- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Aradılar canım günlük olarak arıyorlar, gelişmeler için. Şu anda 9 embriyo devam ediyormuş. Onlarında kaliteleri iyi diye söylediler. Doktorum 5.gün sonunda 3 tüp olarak donduracağımı söyledi, bakalımAradılar mı Acaba sizi embiryoların durumu için.
Peki daha önce döllenme sıkıntın var mıydı?Ben başkentte canım mikro chip ile yaptırdım yine kalitesiz yumurta oldu ben lab güvenmiyorum oranın açıkçası. Bizde de morfoloji sıkıntısı var biz de dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı çıkmadı yüzde 12 çıktı normalmiş o da düzen lab yaptırdık bizde
Eş zamanlı başladım ben; önce tüm vücud muayene ediyor. Onun ücreti 300tl; sonra da hafta da 2 kez gidiyorsun transfere kadar. seans başına 120tl. Benim transferim 2 ay ötelendiği için Akapunktur’cum 2 hafta ara verelim sonra devam edelim dedi rahmi güclendirmek için.Akapuntur hakkında bilgi verir misiniz ne zaman başladınız ne kadar sürüyor
Sakım endişelenme benimki iyi bir tecrübe değildi ama umarım seninki çok iyi geçecektir. Bizde önce senin rahmin T ameliyat yapalım dedi, rahim filmimde öyle gördüğünü söyledi. Ameliyat için hazırlanırken Esra Bulgan’da bende renkli film ile bakayım dedi; hep beraber Esra hn’ın odasına girdik. Esra hn sonra Bülent bu rahme sen T mi dedin diye kızarak sordu; o da ben öyle değerlendirmiştim ama şimdi V görünüyor sıkıntı yok dedi. Az daha saçma sapan bir ameliyata giriyordum. Yine de kendisi ile devam ettim. Ancak bu seferde 14 yumurtanın 5i döllenince eşimden sperm DNA sı istedi, şaşırdım bende madem spermden şüpheleniyorsun keşke bu sürece başlamadan isteseydiniz bu testi dedim, o da isteseymişim olurdu dedi ciddiyetsiz bir şekilde.Bülent haydardedeoğlundan neden memnun kalmadınız acaba ben şuan onda tedavşye başladım özel klinik açmış kendisine. İşlemleri acıbademde yapıyormuş
Süper cabım çok sevindim senin adına bu süreçte takviye kullandın mı canımAradılar canım günlük olarak arıyorlar, gelişmeler için. Şu anda 9 embriyo devam ediyormuş. Onlarında kaliteleri iyi diye söylediler. Doktorum 5.gün sonunda 3 tüp olarak donduracağımı söyledi, bakalım ☺
İnşAllah güzel haberler alırız canım. Anlaşmalı eczanesi var canım biz kendi tanıdığımızdan aldık ilaçları. Onun dediğinden almadık. Rahme hiçbir sıkıntı yok dedi bana. Volkan Bey de tedavi sürecinde hangi ilaçları kullandınız yazar mısınız rica etsem. Bize tedavi başlamadan dna hasarına bakalım dedi canım ayrıca 3.gün transferi yapmıyor artık 3.gün den ileri gitmeyen yumurtaları transfer etmediğini söyledi kendi kliniğindeSakım endişelenme benimki iyi bir tecrübe değildi ama umarım seninki çok iyi geçecektir. Bizde önce senin rahmin T ameliyat yapalım dedi, rahim filmimde öyle gördüğünü söyledi. Ameliyat için hazırlanırken Esra Bulgan’da bende renkli film ile bakayım dedi; hep beraber Esra hn’ın odasına girdik. Esra hn sonra Bülent bu rahme sen T mi dedin diye kızarak sordu; o da ben öyle değerlendirmiştim ama şimdi V görünüyor sıkıntı yok dedi. Az daha saçma sapan bir ameliyata giriyordum. Yine de kendisi ile devam ettim. Ancak bu seferde 14 yumurtanın 5i döllenince eşimden sperm DNA sı istedi, şaşırdım bende madem spermden şüpheleniyorsun keşke bu sürece başlamadan isteseydiniz bu testi dedim, o da isteseymişim olurdu dedi ciddiyetsiz bir şekilde.
Birde ilaçları anlaşmalı bir eczaneden aldırıyor, ilaçlar ofisine geliyor biz ordan alıyorduk. Bir hayli tuttu açıkcası. Sonra kendi eczacı arkadaşlarıma sordum orda da bir hayli fark yemişiz. Ayrıca kana bir kez baktı, sonra tekrar kan kontrolü yapmadı; halbuki bu denememde gördüm ki benim ilaçlar ile hormon seviyem çok yükselmiş, şu anki doktorum o yüzden transferi yapmıyor, belki Bülent Bey ile de benzer şeyler oldu ama o yine de transferi 3.gün yaptı. Keşke ben daha fazla okusaydım ve o da biraz daha dikkat etseydi. Neyse kısmet değilmiş. Sana nacizane tavsiyem transferden önce mutlaka kan kontrolünü yaptır. Benim tecrübelerim sana kendini kötü hissettirmesin lütfen herkese yaklaşımı farklı olabilir. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Daha önce adanada ankada tüp bebek merkezi vardı gökhan çıragil şuan acıbadem de onlarda tüp yaptırdım 2 tane blast 5.gün embiryosu oluştu kızım var o transferden 2 yaşında kardeş istiyoruz benim ortalama 10 yumurta çıkıyor geneli dolu çıkıyorPeki daha önce döllenme sıkıntın var mıydı?
