim dinlendirme yapılmayacak bir aksilik çıkmazsa. E2 ve progesteron değerlerine bakıyorlar opudan önce. e2 3500 üzeri çıkarsa ve çok yumurta varsa rahim dinlendirme oluyor sanırım ohss riski nedeniyle

Canım benim hayırlı uğurlu olsun sağlıklısından en kalitelisinden embriyo olsunlar inşallah

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kimler ne alemde transfer olma yolunda
Benim yarın sanırım son kontrolüm olur diye düşünüyorum toplama işlemi için gün vercekler bakalım tahminlerim o yönde hayırlısını versin Rabbim hepimize senin transfer olmuş ben orayı kaçırmışım :)))) hayırlı uğurlu olsun inşallah günler çabucak geçsin güzel haberlerini ver bizlere

Opu biraz zor geçiyor sonrası çok dikkat et bol sıvı iç güzel güzel yumurtaların olur inşallah sağlıklı bir embriyo olurlar amin canım 5.gün benim bakalım ne olacak ☺

Ben estrfoem devam ediyorum. Cuma gunu kontrolum var gunler gecmiyor benim embriyolarimin kalitelerini istesem bana gonderirler mi acaba? Oyle bir kayit tutuyorlar mi? Tek tek hepsinin kalitesini gonderseler keske
Bende kullanıyorum onu hatta bir iğne bi de progestan fitil var. Günler en hızlı o zaman geçti benim 24 ağustos da başladık 24 eylül de transfer oldu embriyolog arkadaşlar sana bilgi vermedi mı aradıklarında sor canım söylerler

Benimde 26 eylül transferim oldu canım bende estrofem iğne ve fitil birde aspirin kullanıyorum. Kaç embriyo transfer edildi neler yaptın sonrasında vücudunda bi değişiklik var mı?

Insallah olumlu sonuclar alirsinn cogu iyi kalitede ama orta kalite de var dedi. Toplam 9 embriyo unuttum cok detayini o an heyecandan://

Merhaba kızlar bende rahim dinlendirmedeyim Allah nasip ederse Ekim ortası gibi adet olup transfere gün sayacagim sizlerle beraber tabi bide transfer sonrası gün saymak var emeklerimiz boşa çıkmasın rabbim nasip etsin bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…