• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var🥺 bugün gonalf iğnemin 9. Günü. Büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olacağım.. Bugün kontrolumde doktorum öyle dedi. Kafama takılan ise, ilk kontrolumde 12 yumurtam vardı dün 8 saydılar bugün 7☹ neden azalıyor bilen var mı, yoksa artık sadece büyükleri mı sayıyorlar
Aynı Dr mu saydı.
Belki yeterli büyüklükte değildir digerleri

Kızlar ya. Ben dün ilk ignemi oldum. Menopur 1200 verdi. Günlük 225 dozu.
Bı arkadaşım geçen ay başladı. O tam üç iğne kullanıyordu. Bnimki neden az. Ya yumurtalarim buyumezse :(
Bnden baska boyle kullanan varmı

Merhaba kızlar umarım hepimiz mucizemize kavuşuruz inşallah bende gonal f günlük 300 doz(7.gün devam) ve genotrapin kullandım( 5 gün bitti) yumurta takibindeyim iki güne bir gidiyorum 7 yumurtam var ne zaman toplancak merakla bekliyorum ilk denemem hayırlısı bakalım

Merhaba Kızlar ben de 21 yaşındayım polikistik overim bu ay tüp bebeğe başladık Cumartesi yumurtalar toplanacak Ankara bahçecide Selen hanım benim de doktorum umarım hepimizin tüp bebekleri tutar
CAnım merhaba bende pkosluyım22 yaşındayım. Tüp bebek düşünüyorum 1 ay sonra, Anatolia hakan hıcaya. Senin durum nasıl ? İnşallah tutar 🙏🏼

Merhaba kızlar. Dün 7. gonal f'yi aldım, bir de cetrotide başladık dün. Bu sabah bembeyaz akıntım vardı, ovülasyonda olur ya hani.. Erken çatlamamıştır değil mi?

Hemşireyi aradım, akıntının doğal olduğunu, yumurta gelişiminden ve hormonlardan kaynaklandığını söyledi, içim rahatladı: )

Merhaba kızlar. Dün 7. gonal f'yi aldım, bir de cetrotide başladık dün. Bu sabah bembeyaz akıntım vardı, ovülasyonda olur ya hani.. Erken çatlamamıştır değil mi?
Bende uc gundur menopur kullanıyorum. Bugun dr ayrıca cetrotide verdi. Ama zten cetrotide catlamaması ıcın. bence catlaması mumkun degıl.
Benım de bır yumurtam onden gıdıyormus. onun ıcın erken baslattı sanırım catlatmamayı.

Bende uc gundur menopur kullanıyorum. Bugun dr ayrıca cetrotide verdi. Ama zten cetrotide catlamaması ıcın. bence catlaması mumkun degıl.
Benım de bır yumurtam onden gıdıyormus. onun ıcın erken baslattı sanırım catlatmamayı.
benim de biri önden gidiyordu birazcık. işte yumurtlamamı tüpbebekten önceki dönemde sıkı takip ettiğim için yumurtlama akıntısını tanıyorum, ondan manyaklık yaptım: ) neyse ki hemşire rahatlattı içimi..
aramızda bir kaç gün varmış, umarım yolunda gidecek her şey: )

benim de biri önden gidiyordu birazcık. işte yumurtlamamı tüpbebekten önceki dönemde sıkı takip ettiğim için yumurtlama akıntısını tanıyorum, ondan manyaklık yaptım: ) neyse ki hemşire rahatlattı içimi..
aramızda bir kaç gün varmış, umarım yolunda gidecek her şey: )

Bende ıncelıyorum her seyı. aslında rahat bırakmak lazım. Bıraz kafamızın dagılması ıcın. Zten dr lar sureklı kont edıyor.
Kac yumurtan var bılıyormusun. İnsallah fazlaca olur da dondururuz.
Insallah canım. ne zaman catlatma vurulcaksın

Bende ıncelıyorum her seyı. aslında rahat bırakmak lazım. Bıraz kafamızın dagılması ıcın. Zten dr lar sureklı kont edıyor.
Kac yumurtan var bılıyormusun. İnsallah fazlaca olur da dondururuz.
Insallah canım. ne zaman catlatma vurulcaksın
hiç bilmiyorum ki ne zaman çatlama vurulacak. en büyük yumurta 19-20 mm olunca çatlama iğnesini yapmamız gerekiyormuş, doktorumun söylediği öyle. yarın kontrolüm var, yine boyutlarına bakacaklar. 5 tane yumurtam görünüyor. sağlıklı olsunlar da artık sayıya takılmamaya çalışıyorum: )

hiç bilmiyorum ki ne zaman çatlama vurulacak. en büyük yumurta 19-20 mm olunca çatlama iğnesini yapmamız gerekiyormuş, doktorumun söylediği öyle. yarın kontrolüm var, yine boyutlarına bakacaklar. 5 tane yumurtam görünüyor. sağlıklı olsunlar da artık sayıya takılmamaya çalışıyorum: )

Evet Evet ınsallah. sen hangı merkezdesın.
Pgt yaptıracak mısın

Back
X