2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Ya evet siznki de yorucu gibi sürekli ayaktaysaniz da sıkıntı oturuyorsaniz da sıkıntı galiba en güzeli garantiye alıp 2 hafta gitmemek. Bizimki biraz farklı bir durum aklım çocuklar da kalacak. Yeniler daha.hayirlisi artık. İnşallah hayırlısıyla tutarda böyle şeyler için gitmemezlik yapmayız. Eşinizin yaşı büyükse bir ihtimal yapabilirler. Biz aynı yastayiz eşimle. Benim arkadaşım 33 yaşında eşi 40 onlara 2 tane koydular. İkisi de tuttu sımdi 20 günlük hamile. 2 tüp Bebek deneme si. Eşi azospermidi. Herşeyii devlette yaptırdı sadece transferi devlet kapali olduğu için özel de yaptırdı ikisi de tuttu. Darısı bize

Yok canım esimde aynı yaşta.
Maşallah darısı bize inşallah.
E embiryo mu taşındı. Nasıl özelde yaptirdi

Ayyy minnoşlara kasımda kavuşcaksın desene. benimkilere 3.gün pgt uygulanıcak 5.gün de transfer inşallah bir aksilik olmazsa tabi

En az 1hafta dinlen canım. Çünki ilk 3-4gün çok önemliymiş hareketlerini kısıtlaman gerekiyor. Hele çocuklarla daha zor olur.

Herkeze merhaba sizlere bişey danışmak istiyorum ben 14eylülde transfer oldum testlerm biraz geç yükseldi 11.gün 23.80 15.gün 68.70 17.gün 296 perşembe günü tekrar test istedi doktorum ama 2.3gündür lekelenme yaşıyrm kahverengi transfermden beri ilk defa böyle oldu doktor normal diyo ama sizcedenormal mi progestan hem tablet hem ipne kullanıyorum

Normaldir diye biliyorum. Rengi kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok diyorlar zaten

Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah tutar sağlıkli sihatli güzel ahlaklı olur. Önemli olan sayı değil biliyorsun. Piskolojik durumunuz nasıl . Benim de Allah nasip ederse carsamba olacak çok heyecanliyim.ve korkuyorum
Merhaba kizlar, beni bugün aradılar 2 yumurtamdan biri sadece kullanilabilirmis onu da muhtemelen p.tesi gunü transfer yapariz dedi. Yarin için telefon bekleyecegim sabahtan. ikiz için çokkk hevesliydim ama hayirlisi inşallah

Kızlarrr Sabahtan beri aradılar transfer için ve ve biraz once işlemden çıktım, şimdi bir saat yatar vaziyette kalacağım İnanılmaz derecede heyecanlandim, çoook farklı bir duyguymuş♡ Ağrı acı bir şey hissetmedim, kolaylıkla geçti, zaten bekleme dahil 10 dk da bitti, Allahım hayırlarla nasip etsin♡
Embriyoyu yerlestirirlerken hoş geldin bebeğim dedim, hissetmeye calıştım, umarım yerini sever, tutunur kolayca Biz onu çok istiyoruz, o da sağlıkla gelsin
Umarım sizlerin de kolaylıkla geciyordur, dikkat edin, olumlu düşünmeye devam edelim

Hayırlı olsun canım. Smdi dikkat et. Dinlen yavaş yavaş hareket et. Hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularımıza

yaaa ne güzel, inşallah sonuç pozitif olur kavuşursunuz bebişinize.
benim bugün iğnelerimin 8. günü, muhtemelen cuma gibi yumurta toplama olur.
cümlemizin hakkında hayırlısı inşallah.

Inşallah kolaylikla gecer sürecler, ve guzel haberleri burada paylaşırız
yaaa ne güzel, inşallah sonuç pozitif olur kavuşursunuz bebişinize.
benim bugün iğnelerimin 8. günü, muhtemelen cuma gibi yumurta toplama olur.
cümlemizin hakkında hayırlısı inşallah.

Kizçeleer yarın tarnsef olacağım. Dua eder dualarınızi beklerim. Transfer olan arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Benim karnım çok şiş yumurta toplamda sonra beni rahatsız etmiyor ağrı sizi yok ama şiş bı de hafif kabız gibiyim. Ne yapalım bana yardım eder misiniz lütfen lütfen lütfen. Kaydı yedim hoşaf içtim. İ iiii

Canımmmm büyük gün yarın demek Rabbim kolayliklar versin güzelim. Gönlüne göre olsun herşey. Bende senin gibi transfer günü bekliyorum. Şişlik hemen gitmiyor maalesef. Kaysi yediysen bol su ic. Sakin olmaya calis ve varsa papatya ya da melisa cayi ic canim. Hersey güzel olacak güzel düşün güzel olsun kalbim, dua'm seninleee ve bebeğinleeeee

Evet canım çok heyecanliyim. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler. Hakkımızda en hayırlısı olsun. Ya bitki çayları zararlı diye okudum onu da içmeye çekiniyorum. Kaysi gaz yapiyor en çok korktuğum başıma geldi.

Umarım kolaylıkla geçer transfer işlemi göz açip kapayıp bitmis gibi olacak inşallah sonrada güzel gelişmeler
Bu arada benim de karnım patlayacak gibi, neden oldugunu hiç bilmiyorum ama umarim uzun sürmez bu durum çünkü insani rahatsız ediyor.

Canım selam.
Oldun mu transfer dualarimdasin. Bize güzel haberler ver de bizde umutlanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…