- Konu Sahibi cennethbahcesi
-
Ya evet siznki de yorucu gibi sürekli ayaktaysaniz da sıkıntı oturuyorsaniz da sıkıntı galiba en güzeli garantiye alıp 2 hafta gitmemek. Bizimki biraz farklı bir durum aklım çocuklar da kalacak. Yeniler daha.hayirlisi artık. İnşallah hayırlısıyla tutarda böyle şeyler için gitmemezlik yapmayız. Eşinizin yaşı büyükse bir ihtimal yapabilirler. Biz aynı yastayiz eşimle. Benim arkadaşım 33 yaşında eşi 40 onlara 2 tane koydular. İkisi de tuttu sımdi 20 günlük hamile. 2 tüp Bebek deneme si. Eşi azospermidi. Herşeyii devlette yaptırdı sadece transferi devlet kapali olduğu için özel de yaptırdı ikisi de tuttu. Darısı bizeBnde ikiz olsun bidaha tüp bebekle kardesle ugrasmiyim dedim ama kabul etmediler. Yaşım 33. Bn tüp bebek raporu bile alamadım kim şartları da çok. Ortam kötü.
Dinlenme işini bilmiyorum. Bnde memurum. Arşiv dosya islerimiz oluyo. Ama iki hafta gitmicem ise.
Yok canım esimde aynı yaşta.Ya evet siznki de yorucu gibi sürekli ayaktaysaniz da sıkıntı oturuyorsaniz da sıkıntı galiba en güzeli garantiye alıp 2 hafta gitmemek. Bizimki biraz farklı bir durum aklım çocuklar da kalacak. Yeniler daha.hayirlisi artık. İnşallah hayırlısıyla tutarda böyle şeyler için gitmemezlik yapmayız. Eşinizin yaşı büyükse bir ihtimal yapabilirler. Biz aynı yastayiz eşimle. Benim arkadaşım 33 yaşında eşi 40 onlara 2 tane koydular. İkisi de tuttu sımdi 20 günlük hamile. 2 tüp Bebek deneme si. Eşi azospermidi. Herşeyii devlette yaptırdı sadece transferi devlet kapali olduğu için özel de yaptırdı ikisi de tuttu. Darısı bize
Amin.evet devletten özele tasittilar.Yok canım esimde aynı yaşta.
Maşallah darısı bize inşallah.
E embiryo mu taşındı. Nasıl özelde yaptirdi
Ayyy minnoşlara kasımda kavuşcaksın desene.Benimkiler donduruldu teyzesi :)
Kasım'da olacağım insallah rahim dinlendiriyolar.
Çarşamba opuysa pazartesi 5.gun oluyor. Ogün yada ertesi gün olacak. Yada 3. Gün de yapabilir. Embiryolarin durumuna göre. Her gün arayıp haber vercekler. 3. Gün 5. Gün yada 6.gun de olabilirsin.
Hangi merkezdesin
En az 1hafta dinlen canım. Çünki ilk 3-4gün çok önemliymiş hareketlerini kısıtlaman gerekiyor. Hele çocuklarla daha zor olur.Kızlar ben de 2 tanne koysunlar istiyorum ama daha doktorum birşey demedi. Ben da 30 yaşındayım. Devlet çok sert bu konu da eşlerden biri 34 ve üstü olursa koyuyor yoksa kesinlikle koymuyor. Bu yasa değişmeli biz zaten zor bebek sahibi olan kişileriz. Maddi manevi çok yipraniyiruz. Bizi düşünen yok gerçi. Devlet tüp bebek merkezleri hala kapalı. Çok yazık gerçekten. Cimere yazdım bizim gibi olup özele gidemeyen bir sürü insan var. Bence sizde yazın. Ya kızlar ben öğretmenim. Bizim 1. Sınıflar açık malum. Ben okula gitsem mi transefrden sonra yorucu mu olur. Ya da ne zaman gitsem. Bir hafta dinlenmek yeterli mi çok kararsizim
Normaldir diye biliyorum. Rengi kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok diyorlar zatenHerkeze merhabasizlere bişey danışmak istiyorum ben 14eylülde transfer oldum testlerm biraz geç yükseldi 11.gün 23.80 15.gün 68.70 17.gün 296 perşembe günü tekrar test istedi doktorum ama 2.3gündür lekelenme yaşıyrm kahverengi transfermden beri ilk defa böyle oldu doktor normal diyo ama sizcedenormal mi progestan hem tablet hem ipne kullanıyorum
En az 1hafta dinlen canım. Çünki ilk 3-4gün çok önemliymiş hareketlerini kısıtlaman gerekiyor. Hele çocuklarla daha zor olur.
