- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
çok üzüldüm hayırlısı olsun canım sıkma kendini bu sefer olur inşallah benim ilk transferim 5 gün oluyo günler geçmiyorKızlar benim ilk transferim tutmadı. Kısmetse bu ay 2.denemem olacak insallah bu sefer olur. Benim gibi 1.transfer tutmayıp 2. de hamile kalan varmı aranızdacok umutsuzum. Her şey yolunda gitti 5.gün cok kaliteli dondurulmuş embriyom vardi fakat olmadı
Canım aradılar 15.00 da transfer gerçektleşecek ne diye bilirim ki hayırlısı olsun herşeyin vardır bunda da bir hayırCanım kalitesi orta olsa 3.gün gel derlerdi beni orası ikinci gün aramıştı orta kalite tam istediğimiz gibi değil dedi.sonraki gün de aradılar transfer için 3.gün gelin dediler
Çiğ yumurtaya can veren rabbim senin embiryonada can versin canımCanım aradılar 15.00 da transfer gerçektleşecek ne diye bilirim ki hayırlısı olsun herşeyin vardır bunda da bir hayır
Aminn inşallah canım benim tüm olmayanlArla birlikte bizim de yüzümüzü güldürsün rabbimÇiğ yumurtaya can veren rabbim senin embiryonada can versin canım
Amin canım aminAminn inşallah canım benim tüm olmayanlArla birlikte bizim de yüzümüzü güldürsün rabbim
Transfer oldun mu canım nasılsınAminn inşallah canım benim tüm olmayanlArla birlikte bizim de yüzümüzü güldürsün rabbim
Oldum canım iyiyim çok şükür.. doktorum çok umutlu konuştu biraz daha rahatımTransfer oldun mu canım nasılsın
İnşAllah canım bana transfer yaparken yüzde 40 50 demişti 10 hücreliydiOldum canım iyiyim çok şükür.. doktorum çok umutlu konuştu biraz daha rahatım
Yani rabbim yeterki ol desin inşallah ol demiştirOldum canım iyiyim çok şükür.. doktorum çok umutlu konuştu biraz daha rahatım
Valla canım ben de bilmiyorum inanki bana 10 hücreli demişti belki 10 kötü 9 iyidir canım bana embiryo bilgisi içeren dosya da vermemişlerdi senin diğer yumurtaları takip mi edecekler canım. Tek embiryo konuldu değil mi? Yüzde olarak bir şey dedi miBu hücre işlerin pek anlamıyorum ama benim ki 9.2 imiş yani çok mu kötü
Kızlar benim ilk transferim tutmadı. Kısmetse bu ay 2.denemem olacak insallah bu sefer olur. Benim gibi 1.transfer tutmayıp 2. de hamile kalan varmı aranızdacok umutsuzum. Her şey yolunda gitti 5.gün cok kaliteli dondurulmuş embriyom vardi fakat olmadı
Senden çok umutluyum inşallah pozitifi görecez dedi çok umut verdi ama hayırlısı olsun canım dediğin gibi Allah ol derse olur gerisi embriyoları takip edecekler 5. Güne iyi olan varsa dondurcazValla canım ben de bilmiyorum inanki bana 10 hücreli demişti belki 10 kötü 9 iyidir canım bana embiryo bilgisi içeren dosya da vermemişlerdi senin diğer yumurtaları takip mi edecekler canım. Tek embiryo konuldu değil mi? Yüzde olarak bir şey dedi mi
Maşallah canım kaliteli bir yumurta transfer edilmiş o zamanSenden çok umutluyum inşallah pozitifi görecez dedi çok umut verdi ama hayırlısı olsun canım dediğin gibi Allah ol derse olur gerisi embriyoları takip edecekler 5. Güne iyi olan varsa dondurcaz
Bende öyle umut ediyorum canım inşallahMaşallah canım kaliteli bir yumurta transfer edilmiş o zaman
Lucrin kullanırken kullandğınz desrekler vae mıUzun protokol a başladık canım dün lucrin iğne oldum adetin 3.günü gonalf başlıcaz
Biesteron kullanıyorum balık yağı kullanıyorum q10 kullanıyorum canımLucrin kullanırken kullandğınz desrekler vae mı
Insallah ikimizinde bu sefer tutar. Benimde kısmetse haftaya transferim olacak tekrarselam canım, benim de İlk deneme tutmadı.. 2 aşılama, 1 tüp bebek, Pandemi derken 1 sene daha hayal kırıklığıDonmuş embriyolardan 2.deneme yapılacak yarın ilk Muayenem bakalım kısmet..
İnşallahInsallah ikimizinde bu sefer tutar. Benimde kısmetse haftaya transferim olacak tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?