Evet canım kullandım; Q10, folik ve selenyum kullandım uzun süre ve Akdeniz usülü beslendimSüper cabım çok sevindim senin adına bu süreçte takviye kullandın mı canım
Ne kadar süre kullandın canım ben biesteronu q10 balık yağı arı sütü bal polen karışımı kullanıyorumEvet canım kullandım; Q10, folik ve selenyum kullandım uzun süre ve Akdeniz usülü beslendim ☺
Hepsi dolu çıkar inşallah canım stresli bir bekleyiş o hastaneden gelen telefona cevap vermek bile zor oluyorKızlar sabah opu oldu .11 yumurta toplandı .Doktor zaten son kontrolde 10 tane iyi yumurta var demişti .Yarın arayacaklar , çok merak ediyorum
Mikro chip için ayrı ücret ödediniz mi acabaSakım endişelenme benimki iyi bir tecrübe değildi ama umarım seninki çok iyi geçecektir. Bizde önce senin rahmin T ameliyat yapalım dedi, rahim filmimde öyle gördüğünü söyledi. Ameliyat için hazırlanırken Esra Bulgan’da bende renkli film ile bakayım dedi; hep beraber Esra hn’ın odasına girdik. Esra hn sonra Bülent bu rahme sen T mi dedin diye kızarak sordu; o da ben öyle değerlendirmiştim ama şimdi V görünüyor sıkıntı yok dedi. Az daha saçma sapan bir ameliyata giriyordum. Yine de kendisi ile devam ettim. Ancak bu seferde 14 yumurtanın 5i döllenince eşimden sperm DNA sı istedi, şaşırdım bende madem spermden şüpheleniyorsun keşke bu sürece başlamadan isteseydiniz bu testi dedim, o da isteseymişim olurdu dedi ciddiyetsiz bir şekilde.
Birde ilaçları anlaşmalı bir eczaneden aldırıyor, ilaçlar ofisine geliyor biz ordan alıyorduk. Bir hayli tuttu açıkcası. Sonra kendi eczacı arkadaşlarıma sordum orda da bir hayli fark yemişiz. Ayrıca kana bir kez baktı, sonra tekrar kan kontrolü yapmadı; halbuki bu denememde gördüm ki benim ilaçlar ile hormon seviyem çok yükselmiş, şu anki doktorum o yüzden transferi yapmıyor, belki Bülent Bey ile de benzer şeyler oldu ama o yine de transferi 3.gün yaptı. Keşke ben daha fazla okusaydım ve o da biraz daha dikkat etseydi. Neyse kısmet değilmiş. Sana nacizane tavsiyem transferden önce mutlaka kan kontrolünü yaptır. Benim tecrübelerim sana kendini kötü hissettirmesin lütfen herkese yaklaşımı farklı olabilir. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın
İnşAllah güzel haberler alırız canım. Anlaşmalı eczanesi var canım biz kendi tanıdığımızdan aldık ilaçları. Onun dediğinden almadık. Rahme hiçbir sıkıntı yok dedi bana. Volkan Bey de tedavi sürecinde hangi ilaçları kullandınız yazar mısınız rica etsem. Bize tedavi başlamadan dna hasarına bakalım dedi canım ayrıca 3.gün transferi yapmıyor artık 3.gün den ileri gitmeyen yumurtaları transfer etmediğini söyledi kendi kliniğinde
inşallah böyle devam ederSüper cabım çok sevindim senin adına bu süreçte takviye kullandın mı canım
Evet ödedim; +1,800tlMikro chip için ayrı ücret ödediniz mi acaba
Bende arı sütü kullandım BEEO’dan ama tadı fenaydı onu uzun süre kullanamadımNe kadar süre kullandın canım ben biesteronu q10 balık yağı arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum
İnşallah canım .Valla ben eşime verecem Telefonu o konuşsun .Ben cevap bile verememHepsi dolu çıkar inşallah canım stresli bir bekleyiş o hastaneden gelen telefona cevap vermek bile zor oluyor
En doğrusu; zaten asıl 3.günden sonra kritik eşik sanırım. Volkan bey ile gonal~f 150 ve merional kullandım. Sonra benim foliküller fazla büyüyünce gonal-f in seviyesini düşürdü. İğneleri 10 gün boyunca uyguladım. Son 4 günde de öğlenleri cetrotide ve çatlatma iğnesi olarakta gonapeptyl kullandım. Vitaminlere de devam ettim canım.İnşAllah güzel haberler alırız canım. Anlaşmalı eczanesi var canım biz kendi tanıdığımızdan aldık ilaçları. Onun dediğinden almadık. Rahme hiçbir sıkıntı yok dedi bana. Volkan Bey de tedavi sürecinde hangi ilaçları kullandınız yazar mısınız rica etsem. Bize tedavi başlamadan dna hasarına bakalım dedi canım ayrıca 3.gün transferi yapmıyor artık 3.gün den ileri gitmeyen yumurtaları transfer etmediğini söyledi kendi kliniğinde
Nerde yaptırıyorsunuz ücret nekadar ödediniz?Selam, DNA testini Düzen Lab'de yaptırdık. Morfoloji sıkıntısı olunca Volkan Bey ayrıca mikroçip yöntemi uyguladı.
Akapunktur u da yumurtaların uyarılması ve rahim kan akışını hızlandırması için yaptırıyorum. Bununla alakalı çok fazla makale okudum, doktoruma da danıştım, o da mutlaka yaptır faydasını göreceksin diyince, eş zamanlı başladım. Hayırlısı
Adana Acıbadem, Volkan Noyan. Çip için 1,800tl ekstra ödedik.Nerde yaptırıyorsunuz ücret nekadar ödediniz?
Akapunktur’da ilk seans+kontrol 300tl, sonra hafta da 2 kez seans başına 120tl. Tüm tüp bebek süreci boyunca transfere kadar sürüyor.Adana Acıbadem, Volkan Noyan. Çip için 1,800tl ekstra ödedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?