- 8 Ağustos 2016
- 1.885
- 2.827
- 133
- 44
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Sağol canım amin inşallah. Sen naptın, başladın mı tedaviye?Hayırlı olsun canım gurbette evladın teselli olur inşallah sana
Ay şimdiden heyecan yaptımEvet 5. Gün embriyosu, erken gebelik testi sipariş verdim pazartesiye kadar gelirse pazartesi günü yaparım inşallah olumlu olursa etiketlerim tabii
Adeti bekliyorım canım bir iki güne olurum sanırımSağol canım amin inşallah. Sen naptın, başladın mı tedaviye?
İnşallah çok teşekkür ederimTayfun hocadan memnun olan insanlar duymuştum canım inşallah sana da iyi gelir.
Kolay bir işlem korkma canım ekstra dikkat gerektirecek bir durum yok kaç yumurta görünüyor ultrason daCumartesi opu yapılacak inşallah. Opu öncesi ve sonrası şunu yapma bunu mutlaka yap diyeceğiniz herhangi bir önemli tavsiyeniz var mıdır acaba?
10 tane gözüküyordu. Ne kadar sürüyor işlem? Opu dan sonra ne kadar süre hastanede kalınıyor? Kusuruma bakmayın yine soru yağmuruna tuttumKolay bir işlem korkma canım ekstra dikkat gerektirecek bir durum yok kaç yumurta görünüyor ultrason da
Canim merhaba acibademin embriyologunun iyi oldugunu duymustum.cok iyi yapmissiniz.okadar cok duydumki..baskentte kalitesiz embriyolarii..cok dogru yerdesiniz adanada..dna testi nasi bir test nerde yaptirdiniz adanada..birde akapunturu ne icin yaptiriyosunuz bilhi verebilirmisiniz..Merhaba arkadaşlar, benim daha önce bir kez tüp bebek denemem olmuştu, Adana Başkent'te Bülent Haydardedeoglu ile. 14 yumurtam toplanmış ve sadece 5 tanesi döllenmişti, onlarında kaliteli olmadığını söylemişti Bülent Bey. 2 tanesi transfer edildi ve sonuç olumsuz. Olumsuz sonuçtan sonra eşimden sperm DNA'sı istedi, bende açıkcası biraz sinirlendim madem böyle bir şüpheniz vardı neden daha önce istemediniz diye. Mutlaka iyi bir doktordur ama benim pek kimyam tutmadı kendisi ile. Şimdi Acıbadem Volkan Noyan ile tedaviye başladım. Sürekli kan kontrolü yaparak yorum yapıyor ki daha önce Bülent Bey sadece bir kez kan tahlili istemişti. Volkan Bey salı günü yumurta topladı 16 yumurta toplandı, bunun 14'üne işlem yapıldı, 11'i döllendi. Benim eşimde morfoloji sıkıntısı var, dolayısıyla Volkan Bey mikroçip önermişti, bu döllenme sayısını ben bu teste bağlıyorum açıkcası. Embriyo lar 5 gün sonunda dondurulacak ve 2 adet bekletilip transfer yapılacak. Bu arada tüp bebeğe eş zamanlı akapunktur başlamıştım, umarım onunla faydası olur. Şimdiden herkese başarılar, umarım herkesin dileği kabul olur
Bende yaAy şimdiden heyecan yaptım
Selam, DNA testini Düzen Lab'de yaptırdık. Morfoloji sıkıntısı olunca Volkan Bey ayrıca mikroçip yöntemi uyguladı.Canim merhaba acibademin embriyologunun iyi oldugunu duymustum.cok iyi yapmissiniz.okadar cok duydumki..baskentte kalitesiz embriyolarii..cok dogru yerdesiniz adanada..dna testi nasi bir test nerde yaptirdiniz adanada..birde akapunturu ne icin yaptiriyosunuz bilhi verebilirmisiniz..
Peki fiyatlari nekadar canim..insallah hayirlisi olsun canimm..ve transferin basarili gecsin..Selam, DNA testini Düzen Lab'de yaptırdık. Morfoloji sıkıntısı olunca Volkan Bey ayrıca mikroçip yöntemi uyguladı.
Akapunktur u da yumurtaların uyarılması ve rahim kan akışını hızlandırması için yaptırıyorum. Bununla alakalı çok fazla makale okudum, doktoruma da danıştım, o da mutlaka yaptır faydasını göreceksin diyince, eş zamanlı başladım. Hayırlısı
Hadi hayırlısı, hepimiz güzel haberler verebiliriz inşallah burdan..Adeti bekliyorım canım bir iki güne olurum sanırım
Teşekkür ederimPeki fiyatlari nekadar canim..insallah hayirlisi olsun canimm..ve transferin basarili gecsin..
Cok tesekkur ediyorumTeşekkür ederim ☺, umarım senin içinde herşey harika gider. İlk kontrol randevusu 300tl, sonraki seans başına da 120tl. Haftada 2 seans alıyorsun.
