2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Selam kızlar, ben de tedaviye başlayacağım inşallah, Ataşehir Memorial Cem Demirel de..Önceden 3 kürtajım kalp atışları durduğu için. 1 tane sağlıklı oğlum var 9 yaşında çok şükür. 1 bebeğimi de 2017 temmuzda doğurup 2018 şubat 'ta kaybettim hasta doğduğu için. Genetik testlerimizi yaptırdık, onları bekledik,ona göre tedavi uygulanacak,embriyolara genetik test yapılacak, sağlıklı olan konulacak inşallah. Hazıran sonundaki adetimle başlayacağız büyük ihtimalle. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin canım

Gittin mi canım kontrole
Evet gittim canim. Sağ ve sol tarafta yediser tane yumurta oluşmuş. Boyutları farklı farklı. 10-11-9-8-5-7vs. Irili ufaklı. Küçük olanlarında büyümesini istiyorum dedi gonal f nin dozunu arttırdı. Cumartesi tekrar çağırdı. Ilaveten çatlamayi önleyecek iğne de başlattı

Hadi hayırlısı canım maşallah çok güzel yumurtaların şuan kaç doz kullanıyorsun

Yarın 11 de yumurta toplama işlemim var korkuyorum acaba sonrasında çok büyük ağrı oluyor mu? Bu iğneler zaten mahvediyor insanı çok şükür bugün iğne kullanmayacağım

Yarın 11 de yumurta toplama işlemim var korkuyorum acaba sonrasında çok büyük ağrı oluyor mu? Bu iğneler zaten mahvediyor insanı çok şükür bugün iğne kullanmayacağım
Canım benim hiç ağrım olmamıştı ağrı kesici bile içmemiş tim. Benden 10 yumurta toplanmıştı ama çok yumurta toplanan kişilerde oluyormuş biraz ağrı ams dayanılmayscak gibi değil

Canım benim hiç ağrım olmamıştı ağrı kesici bile içmemiş tim. Benden 10 yumurta toplanmıştı ama çok yumurta toplanan kişilerde oluyormuş biraz ağrı ams dayanılmayscak gibi değil
Sanırım 22 tane yumurtam olmuş demek ki acıyacak Çok zor bir süreç gerçekten rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kızlar bugün kontrole gittim lucrin iğne vurdular. Adetin 3.günü tedavi başlayacak 24 haziran adet tarihim bakalım

Sanırım 22 tane yumurtam olmuş demek ki acıyacak Çok zor bir süreç gerçekten rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin inşallah canım. Benim daha önce 8 yumurtam toplanmıştı. Opu olduğu gece gaz sancısı gibi vurmuştu baya ayakta dik duramıyordum. Ertesi güne kalmadı hiç bişeyim.Sonra zaten embriyo oldu mu kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek düşünmekten ağrı kalmıyor pek

Merhabalar ben de 1 haziranda başladım tüp bebek tedavisine. Yarın yumurta toplama günüm. Başlangıçta 8 tane folikül vardı ama sonra yeni yeni yumurtalarım çıktı büyüdüler onların da büyümelerini dengelemek adına bir kaç gün daha iğne kullandım. Valla her geçen gün yumurtalarım azalıyor gibi geldi banayarın göreceğiz kaç tane hasat edilecekbu yolda herkese Rabbim sabır versin İnşallah isteyen herkes evladına kavuşur tez zamanda

Kızlar merhabalar hepinizeBende kendimden bahsetmek istedim 25 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim normal yoldan ne yazık ki 1 yıl içinde olmadı bizde doktora gittik eşimde Morfoloji sorunu çıktı bende polikistik yapıdaymışım ve tüp bebek yapmaya karar verdik tüp bebek tedavisinin altında bi dozla gonalflara başladım 33 tane yumurtam oldu bunların 8 tanesi 1.kalite Rahmi dinlendirmek için bir ay ara verdik dondurulmuş embriyo ile dün transferim oldu şimdi gün sayıyorum 2 embriyo transfer edildi bu arada

Maşallah canım e2 değerin kaç

Maşallah canım çok güzel kaliteli yumurtalar sonu bebiş olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…