2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Merhaba kızlar bugün 8. Günüm kontrole gittim murat keskin doktorum gop yeniyüzyıl hastanesi pazartesiye opu olucam inşallah allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin rabbim istiyen herkese çocuk nasip etsin

Merhaba kızlar bugün 8. Günüm kontrole gittim murat keskin doktorum gop yeniyüzyıl hastanesi pazartesiye opu olucam inşallah allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin rabbim istiyen herkese çocuk nasip etsin
Hayırlısı olsun inşallah canımHiç stres yapma moralini hep yüksek tutmaya çalış

Opu oldun mu canım nasılsın
İyiyim çok şükür başta mide bulantılarım çok oldu
Bol su iç canım ohss riskine karşı ihmal etme kaç yumurta çıktı
20 tane yumurta çıktı onun için birde serum taktılar Karında şişlik olmasın diye yinede oldu tabii başta çok ağrım olsada dayanıyor insan bana özellikle suyu çok içme dedi bol bol sıvı tüket ama su günde 4 5 bardağı geçmesin dedi soda daha iyi geliyormuş onun için bol soda tüketmem gerekiyormuş kii ben günde 3 lt su içen ve sodadan çok hoşlanmayan bir insanım midemi bulandırıyor ama yapacak bişey yok

Yaa ne tesadüf :) Murat Erdemir’in hastasıyım umarım canım ya hepimiz görelim sen kime gidiyorsun yapıldı mı transferin

Ben Jimerde Suat Hazere gidiyorum canım. Şuan iğnelere devam ediyorum. Histereskopi olucak opuda bi dahaki ay transfer olur sanırım. Benim geçen sene pembe mavide negatif bir denemem var. Bu ikinci olucak kısmetse. Sen hangi aşamadasın tedavinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…