- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Bilmiyorum ama yumurta sayısına göre olabilir.Canım toplama işlemin için kolaylıklar diliyorum.. Allahım yardımcın olsun inşallah.
Hepimiz mi ovitrelleden 2 vurduruyoruz acaba yum sayısına göre mi yoksa benim 17 gelişen var şu an
benim 16 yumurta toplandı ama rahim dinlendirme yapılmayacak bir aksilik çıkmazsa. E2 ve progesteron değerlerine bakıyorlar opudan önce. e2 3500 üzeri çıkarsa ve çok yumurta varsa rahim dinlendirme oluyor sanırım ohss riski nedeniyleAnladım canım çok teşekkür ederim cevabın için. Bir sorum daha var doktor bana transfer bu ay olur mu dediğimde değerlerine göre bakıcaz şu an iyi gidiyor olur diyebiliriz bu ay için dedi. Bir arkadaşımda 15 yumurtadan fazla yum gelişirse rahim dinlendirme yaptıklarını söyledi. Sizin değerleriniz nasıldı acaba?
Ben 7 ekimde kontrole gideceğim transfer günü bedelli olacak ozmn sen naptın canımKızlar nasılsınız nasıl gidiyor kimler ne alemde transfer olma yolunda
Canım benim hayırlı uğurlu olsun sağlıklısından en kalitelisinden embriyo olsunlar inşallahbenim 16 yumurta toplandı ama rahim dinlendirme yapılmayacak bir aksilik çıkmazsa. E2 ve progesteron değerlerine bakıyorlar opudan önce. e2 3500 üzeri çıkarsa ve çok yumurta varsa rahim dinlendirme oluyor sanırım ohss riski nedeniyle
Benim yarın sanırım son kontrolüm olur diye düşünüyorum toplama işlemi için gün vercekler bakalım tahminlerim o yönde hayırlısını versin Rabbim hepimize senin transfer olmuş ben orayı kaçırmışım :)))) hayırlı uğurlu olsun inşallah günler çabucak geçsin güzel haberlerini ver bizlereKızlar nasılsınız nasıl gidiyor kimler ne alemde transfer olma yolunda
Benim de 7 Ekim kontrol 13 Ekim transfer olabilir dedi doktor aynı zamanlarda olacak galiba canımBen 7 ekimde kontrole gideceğim transfer günü bedelli olacak ozmn sen naptın canım
Ben estrfoem devam ediyorum. Cuma gunu kontrolum var gunler gecmiyorKızlar nasılsınız nasıl gidiyor kimler ne alemde transfer olma yolunda
Adet olmayı bekliyorum bugün yarın olup hastaneye gidicem inşallah öyle heyecanlıyım ki adeti hiç böyle beklememiştimKızlar nasılsınız nasıl gidiyor kimler ne alemde transfer olma yolunda
Ben de erken bir sürpriz ile transferimin 5.günündeyim beklemedeyimBen 7 ekimde kontrole gideceğim transfer günü bedelli olacak ozmn sen naptın canım
Opu biraz zor geçiyor sonrası çok dikkat et bol sıvı iç güzel güzel yumurtaların olur inşallah sağlıklı bir embriyo olurlarBenim yarın sanırım son kontrolüm olur diye düşünüyorum toplama işlemi için gün vercekler bakalım tahminlerim o yönde hayırlısını versin Rabbim hepimize senin transfer olmuş ben orayı kaçırmışım :)))) hayırlı uğurlu olsun inşallah günler çabucak geçsin güzel haberlerini ver bizlere
Bende kullanıyorum onu hatta bir iğne bi de progestan fitil var. Günler en hızlı o zaman geçti benim 24 ağustos da başladık 24 eylül de transfer olduBen estrfoem devam ediyorum. Cuma gunu kontrolum var gunler gecmiyorbenim embriyolarimin kalitelerini istesem bana gonderirler mi acaba? Oyle bir kayit tutuyorlar mi? Tek tek hepsinin kalitesini gonderseler keske
Hiç düşünme düşününce stres oluyor ben düşünmedim opu sonrası 6.gün adet oldum ve herşey bi anda ilerledi normal adetimmisAdet olmayı bekliyorum bugün yarın olup hastaneye gidicem inşallah öyle heyecanlıyım ki adeti hiç böyle beklememiştim
Benimde 26 eylül transferim oldu canım bende estrofem iğne ve fitil birde aspirin kullanıyorum. Kaç embriyo transfer edildi neler yaptın sonrasında vücudunda bi değişiklik var mı?Bende kullanıyorum onu hatta bir iğne bi de progestan fitil var. Günler en hızlı o zaman geçti benim 24 ağustos da başladık 24 eylül de transfer olduembriyolog arkadaşlar sana bilgi vermedi mı aradıklarında sor canım söylerler
Progestan iğne ve fitil yazmıştı ha bide estrofem 7 Ekim’de onları al gel dedi acaba transfer günü nezmn dicek inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz bebiş dolar burasıBenim de 7 Ekim kontrol 13 Ekim transfer olabilir dedi doktor aynı zamanlarda olacak galiba canım
Bunlar transfer ilaçlarımı bilgisi olan varmı kızlar beni suan neler bekliyor acabaProgestan iğne ve fitil yazmıştı ha bide estrofem 7 Ekim’de onları al gel dedi acaba transfer günü nezmn dicek inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz bebiş dolar burası
Insallah olumlu sonuclar alirsinnBende kullanıyorum onu hatta bir iğne bi de progestan fitil var. Günler en hızlı o zaman geçti benim 24 ağustos da başladık 24 eylül de transfer olduembriyolog arkadaşlar sana bilgi vermedi mı aradıklarında sor canım söylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?