2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Merhaba hepinize♡ Bugün toplama işlemi oldu, anestezi oldugu için hicbir sey anlamadım, ortalama 1 saat sürmüş, odaya gelince de 2 saat dinlenme verdiler. Ilaclarımı kullanmaya başladim, muhtemelen carşamba günu transfer olacak.

Hayırlı olsun canım. Kaç yumosun toplandı. İlaçlara başladın mı.
İnşallah hayirlisiyla hepimiz anne oluruz

Cok tesekkur ederim, 2 tane toplandı 2 si de transfer olacak. Ilaçlara başladım 4 gün ilaclar yazıyor ama transfer için onlar beni arayacaklarmış. Insallah hepimiz hayirli haberler alırız.
Hayırlı olsun canım. Kaç yumosun toplandı. İlaçlara başladın mı.
İnşallah hayirlisiyla hepimiz anne oluruz ❤

Toplamda tedavim yumurta toplama dahil 7 gun oldu, 5 gün igne kullandım ve bastan beri 2 yumurta gelisti. Ilaclarım; rulit 300mgr.
Prednol 16 mgr.
Lutinus 100mg
Parol( agrı olmasi durumunda)
Folik asit.
Ve ben kendim B12- demir- d3 - cinko- glutatyon- balik yağı ve hindistan cevizi yaği kullaniyorum.

2tane az değil mi bana sırf 2 tane iğne yazdıhangi ilaçları kullanıyorsunuz.

Aa ben bunu bilmiyordum, olmadi bir daha doktora danışırım, umarım olur ama olmazsa da hayırlısı olsun. acaba merkezden merkeze degişiyor mu, ya da belli istisnalar mi var, ben bir arastırayım
Devlette o kural geçerli galiba. Özel yerler çokta o kuralı uygulamıyor. Benim yaşım 25. İlk denemem olucak. Süreci anlatırken 1 veya 2 embriyor koyabiliriz dediler. Şimdilik ben de 2 tane istiyorum açıkçası

Merhaba çerkezköyde doktorunuz kim acaba

Hayır. Ben memorialdeyim. İki tane koymuyorlar. Yaşı 35ten küçük olanlara. Başka arkadaşlara da koymadılar.
Ama başka bı arkadaşım acibademde. Çift koydular. 30yasinda.
Devlet özel değil de.
Merkezden merkeze degisiyo sanırım.
Çoğul gebeliğin anne ve bebek için zararlarını anlatıp yasal değil dediler.

Evet belki de merkezden merkeze değişiyor ama devlet daha katı bu konuda bence. Evet çoğul gebelik riskli ama ben istiyorum ya. 1i tutmazsa diğeri tutunur diye düşünüyorum. Yada 2si de olsun ben taşırım ya Allahın izniyle

Kızlar ben de 2 tanne koysunlar istiyorum ama daha doktorum birşey demedi. Ben da 30 yaşındayım. Devlet çok sert bu konu da eşlerden biri 34 ve üstü olursa koyuyor yoksa kesinlikle koymuyor. Bu yasa değişmeli biz zaten zor bebek sahibi olan kişileriz. Maddi manevi çok yipraniyiruz. Bizi düşünen yok gerçi. Devlet tüp bebek merkezleri hala kapalı. Çok yazık gerçekten. Cimere yazdım bizim gibi olup özele gidemeyen bir sürü insan var. Bence sizde yazın. Ya kızlar ben öğretmenim. Bizim 1. Sınıflar açık malum. Ben okula gitsem mi transefrden sonra yorucu mu olur. Ya da ne zaman gitsem. Bir hafta dinlenmek yeterli mi çok kararsizim

Bugün transfer oldunuzmu? Bir aksilik çıkmazsa pazartesi çatlatma iğnesi olucak çarşamba toplanıcak. O zaman diğer pazartesiye transfer olur öylemi?
Benimkiler donduruldu teyzesi :)
Kasım'da olacağım insallah rahim dinlendiriyolar.
Çarşamba opuysa pazartesi 5.gun oluyor. Ogün yada ertesi gün olacak. Yada 3. Gün de yapabilir. Embiryolarin durumuna göre. Her gün arayıp haber vercekler. 3. Gün 5. Gün yada 6.gun de olabilirsin.
Hangi merkezdesin

Bu ilaçlardan embriyonun tutunmasını ya da düşüğü önlemek için olanı var mı canım. Bana verdiği ilacalar yumurta toplamda sonar 7 tane bir tanesi vitamin Planet life. Diğerleri hep embriyonun tutunması ve düşüğü onemeye yönelik.

Bnde ikiz olsun bidaha tüp bebekle kardesle ugrasmiyim dedim ama kabul etmediler. Yaşım 33. Bn tüp bebek raporu bile alamadım kim şartları da çok. Ortam kötü.
Dinlenme işini bilmiyorum. Bnde memurum. Arşiv dosya islerimiz oluyo. Ama iki hafta gitmicem ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…