- 8 Ağustos 2020
- 799
- 1.525
- 43
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
HAyırlı olsun çok sevindimMerhaba benimde 5. Gün embriyosu transfer yapıldı transfer gününden 9 gün sonra test yapabileceğimi söyledi doktorum bugün test yaptırdım 188 çıktı 9 gün doluyorsa çıkar sonucunuzda
HAyırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallahSelam kızlar ben de dun transfer oldum
Amin teşekkür ederim inşallah sizde pozitifi görürsünüzHAyırlı olsun çok sevindimsağlıkla gelsin bebeğiniz. o zaman pazar günü vericem ben de.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Benim kistim durduk yere oluştu, inşallah bende de operasyona gerek kalmadan yarına kadar atılmış olur.BEn yaşamıştım canım.bir kaç ay kist oldu ben de ama adetle atılıyor merak etme.benm operasyonla boşaltılan bi kistim de var ama o menapoza sokulan bi iğne var ondan sonra olmuştu ama diğerleri rahat atılıyor
Merhaba canım doktorunun uyguladığı protokole göre değişiyor yumurta toplamadan sonra sana bilgi veriyor doktorun ya dondurulmuş yada taze transfer tamamen senin tedavi sürecine bağlı bişe ve bu tedavide kişiye göre değişiyor
Merhaba arkadaşım şimdi şöyle bir durum var şuan kullandığın yumurta geliştirici iğneler hormon iğneleri normalinden daha fazla yumurtalıklarını uyarıyor ve çok sayıda yumurtaların olgunlaşıcak opu işlemi olduktan sonra çoğu doktor rahim dinlendirme yöntemi yapıyor yani embriyoları donduruyor ohss olmasın herhangi bir enfeksiyon riski olmasın diye 1. Regli genelde kimyasal olur 2. Reglide gel diyor ve transfer tedavisine başlıyorsunuz taze transferde yapabiliyor opu işleminde zaten rahmini kontrol ediyor ve bu kararı doktorun veriyor bana taze ebriyo %50 dondurulmış %70 şansı var riske atmayalım donduralım dedi bende olur dedim iyiki dondurmuşum 3 ay transfer tedavisinden sonra rahim anca kendini toparladı benim bakalım nasipMerhaba canım benim de tedaviye başladım sanırım haftaya yum toplanır kafama birşey takıldı donduruluş embriyo mu yoksa taze embriyonun mu tutma şansı daha yüksek.. etrafımda tüp bebek le hamile kalan 3 kişinin haberini aldım 3 ü de tutmuş hatta biri ikiz hepsi dondurulmuş embriyo..acaba dondurulmuş daha mı iyi
Merhaba arkadaşım şimdi şöyle bir durum var şuan kullandığın yumurta geliştirici iğneler hormon iğneleri normalinden daha fazla yumurtalıklarını uyarıyor ve çok sayıda yumurtaların olgunlaşıcak opu işlemi olduktan sonra çoğu doktor rahim dinlendirme yöntemi yapıyor yani embriyoları donduruyor ohss olmasın herhangi bir enfeksiyon riski olmasın diye 1. Regli genelde kimyasal olur 2. Reglide gel diyor ve transfer tedavisine başlıyorsunuz taze transferde yapabiliyor opu işleminde zaten rahmini kontrol ediyor ve bu kararı doktorun veriyor bana taze ebriyo %50 dondurulmış %70 şansı var riske atmayalım donduralım dedi bende olur dedim iyiki dondurmuşum 3 ay transfer tedavisinden sonra rahim anca kendini toparladı benim bakalım nasip
Merhaba arkadaşım şimdi şöyle bir durum var şuan kullandığın yumurta geliştirici iğneler hormon iğneleri normalinden daha fazla yumurtalıklarını uyarıyor ve çok sayıda yumurtaların olgunlaşıcak opu işlemi olduktan sonra çoğu doktor rahim dinlendirme yöntemi yapıyor yani embriyoları donduruyor ohss olmasın herhangi bir enfeksiyon riski olmasın diye 1. Regli genelde kimyasal olur 2. Reglide gel diyor ve transfer tedavisine başlıyorsunuz taze transferde yapabiliyor opu işleminde zaten rahmini kontrol ediyor ve bu kararı doktorun veriyor bana taze ebriyo %50 dondurulmış %70 şansı var riske atmayalım donduralım dedi bende olur dedim iyiki dondurmuşum 3 ay transfer tedavisinden sonra rahim anca kendini toparladı benim bakalım nasip
Merhaba canım.biraz bahsedermisiniz gün günKızlar gözümüz aydın olsun değerim 12.gün 368 cıktı rabbim hepimize güzel haberler almak nasip etsin
Rica ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın istiyen herkese nasip etsin inşallahçok teşekkür ederim canım çok güzel anlatmışsın...Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Mrh canım tabi neler merak ediyorsan söyleyeyim mesela bugün 14.gün 970 çıktıE
Merhaba canım.biraz bahsedermisiniz gün gün
Harika çok sevindim.benim 2 denemem ve 2 adet transfer edildi 5.gün emriyolari bugün 1.günün transfer gününü saymassak. 1.gün 2.gün 4 6 8 günler neler hissetmiştiniz şuan bisey hissetmiyorumMrh canım tabi neler merak ediyorsan söyleyeyim mesela bugün 14.gün 970 çıktı
İlk günler birşey hissetmedim 3. Günden sonra sol bacağım ağrıdı 7. 8m günlerden sonra kasık ağrım oldu göğüslerim hassaslasti o kadar hiç lekeleme falan olmadı zaten bide akıntı artmıştıHarika çok sevindim.benim 2 denemem ve 2 adet transfer edildi 5.gün emriyolari bugün 1.günün transfer gününü saymassak. 1.gün 2.gün 4 6 8 günler neler hissetmiştiniz şuan bisey hissetmiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten beklemek en zoru iğne ilaç hepsini unutuyorsunİlk günler birşey hissetmedim 3. Günden sonra sol bacağım ağrıdı 7. 8m günlerden sonra kasık ağrım oldu göğüslerim hassaslasti o kadar hiç lekeleme falan olmadı zaten bide akıntı artmıştı
Evet canım ben mesela hiç kendimi aman dikkat edeyim transfer oldum ay yatayım moduna sokmadım tabi ki ağır iş görmedim orası ayrı bi de test gününe kadar gebelik var mı oldu mu test mı yapsam acaba diye düşünmedim o güne kadar bekleyip görelim dedim çevremde söyleyen herkeseHakkımızda hayırlısı olsun gerçekten beklemek en zoru iğne ilaç hepsini unutuyorsun
Evet haklısın peki yatarken hep duzmu yatmaya dikkat ettiniz acaba düz yatmaktan okadar sıkıldım kiEvet canım ben mesela hiç kendimi aman dikkat edeyim transfer oldum ay yatayım moduna sokmadım tabi ki ağır iş görmedim orası ayrı bi de test gününe kadar gebelik var mı oldu mu test mı yapsam acaba diye düşünmedim o güne kadar bekleyip görelim dedim çevremde söyleyen herkesemotivasyon önemli stres sinir yapma ve düşünme herşey Allah'ın elinde
Benim dün opu oldu. Dünden itibaren başladım. Günde 2taneden 3kez kullanıyorum. Büyük ihtimal pazartesi transfer olur. Reçete yazıldı. Transfer gününden itibaren vajinal progesterona iğne de eklenicekKızlar transferden sonr hepiniz vajınal progesteron kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?