2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Benim kistim durduk yere oluştu, inşallah bende de operasyona gerek kalmadan yarına kadar atılmış olur.

Merhaba canım benim de tedaviye başladım sanırım haftaya yum toplanır kafama birşey takıldı donduruluş embriyo mu yoksa taze embriyonun mu tutma şansı daha yüksek.. etrafımda tüp bebek le hamile kalan 3 kişinin haberini aldım 3 ü de tutmuş hatta biri ikiz hepsi dondurulmuş embriyo..acaba dondurulmuş daha mı iyi

Merhaba arkadaşım şimdi şöyle bir durum var şuan kullandığın yumurta geliştirici iğneler hormon iğneleri normalinden daha fazla yumurtalıklarını uyarıyor ve çok sayıda yumurtaların olgunlaşıcak opu işlemi olduktan sonra çoğu doktor rahim dinlendirme yöntemi yapıyor yani embriyoları donduruyor ohss olmasın herhangi bir enfeksiyon riski olmasın diye 1. Regli genelde kimyasal olur 2. Reglide gel diyor ve transfer tedavisine başlıyorsunuz taze transferde yapabiliyor opu işleminde zaten rahmini kontrol ediyor ve bu kararı doktorun veriyor bana taze ebriyo %50 dondurulmış %70 şansı var riske atmayalım donduralım dedi bende olur dedim iyiki dondurmuşum 3 ay transfer tedavisinden sonra rahim anca kendini toparladı benim bakalım nasip

çok teşekkür ederim canım çok güzel anlatmışsın...Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar,

Ben bu konuyu çok araştırdım. Anladığım kadarıyla çok yumurta toplanan kadınlarda dondurulmuş daha iyi, az yumurta toplananlarda taze daha iyi tutuyormuş :)

link:For women undergoing IVF, is fresh or frozen embryo transfer best? Some women benefit from a fresh embryo transfer while others benefit from delay

14 yumurtadan azsa taze transferin biraz daha şansı fazla gibiymiş. Benim3 folikül görünüyor maalesef. Amh:0,40 çıktı. İğnelerimin 12. günü olmasına rağmen ancak istenen büyüklüğe gelecek gibi. Bugün kontrolüm var. Büyük ihtimalle cunartesi yumurta toplama olacak. Taze ya da donmuş a doktorum rahim durumuna göre karar verecek. İnşallah hepimiz anne oluruz.

kızlar merhaba, sizlerw bişiy sormak istiyorum. yumurta toplama işlemi yumurta rezervine zarar veriyor mu ?

Harika çok sevindim.benim 2 denemem ve 2 adet transfer edildi 5.gün emriyolari bugün 1.günün transfer gününü saymassak. 1.gün 2.gün 4 6 8 günler neler hissetmiştiniz şuan bisey hissetmiyorum
İlk günler birşey hissetmedim 3. Günden sonra sol bacağım ağrıdı 7. 8m günlerden sonra kasık ağrım oldu göğüslerim hassaslasti o kadar hiç lekeleme falan olmadı zaten bide akıntı artmıştı

Hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten beklemek en zoru iğne ilaç hepsini unutuyorsun

Hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten beklemek en zoru iğne ilaç hepsini unutuyorsun
Evet canım ben mesela hiç kendimi aman dikkat edeyim transfer oldum ay yatayım moduna sokmadım tabi ki ağır iş görmedim orası ayrı bi de test gününe kadar gebelik var mı oldu mu test mı yapsam acaba diye düşünmedim o güne kadar bekleyip görelim dedim çevremde söyleyen herkese motivasyon önemli stres sinir yapma ve düşünme herşey Allah'ın elinde

Evet haklısın peki yatarken hep duzmu yatmaya dikkat ettiniz acaba düz yatmaktan okadar sıkıldım ki

Kızlar transferden sonr hepiniz vajınal progesteron kullanıyor musunuz
Benim dün opu oldu. Dünden itibaren başladım. Günde 2taneden 3kez kullanıyorum. Büyük ihtimal pazartesi transfer olur. Reçete yazıldı. Transfer gününden itibaren vajinal progesterona iğne de eklenicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…