2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Kızlar sabah opu oldu .11 yumurta toplandı .Doktor zaten son kontrolde 10 tane iyi yumurta var demişti .Yarın arayacaklar , çok merak ediyorum
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın heycanli bekleyiş hiç bitmiyor yarın ararlar 3.gunun heyecanı sarar sonra 5.gunun heyecanı nasıl durumun ağrın sizin var mi?

Hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın heycanli bekleyiş hiç bitmiyor yarın ararlar 3.gunun heyecanı sarar sonra 5.gunun heyecanı nasıl durumun ağrın sizin var mi?
Hafif alt karnımda ağrı var otururken felan , birde hafif lekelenmem oluyor .Ama çok normal bunlar İnşallah yarın sonuçlar güzel olur .Eşimde sperm sıkıntısı olduğu için korkuyorum , belki hiç döllenme olmaz diye

Akapunktur’da ilk seans+kontrol 300tl, sonra hafta da 2 kez seans başına 120tl. Tüm tüp bebek süreci boyunca transfere kadar sürüyor.
Evet işe yarıyormuş bende istanbulda yaptırdım ilk seans 550 sonraki her seans 400 tl biraz tuzlu onedenle sırtım için yaptırabildim ancak dört seans Tüp bebek için yaptıramadım

Olumlu düşün olumlu olsun canım güzel haberler ver inşallah insan korkuyor tabi benim şişkinlik çok olmuştu davul gibi hissediyordum kendimi 3.gunden ve 5.gunden iyi kalitede birer tane donduruldu benimde

Olumlu düşün olumlu olsun canım güzel haberler ver inşallah insan korkuyor tabi benim şişkinlik çok olmuştu davul gibi hissediyordum kendimi 3.gunden ve 5.gunden iyi kalitede birer tane donduruldu benimde
Çok şükür şişkinlik olmadı canım .Çok iyi Ya benim de o kadar olsa yeter Transferin ne zaman ? Opudan sonra adetini oldun mu ? hemşire bana 5 güne kadar olursun dedi .Çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanmıştım ben

Evet işe yarıyormuş bende istanbulda yaptırdım ilk seans 550 sonraki her seans 400 tl biraz tuzlu onedenle sırtım için yaptırabildim ancak dört seans Tüp bebek için yaptıramadım
Bende faydası olduğuma inanıyorum en azından stres seviyenizi düşürüp kan akışınızı hızlandırıyor bu da daha fazla temiz kan transferi ve daha fazla hücre demek Ben oldukça sakin bir süreç yaşıyorum şu anda, hatta zaman zaman şaşırıyorum kendime normalde bu kadar sakin değilimdir

Daha adet olmadım bekliyorum haziranın 2 sinde olmuştum en son bana hiç erken olursun falan denmedi adeti bekliyorum gecikme yapabilir bende rahim filmi cektirdigimde bile 4 gün falan gecikmisti sana kullanman için ilaç verdiler mi

Antibiyotik verdi canım .Estrofem e de adetle başlayacağım .Sen çatlatma iğnesi olarak ne kullanmıştın?

Ovitrelle kullanmıştım çatlatma için estrofem bende adetle baslicam bide vitamin vardı işte onlara devam ediyorum
Bana lucrin vermişti doktor .Hemşire lucrin erken adet olmanı sağlar demişti.Tabi neye göre bunu veriyor doktor bilmiyorum canım .Opu yu ne zaman olmuştun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…