2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Kızlar merhaba transferin 6. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı akşamına koyu renkli az bişey kan geldi.(adet günüm bugun)Bugun 7.günüm sadece akıntı var pembemsi dayanamayıp kanda test yaptırdım beta hcg 14 çıktı Bn bu güne kadar 0.10 un üzerine çıkmamıştım.Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabilir iğnene devam et dedi.Bu benim 2.teansferim. Bu durumu yaşayan var mı sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemedim.

Canım gebelik var görünüyor inşallah devam de eder kanamanı da takip et doktorunun söylediklerini uygula benim başıma gelmedi ama gelen arkadaşlar çok iyi düşün sakın moralini bozma . Zaten yerleşme kanaması ciddi birşey değil hakkında hayırlısı olsun canım

İnşallah canım Bugun 10.günüm gene dayanamadım kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah kimyasal değildir Cumartesi idrarda 2.cizgiyi gördüm pazar yaptığım testte daha silik çıktı. Test Tarihim 17 .si

Herkese mrb lar 2 dondurulmuş embriyom icin bugün doktora gittim adetm 2.günü bugn. lucrin depot igne ve cyclo progynova hap verdi.igneyi edetn 21.günü vuruncm ilacida hergun içmem gerektiğini söyledi.rahim duvarını hazırlamak için verdiğini söyledi hazırlık icin.. bi sonraki adette de transfrm oluck insalah bu sefer olur

Merhabalar.Ekimin 2 sinde taze 5.gün iyi kalite tek ve taze transferim oldu bu gün 11.gün değerim 375.31.İkinci transferimdi ilki Haziran ayı kimyasal gebelikle sonuçlandı.İki gün sonra tekrar test istedi doktorum.Allahım sabırla bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın dua ediyorum.

Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Çok sevndm adınıza hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insalah

Benimde 3 ekimde tek taze 5. Gün embriyo transferim oldu. Transferden bir gece öncesinde inanılmaz sancı şişlik ve ağrım olmuştu. Transfer sabahı daha kötü oldum. Transfer saatine kadar toparlandım biraz daha. Ancak sonraki günlerim oldukça sıkıntılı geçti. Bugün 10. gün kanda betahcg bakıldı. İdrar çıkışım yok denecek kadar azdı. Şişkinliğimde çok fazlaydı. Dr'uma gittim sıvı birikmesi olmuş. Bol su iç bol proteinli beslen dedi. Bugün serum da taktırdı. Yarın sıvıyı alalım dedi. Çok korkuyorum. Ama çok da sıkıntılı durumdayım bethcg değerim 136 gelmiş. Aynı durumu yaşayan oldu mu ? Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah

Arkadaşlar tecrübeli olanlarda rica ediyorum benim iki kez normal yolla bebeğim oldu birisi sağlıklı şükür birisini genetik bir hastalıktan kaybettim malesef o yüzden pgt li tüp bebek yaptık ama tutmadı kaliteli 5. Gün embriyosiydu neden olmadı bilemiyorum sizce tutmaması nedendir herşey normal giderken neden olmadi ben bundan sonra ne yapmalıyım tekrar düşünmek için biraz beklemeli miyim

pgt mi ngs mi hangisini yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…