- 27 Mart 2020
- 161
- 102
- 33
- 31
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Adana başkentte doktorunuz kimdi siz memnun kaldınız mi bu sürece kadar ?Bugün yapayım dedim 8. Gün idrar testi yaptım negatifnasıl üzüldüm ama erkenmiş idrar için beklicem.. birde inanılmaz sivilcelendim boynumda bile sivilce çıktı idrarda Bugün başlayan değişik bi koku var acaba enfeksiyon mu nedir bilmiyorum ki
Normal gebelik testi canım hazırda var olanı yapayım dedimErken gebelik mi yaptın canım normal gebelik mi. Bol su iç enfeksiyon a karşı canım
Yaaa ne güzel konuştunn inşallah ya valla sabrım kalmadı artıkkAyyy gebeliğin başlarındada idrarda renk ve koku değişimi olur diye duymuştum. Eğer doğruysa inşallah hamileliktendir canımmm
Erhan hocaydı çokta memnun kaldığım söylenemezAdana başkentte doktorunuz kimdi siz memnun kaldınız mi bu sürece kadar ?
Çıkmaz canım 5.gün embiryosu olsa çıkardı ama 3.gün çıkmazxNormal gebelik testi canım hazırda var olanı yapayım dedim
Canım o ben de resmen hayal kırıklığı ya çok umut ederek gitmiştim.Erhan hocaydı çokta memnun kaldığım söylenemez
Tayfun hocadan memnun olan insanlar duymuştum canım inşallah sana da iyi gelir.Bende tayfun çok hocaya gidiyorum. Adetimin 3. Günü başladık iğnelere perşembe günü de normal muayene edecek, ne zaman opu yapacağını bilmiyorum. Şu an için herhangi bir durum söz konusu olmadı sizinki gibi inşallah sizin yaşadığını yaşamam, Hatay dan geliyorum üstelik. Zor bir süreç Allah yardımcımız olsun. Sizin doktorunuz kimdi?
Canım taze transferde 3.gün veya 5.gün oluyor transfer donmuş embriyo da değişiyor bir adet veya 2 adet geçiyor rahim dinleniyorSon iğnelerimi yaptım cuma opu günü. Bundan sonra hemen 3. Ya da 5. Gün yapılıyor mu transfer. Bazıları opudan sonra regl olunuyor demiş. Öyle ise öteki ay mi olur transfer
Canım ilaçlar degiskenlik gösterebilir eğer herkes aynı iğneleri kullansaydı o zaman güvenim sarsılırdı sabit bir tedavi uygulanıyor diyePerşembe bana da birşey yok .Bana neden ovitrelle vermedi anlamış değilimBebişlere kavuşalım da yeter ki iğnelere razıyım .Aslında bende pek bir sorun yokta doktorum rahim dinlendirmeden yana , başarıyı artırıyor diyor
Haklısın canım .Herkesin tedavi şekli farklı .Sanırım benim opudan sonraki ilk adetle transfer hazırlıkları başlayacakCanım ilaçlar degiskenlik gösterebilir eğer herkes aynı iğneleri kullansaydı o zaman güvenim sarsılırdı sabit bir tedavi uygulanıyor diyebende 2 adet gonapeptyl vurmuştum yani ovitrelle Bende de yoktu Bu arada benim doktorumda rahim dinlendirmek istemişti 2 regl bekledik sonra virüs girdi araya 2 ayda öyle bekledik anca salı günü transfer olabildim şaka gibi
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınHaklısın canım .Herkesin tedavi şekli farklı .Sanırım benim opudan sonraki ilk adetle transfer hazırlıkları başlayacak
İnşallah canım , önce senden güzel haberler bekliyoruzHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amiiin hayırlısı ile güzel haber veririm inşallahİnşallah canım , önce senden güzel haberler bekliyoruz
Hayırlı olsun canım gurbette evladın teselli olur inşallah sanaSelam kızlar, ben haftaya adetimle başlıyorum tedaviye,hem korku hem heyecan karışık duygular içindeyim. Bu arada tayinimiz de Ankaraya çıktı, o Yüzden de içim buruk.Doğup büyüdüğüm yerden ayrılmam zor olacak.
Canım hayırlı olsun güzel haberini alalım inşallahAmiiin hayırlısı ile güzel haber veririm inşallah
Inşallah ya bakalım. 6. Gün test yapmayı düşünüyorum 29una denk geliyor inşallah doğru sonuç çıkarCanım hayırlı olsun güzel haberini alalım inşallah
5.gün embiryosu 6.gün normal test yapmıştım çok silik çıkmıştı erken gebelik testi yap canım garanti olsun etiket yap yapınca :)Inşallah ya bakalım. 6. Gün test yapmayı düşünüyorum 29una denk geliyor inşallah doğru sonuç çıkar
Evet 5. Gün embriyosu, erken gebelik testi sipariş verdim pazartesiye kadar gelirse pazartesi günü yaparım inşallah olumlu olursa etiketlerim tabii5.gün embiryosu 6.gün normal test yapmıştım çok silik çıkmıştı erken gebelik testi yap canım garanti olsun etiket yap yapınca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?