Merhaba kizlar, beni bugün aradılar 2 yumurtamdan biri sadece kullanilabilirmis onu da muhtemelen p.tesi gunü transfer yapariz dedi. Yarin için telefon bekleyecegim sabahtan.ikiz için çokkk hevesliydim ama hayirlisi inşallah
Hayırlı olsun canım. Smdi dikkat et. Dinlen yavaş yavaş hareket et. Hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularımızaKızlarrrSabahtan beri aradılar transfer için ve ve biraz once işlemden çıktım, şimdi bir saat yatar vaziyette kalacağım İnanılmaz derecede heyecanlandim, çoook farklı bir duyguymuş♡ Ağrı acı bir şey hissetmedim, kolaylıkla geçti, zaten bekleme dahil 10 dk da bitti, Allahım hayırlarla nasip etsin♡
Embriyoyu yerlestirirlerken hoş geldin bebeğim dedim, hissetmeye calıştım, umarım yerini sever, tutunur kolaycaBiz onu çok istiyoruz, o da sağlıkla gelsin
Umarım sizlerin de kolaylıkla geciyordur, dikkat edin, olumlu düşünmeye devam edelim
yaaa ne güzel, inşallah sonuç pozitif olur kavuşursunuz bebişinize.KızlarrrSabahtan beri aradılar transfer için ve ve biraz once işlemden çıktım, şimdi bir saat yatar vaziyette kalacağım İnanılmaz derecede heyecanlandim, çoook farklı bir duyguymuş♡ Ağrı acı bir şey hissetmedim, kolaylıkla geçti, zaten bekleme dahil 10 dk da bitti, Allahım hayırlarla nasip etsin♡
Embriyoyu yerlestirirlerken hoş geldin bebeğim dedim, hissetmeye calıştım, umarım yerini sever, tutunur kolaycaBiz onu çok istiyoruz, o da sağlıkla gelsin
Umarım sizlerin de kolaylıkla geciyordur, dikkat edin, olumlu düşünmeye devam edelim
Hayırlı olsun canım. Smdi dikkat et. Dinlen yavaş yavaş hareket et. Hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularımıza
yaaa ne güzel, inşallah sonuç pozitif olur kavuşursunuz bebişinize.
benim bugün iğnelerimin 8. günü, muhtemelen cuma gibi yumurta toplama olur.
cümlemizin hakkında hayırlısı inşallah.
Evet canım çok heyecanliyim. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler. Hakkımızda en hayırlısı olsun. Ya bitki çayları zararlı diye okudum onu da içmeye çekiniyorum. Kaysi gaz yapiyorCanımmmm büyük gün yarın demekRabbim kolayliklar versin güzelim. Gönlüne göre olsun herşey. Bende senin gibi transfer günü bekliyorum. Şişlik hemen gitmiyor maalesef. Kaysi yediysen bol su ic. Sakin olmaya calis ve varsa papatya ya da melisa cayi ic canim. Hersey güzel olacak güzel düşün güzel olsun kalbim, dua'm seninleee ve bebeğinleeeee ❤
Kizçeleer yarın tarnsef olacağım. Dua eder dualarınızi beklerim. Transfer olan arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Benim karnım çok şiş yumurta toplamda sonra beni rahatsız etmiyor ağrı sizi yok ama şiş bı de hafif kabız gibiyim. Ne yapalım bana yardım eder misiniz lütfen lütfen lütfen. Kaydı yedim hoşaf içtim. İ iiii
Canım selam.Kizçeleer yarın tarnsef olacağım. Dua eder dualarınızi beklerim. Transfer olan arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Benim karnım çok şiş yumurta toplamda sonra beni rahatsız etmiyor ağrı sizi yok ama şiş bı de hafif kabız gibiyim. Ne yapalım bana yardım eder misiniz lütfen lütfen lütfen. Kaydı yedim hoşaf içtim. İ iiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?