Bülent haydardedeoğlundan neden memnun kalmadınız acaba ben şuan onda tedavşye başladım özel klinik açmış kendisine. İşlemleri acıbademde yapıyormuşMerhaba arkadaşlar, benim daha önce bir kez tüp bebek denemem olmuştu, Adana Başkent'te Bülent Haydardedeoglu ile. 14 yumurtam toplanmış ve sadece 5 tanesi döllenmişti, onlarında kaliteli olmadığını söylemişti Bülent Bey. 2 tanesi transfer edildi ve sonuç olumsuz. Olumsuz sonuçtan sonra eşimden sperm DNA'sı istedi, bende açıkcası biraz sinirlendim madem böyle bir şüpheniz vardı neden daha önce istemediniz diye. Mutlaka iyi bir doktordur ama benim pek kimyam tutmadı kendisi ile. Şimdi Acıbadem Volkan Noyan ile tedaviye başladım. Sürekli kan kontrolü yaparak yorum yapıyor ki daha önce Bülent Bey sadece bir kez kan tahlili istemişti. Volkan Bey salı günü yumurta topladı 16 yumurta toplandı, bunun 14'üne işlem yapıldı, 11'i döllendi. Benim eşimde morfoloji sıkıntısı var, dolayısıyla Volkan Bey mikroçip önermişti, bu döllenme sayısını ben bu teste bağlıyorum açıkcası. Embriyo lar 5 gün sonunda dondurulacak ve 2 adet bekletilip transfer yapılacak. Bu arada tüp bebeğe eş zamanlı akapunktur başlamıştım, umarım onunla faydası olur. Şimdiden herkese başarılar, umarım herkesin dileği kabul olur
Akapuntur hakkında bilgi verir misiniz ne zaman başladınız ne kadar sürüyorSelam, DNA testini Düzen Lab'de yaptırdık. Morfoloji sıkıntısı olunca Volkan Bey ayrıca mikroçip yöntemi uyguladı.
Akapunktur u da yumurtaların uyarılması ve rahim kan akışını hızlandırması için yaptırıyorum. Bununla alakalı çok fazla makale okudum, doktoruma da danıştım, o da mutlaka yaptır faydasını göreceksin diyince, eş zamanlı başladım. Hayırlısı
Ben başkentte canım mikro chip ile yaptırdım yine kalitesiz yumurta oldu ben lab güvenmiyorum oranın açıkçası. Bizde de morfoloji sıkıntısı var biz de dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı çıkmadı yüzde 12 çıktı normalmiş o da düzen lab yaptırdık bizdeMerhaba arkadaşlar, benim daha önce bir kez tüp bebek denemem olmuştu, Adana Başkent'te Bülent Haydardedeoglu ile. 14 yumurtam toplanmış ve sadece 5 tanesi döllenmişti, onlarında kaliteli olmadığını söylemişti Bülent Bey. 2 tanesi transfer edildi ve sonuç olumsuz. Olumsuz sonuçtan sonra eşimden sperm DNA'sı istedi, bende açıkcası biraz sinirlendim madem böyle bir şüpheniz vardı neden daha önce istemediniz diye. Mutlaka iyi bir doktordur ama benim pek kimyam tutmadı kendisi ile. Şimdi Acıbadem Volkan Noyan ile tedaviye başladım. Sürekli kan kontrolü yaparak yorum yapıyor ki daha önce Bülent Bey sadece bir kez kan tahlili istemişti. Volkan Bey salı günü yumurta topladı 16 yumurta toplandı, bunun 14'üne işlem yapıldı, 11'i döllendi. Benim eşimde morfoloji sıkıntısı var, dolayısıyla Volkan Bey mikroçip önermişti, bu döllenme sayısını ben bu teste bağlıyorum açıkcası. Embriyo lar 5 gün sonunda dondurulacak ve 2 adet bekletilip transfer yapılacak. Bu arada tüp bebeğe eş zamanlı akapunktur başlamıştım, umarım onunla faydası olur. Şimdiden herkese başarılar, umarım herkesin dileği kabul olur
Aradılar mı Acaba sizi embiryoların durumu için.Merhaba arkadaşlar, benim daha önce bir kez tüp bebek denemem olmuştu, Adana Başkent'te Bülent Haydardedeoglu ile. 14 yumurtam toplanmış ve sadece 5 tanesi döllenmişti, onlarında kaliteli olmadığını söylemişti Bülent Bey. 2 tanesi transfer edildi ve sonuç olumsuz. Olumsuz sonuçtan sonra eşimden sperm DNA'sı istedi, bende açıkcası biraz sinirlendim madem böyle bir şüpheniz vardı neden daha önce istemediniz diye. Mutlaka iyi bir doktordur ama benim pek kimyam tutmadı kendisi ile. Şimdi Acıbadem Volkan Noyan ile tedaviye başladım. Sürekli kan kontrolü yaparak yorum yapıyor ki daha önce Bülent Bey sadece bir kez kan tahlili istemişti. Volkan Bey salı günü yumurta topladı 16 yumurta toplandı, bunun 14'üne işlem yapıldı, 11'i döllendi. Benim eşimde morfoloji sıkıntısı var, dolayısıyla Volkan Bey mikroçip önermişti, bu döllenme sayısını ben bu teste bağlıyorum açıkcası. Embriyo lar 5 gün sonunda dondurulacak ve 2 adet bekletilip transfer yapılacak. Bu arada tüp bebeğe eş zamanlı akapunktur başlamıştım, umarım onunla faydası olur. Şimdiden herkese başarılar, umarım herkesin dileği kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?