2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

çok üzüldüm hayırlısı olsun canım sıkma kendini bu sefer olur inşallah benim ilk transferim 5 gün oluyo günler geçmiyor

Canım kalitesi orta olsa 3.gün gel derlerdi beni orası ikinci gün aramıştı orta kalite tam istediğimiz gibi değil dedi.sonraki gün de aradılar transfer için 3.gün gelin dediler
Canım aradılar 15.00 da transfer gerçektleşecek ne diye bilirim ki hayırlısı olsun herşeyin vardır bunda da bir hayır

Bu hücre işlerin pek anlamıyorum ama benim ki 9.2 imiş yani çok mu kötü
Valla canım ben de bilmiyorum inanki bana 10 hücreli demişti belki 10 kötü 9 iyidir canım bana embiryo bilgisi içeren dosya da vermemişlerdi senin diğer yumurtaları takip mi edecekler canım. Tek embiryo konuldu değil mi? Yüzde olarak bir şey dedi mi

selam canım, benim de İlk deneme tutmadı.. 2 aşılama, 1 tüp bebek, Pandemi derken 1 sene daha hayal kırıklığı Donmuş embriyolardan 2.deneme yapılacak yarın ilk Muayenem bakalım kısmet..

Senden çok umutluyum inşallah pozitifi görecez dedi çok umut verdi ama hayırlısı olsun canım dediğin gibi Allah ol derse olur gerisi embriyoları takip edecekler 5. Güne iyi olan varsa dondurcaz

selam canım, benim de İlk deneme tutmadı.. 2 aşılama, 1 tüp bebek, Pandemi derken 1 sene daha hayal kırıklığı Donmuş embriyolardan 2.deneme yapılacak yarın ilk Muayenem bakalım kısmet..
Insallah ikimizinde bu sefer tutar. Benimde kısmetse haftaya transferim olacak tekrar

Insallah ikimizinde bu sefer tutar. Benimde kısmetse haftaya transferim olacak tekrar
İnşallah Ama ilk transferde pek tutan duymadım. İnsan yine de ümitleniyor. Bence doktor hormon ayarlamayı öğreniyor. Mesela ilkinde haplar hormonlarımı yeterince yükseltmemiş bu kez direk climara bant ile başladık.(ben bunu bugün öğrendim) İlkinde kaç embriyo transfer edildi sana? Bunda kaç olacak? Benim doktorum biraz özgün kafasına göre karar veriyor ilkinde 1 embriyo yapacaktı transfer günü ısrarla 2 yaptırdım. İdrar testinde de 7. Ve 8.gün çift çizgi çıktı. Sonraki günler negatif. Bu kez 3 istiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…