2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Peki daha önce döllenme sıkıntın var mıydı?

Akapuntur hakkında bilgi verir misiniz ne zaman başladınız ne kadar sürüyor
Eş zamanlı başladım ben; önce tüm vücud muayene ediyor. Onun ücreti 300tl; sonra da hafta da 2 kez gidiyorsun transfere kadar. seans başına 120tl. Benim transferim 2 ay ötelendiği için Akapunktur’cum 2 hafta ara verelim sonra devam edelim dedi rahmi güclendirmek için.

Bülent haydardedeoğlundan neden memnun kalmadınız acaba ben şuan onda tedavşye başladım özel klinik açmış kendisine. İşlemleri acıbademde yapıyormuş
Sakım endişelenme benimki iyi bir tecrübe değildi ama umarım seninki çok iyi geçecektir. Bizde önce senin rahmin T ameliyat yapalım dedi, rahim filmimde öyle gördüğünü söyledi. Ameliyat için hazırlanırken Esra Bulgan’da bende renkli film ile bakayım dedi; hep beraber Esra hn’ın odasına girdik. Esra hn sonra Bülent bu rahme sen T mi dedin diye kızarak sordu; o da ben öyle değerlendirmiştim ama şimdi V görünüyor sıkıntı yok dedi. Az daha saçma sapan bir ameliyata giriyordum. Yine de kendisi ile devam ettim. Ancak bu seferde 14 yumurtanın 5i döllenince eşimden sperm DNA sı istedi, şaşırdım bende madem spermden şüpheleniyorsun keşke bu sürece başlamadan isteseydiniz bu testi dedim, o da isteseymişim olurdu dedi ciddiyetsiz bir şekilde.
Birde ilaçları anlaşmalı bir eczaneden aldırıyor, ilaçlar ofisine geliyor biz ordan alıyorduk. Bir hayli tuttu açıkcası. Sonra kendi eczacı arkadaşlarıma sordum orda da bir hayli fark yemişiz. Ayrıca kana bir kez baktı, sonra tekrar kan kontrolü yapmadı; halbuki bu denememde gördüm ki benim ilaçlar ile hormon seviyem çok yükselmiş, şu anki doktorum o yüzden transferi yapmıyor, belki Bülent Bey ile de benzer şeyler oldu ama o yine de transferi 3.gün yaptı. Keşke ben daha fazla okusaydım ve o da biraz daha dikkat etseydi. Neyse kısmet değilmiş. Sana nacizane tavsiyem transferden önce mutlaka kan kontrolünü yaptır. Benim tecrübelerim sana kendini kötü hissettirmesin lütfen herkese yaklaşımı farklı olabilir. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın

Süper cabım çok sevindim senin adına bu süreçte takviye kullandın mı canım

İnşAllah güzel haberler alırız canım. Anlaşmalı eczanesi var canım biz kendi tanıdığımızdan aldık ilaçları. Onun dediğinden almadık. Rahme hiçbir sıkıntı yok dedi bana. Volkan Bey de tedavi sürecinde hangi ilaçları kullandınız yazar mısınız rica etsem. Bize tedavi başlamadan dna hasarına bakalım dedi canım ayrıca 3.gün transferi yapmıyor artık 3.gün den ileri gitmeyen yumurtaları transfer etmediğini söyledi kendi kliniğinde

Peki daha önce döllenme sıkıntın var mıydı?
Daha önce adanada ankada tüp bebek merkezi vardı gökhan çıragil şuan acıbadem de onlarda tüp yaptırdım 2 tane blast 5.gün embiryosu oluştu kızım var o transferden 2 yaşında kardeş istiyoruz benim ortalama 10 yumurta çıkıyor geneli dolu çıkıyor

Kızlar sabah opu oldu .11 yumurta toplandı .Doktor zaten son kontrolde 10 tane iyi yumurta var demişti .Yarın arayacaklar , çok merak ediyorum

Mikro chip için ayrı ücret ödediniz mi acaba

Süper cabım çok sevindim senin adına bu süreçte takviye kullandın mı canım
inşallah böyle devam eder Evet canım takviye kullandım; Q10, selenyum ve folik kullandım.

En doğrusu; zaten asıl 3.günden sonra kritik eşik sanırım. Volkan bey ile gonal~f 150 ve merional kullandım. Sonra benim foliküller fazla büyüyünce gonal-f in seviyesini düşürdü. İğneleri 10 gün boyunca uyguladım. Son 4 günde de öğlenleri cetrotide ve çatlatma iğnesi olarakta gonapeptyl kullandım. Vitaminlere de devam ettim canım.

Nerde yaptırıyorsunuz ücret nekadar ödediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…