2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Evet haklısın peki yatarken hep duzmu yatmaya dikkat ettiniz acaba düz yatmaktan okadar sıkıldım ki
Yok canım ne düz yatması her çeşit uyudum valla hayatta sırt üstü yatamam karnımın üstüne de yattım bak Allah'a şükür birşey olmadı ama şöylede birşey var ben yattım olmadı ama sen yine de dikkat et herkes bir olmaz canım

Aynen öle ya çok farklı gerçekten bekleyip göreceğiz artik

Canım sen hala progesteron ilacı kullanıyor musun

Herkese iyi geceler,
Bugün kontrolüm vardı, malesef kistim beni terk etmemiş, çikolata kistine dokunmadan müdahale ettiler. Dr 1 ay doğum kontrol hapı kullanıp ilk regl döneminde tedaviye başlamayı uygun buldu. Ağustostan beri her ay bi şekilde öteleniyo. Payıma yine beklemek düştü.

Kızlar bugun 9. Gunumdu evde tarihi gecmıs bir test vardı yaptım direk negtıf çıktı yıkıldımm cok uzgunum pgdıydı o kadar para da verdık maalesef olmadı o kadar da belirttim vardı bugune kadar bugun hepsi adet belirtilerine dondu bırden

canım tarihi geçmiş test diyorsun adı üstünde bekle gerçekten..kanaman olmadığı sürece bekle herkes genellikle 12. gün kan testi veriyor sen mutlaka kan testi ver içini ferah tut Rabbim e dua et tatlım üzülme stres olma bebek varsa ona zarar verirsin..

Canım keşke yapmasaydın o testi psikolojini etkilersin bak böyle sen o testi unut bak belirtin de varmış eminim yanlıştır o test canını sıkma lütfen

kaset denemiştim bi keresinde çift çizgiyi gördüm ama hamile değilmişim..ztn silik sekılde cıkmıstı kan vermiştim dolayısıyla bozmayın moralinizi tarihi geçikse yanlış çıkabilir

Hıc sanmıyorum kızlar test tarihi geçmıs olsa bile dogrj gosterır diyen de var zaten basım akşamdan beri çatlayacak g ıbı agrıyor bu bnm adet beilrtim olmadı nasıımde yokmus Rabbım sizlere nasıp etsin

Keske canm keske ama hıc umudum kalmadı

Evett benim testime 9 gun var bugunluk yatiyorum ama kendimi cok yormadan gunluk islerimi yapmayi planliyorum. Yoksa zaman gecmez
Hahah büTun gün ne program varda ona bakiorm yağmurumuz da yağıyor öle arada dışarı izliyorum. Değişik bi duygu 10. Günün sonunda ya bebisler bizimle yada değil. Inşallah bizimle olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…