- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Opu oldun mu canım nasılsınYarın 11 de yumurta toplama işlemim var korkuyorum acaba sonrasında çok büyük ağrı oluyor mu? Bu iğneler zaten mahvediyor insanı çok şükür bugün iğne kullanmayacağım
Bende e2 bakılmadı canımMaşallah canım e2 değerin kaç
İyiyim çok şükür başta mide bulantılarım çok oldu ama geçti birde karnım çok şişti normal diyorlar amaOpu oldun mu canım nasılsın
Bol su iç canım ohss riskine karşı ihmal etme kaç yumurta çıktıİyiyim çok şükür başta mide bulantılarım çok oldu ama geçti birde karnım çok şişti normal diyorlar ama
Ya inşallah canım benim sizler ne durumdasınızMaşallah canım çok güzel kaliteli yumurtalar sonu bebiş olsun inşallah
Opu oldun mu canım nasılsın
[/QUOTE bana anestezi altında yaptılar hiç bişey hissetmiyorsun canım ama anestezinin etkisi bitince bi iki gün ağrım olmuştu benim o da ağrı kesicilerle geçti
Uzun protokol a başladık canım dün lucrin iğne oldum adetin 3.günü gonalf başlıcazYa inşallah canım benim sizler ne durumdasınız
Hayırlısı olsun inşallah canımMerhaba kızlar bugün 8. Günüm kontrole gittim murat keskin doktorum gop yeniyüzyıl hastanesi pazartesiye opu olucam inşallah allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin rabbim istiyen herkese çocuk nasip etsin
Sitres yokta acayip heycan yapıyorumHayırlısı olsun inşallah canımHiç stres yapma moralini hep yüksek tutmaya çalış
O hepimizde var sen bide transferden sonra gör :) zaman geçmiyor oldu mu olmadı mı vsSitres yokta acayip heycan yapıyorum
Ayyy hadi inşallahO hepimizde var sen bide transferden sonra gör :) zaman geçmiyor oldu mu olmadı mı vs
Transferden sonra sonucu aldığım zaman bayılırım herhaldeO hepimizde var sen bide transferden sonra gör :) zaman geçmiyor oldu mu olmadı mı vs
Canım ben
canım ben Bursa’da yaptırdım sen hangi şehirde yaptırdın bide ne zaman oldun sonuçlandı mı acaba :)
İyiyim çok şükür başta mide bulantılarım çok olduOpu oldun mu canım nasılsın
20 tane yumurta çıktı onun için birde serum taktılar Karında şişlik olmasın diye yinede oldu tabii başta çok ağrım olsada dayanıyor insan bana özellikle suyu çok içme dedi bol bol sıvı tüket ama su günde 4 5 bardağı geçmesin dedi soda daha iyi geliyormuş onun için bol soda tüketmem gerekiyormuş kii ben günde 3 lt su içen ve sodadan çok hoşlanmayan bir insanım midemi bulandırıyor ama yapacak bişey yokBol su iç canım ohss riskine karşı ihmal etme kaç yumurta çıktı
Yaaa hadi inşallah güzel haberler verelim birbirimize kavuşalım miniklerimize hayırlısıylaUzun protokol a başladık canım dün lucrin iğne oldum adetin 3.günü gonalf başlıcaz
Amin canım inşallah ya bu yolda kimseyi boş çevirmesin rabbimYaaa hadi inşallah güzel haberler verelim birbirimize kavuşalım miniklerimize hayırlısıyla❤❤
Yaa ne tesadüf :) Murat Erdemir’in hastasıyım umarım canım ya hepimiz görelim sen kime gidiyorsun yapıldı mı transferinBende Bursadayım canım hangi doktora gidiyorsun. İlk denemen mi. Umarım pozitifi görürsün
Bu arada ilk denemem canım benim senin :)Yaa ne tesadüf :) Murat Erdemir’in hastasıyım umarım canım ya hepimiz görelim sen kime gidiyorsun yapıldı mı transferin
Yaa ne tesadüf :) Murat Erdemir’in hastasıyım umarım canım ya hepimiz görelim sen kime gidiyorsun yapıldı mı transferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?