- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Insallah bizimleeHahah büTun gün ne program varda ona bakiorm yağmurumuz da yağıyor öle arada dışarı izliyorum. Değişik bi duygu 10. Günün sonunda ya bebisler bizimle yada değil. Inşallah bizimle olurlar
Amin canim insallah yaaaaaaaaInsallah bizimleebenim icin cok buyuk umut var rabbim yaniltmasin
Canım gebelik var görünüyor inşallah devam de eder kanamanı da takip et doktorunun söylediklerini uygula benim başıma gelmedi ama gelen arkadaşlar çok iyi düşün sakın moralini bozma . Zaten yerleşme kanaması ciddi birşey değil hakkında hayırlısı olsun canımKızlar merhaba transferin 6. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı akşamına koyu renkli az bişey kan geldi.(adet günüm bugun)Bugun 7.günüm sadece akıntı var pembemsi dayanamayıp kanda test yaptırdım beta hcg 14 çıktı Bn bu güne kadar 0.10 un üzerine çıkmamıştım.Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabilir iğnene devam et dedi.Bu benim 2.teansferim. Bu durumu yaşayan var mı sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemedim.
Hadi inşallah canım senin haberinize duyarız umarım buradaBenim de az kaldı test günüme Çarşamba günü gerçekten zaman geçmiyor. Allah'ım hepimize pozitif göstersin
İnşallah canım Bugun 10.günüm gene dayanamadım kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah kimyasal değildir Cumartesi idrarda 2.cizgiyi gördüm pazar yaptığım testte daha silik çıktı. Test Tarihim 17 .siCanım gebelik var görünüyor inşallah devam de eder kanamanı da takip et doktorunun söylediklerini uygula benim başıma gelmedi ama gelen arkadaşlar çok iyi düşün sakın moralini bozma . Zaten yerleşme kanaması ciddi birşey değil hakkında hayırlısı olsun canım
Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaMerhabalar.Ekimin 2 sinde taze 5.gün iyi kalite tek ve taze transferim oldu bu gün 11.gün değerim 375.31.İkinci transferimdi ilki Haziran ayı kimyasal gebelikle sonuçlandı.İki gün sonra tekrar test istedi doktorum.Allahım sabırla bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın dua ediyorum.
Amin.Sizin de yakın sanırım.Allah gönlünüze göre versin.Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
Evet 14 Ekim rabbim gönlümüzün muradını versinAmin.Sizin de yakın sanırım.Allah gönlünüze göre versin.
benimde 15 ekim hadi hayirlisi kizlarEvet 14 Ekim rabbim gönlümüzün muradını versin
Çok sevndm adınıza hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insalahMerhabalar.Ekimin 2 sinde taze 5.gün iyi kalite tek ve taze transferim oldu bu gün 11.gün değerim 375.31.İkinci transferimdi ilki Haziran ayı kimyasal gebelikle sonuçlandı.İki gün sonra tekrar test istedi doktorum.Allahım sabırla bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın dua ediyorum.
pgt mi ngs mi hangisini yaptırdınız?Arkadaşlar tecrübeli olanlarda rica ediyorum benim iki kez normal yolla bebeğim oldu birisi sağlıklı şükür birisini genetik bir hastalıktan kaybettim malesef o yüzden pgt li tüp bebek yaptık ama tutmadı kaliteli 5. Gün embriyosiydu neden olmadı bilemiyorum sizce tutmaması nedendir herşey normal giderken neden olmadi ben bundan sonra ne yapmalıyım tekrar düşünmek için biraz beklemeli miyim
ne denir bilemedim canim cok üzüldümBenim sonucum negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?