- 28 Ağustos 2019
- 498
- 873
- 103
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Pes etmiyorum düştuğümüz yerden kalkıp yola devamne denir bilemedim canim cok üzüldüm
İnşallah bekliyorum sabırsızlıkla bugün 2. Günüm2.deneme ve gene hüsran morel bozmak yok kısmetse belki 3.de tutar
benimde negatifPes etmiyorum düştuğümüz yerden kalkıp yola devam
Benimde 13 ekim 5. Gün emriosu transfer oldu test günün ne zaman canımMerhaba kızlar benim de 13 ekimde 6. Gün dondurulmuş embriyo transferim oldu. Şuan evde dinleniyorum ama vakit geçmiyor.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
23 ekim canım senin ne zaman?Benimde 13 ekim 5. Gün emriosu transfer oldu test günün ne zaman canım
20 Ekim :)23 ekim canım senin ne zaman?
Bana günde 3 tane içeceksin dediler prospektüsünde günde bir tane yazıyor benim de bu ilaç hakkında kafam karışıkTransfer öncesi sekiz adet estrofem kullanan var mı bana doktor Sekiz adet yazdı
Kortizon ilacıBana günde 3 tane içeceksin dediler prospektüsünde günde bir tane yazıyor benim de bu ilaç hakkında kafam karışık
Yok Allah’a şükür gittiğim hastanede her tüp bebek yaptırana veriyorlar bunları . Kortizonluk ne işimiz var ki neden kortizon veriyorlarKortizon ilacıvücudunda enfeksiyon mu var?
Ben mesajdan sonra biraz netten okudum da, bağışıklık sistemini baskılamak için de veriliyormuş. Heralde transferden sonra vücudun bebeği kabullenmesi için doktorun vermiştir. Hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı dilerimYok Allah’a şükür gittiğim hastanede her tüp bebek yaptırana veriyorlar bunları . Kortizonluk ne işimiz var ki neden kortizon veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?