- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Benim iki ay önce yumurta toplandı 33 yumurtam oldu 8 tanesi 1.kaliteymiş dondurduk Rahmi dinlendirmek için ara verdik transferim oldu 3.günüm bugün sonuç bekliyorum yani umarım bekleyen herkes pozitif görürBen Jimerde Suat Hazere gidiyorum canım. Şuan iğnelere devam ediyorum. Histereskopi olucak opuda bi dahaki ay transfer olur sanırım. Benim geçen sene pembe mavide negatif bir denemem var. Bu ikinci olucak kısmetse. Sen hangi aşamadasın tedavinin.
Sizde problem neydi canımBenim iki ay önce yumurta toplandı 33 yumurtam oldu 8 tanesi 1.kaliteymiş dondurduk Rahmi dinlendirmek için ara verdik transferim oldu 3.günüm bugün sonuç bekliyorum yani umarım bekleyen herkes pozitif görür
Hadi hayırlısı olsun canım zor olanı atlattın gerisi kolayMerhaba kızlar ben de opu fan çıktım ağrım biraz vardı iğne yaptılar taze olacaktı ama rahmime ultrasonla bakmış doktorum hafif bir sıvı gördü bundan dolayı donduracaklar
Ço teşekkürler canım benimHadi hayırlısı olsun canım zor olanı atlattın gerisi kolay☺benimde dondurulmuş embriyo ile oldu transferim
Çok iyi bence hadi inşallah hayırlısıyla olurÇo teşekkürler canım benimToplam sayıyı demedi doktorum ama 7 tanesi net
Hayırlısı olsun canım kaç tane toplandıMerhaba kızlar ben de opu fan çıktım ağrım biraz vardı iğne yaptılar taze olacaktı ama rahmime ultrasonla bakmış doktorum hafif bir sıvı gördü bundan dolayı donduracaklar
Hepsi kaliteli olur inşallah canımÇo teşekkürler canım benimToplam sayıyı demedi doktorum ama 7 tanesi net
Hadi hayırlısı olsun benim de pazartesi toplanacak güzel sonuçlar alırız inşallahMerhaba kızlar ben de opu fan çıktım ağrım biraz vardı iğne yaptılar taze olacaktı ama rahmime ultrasonla bakmış doktorum hafif bir sıvı gördü bundan dolayı donduracaklar
Benim iki ay önce yumurta toplandı 33 yumurtam oldu 8 tanesi 1.kaliteymiş dondurduk Rahmi dinlendirmek için ara verdik transferim oldu 3.günüm bugün sonuç bekliyorum yani umarım bekleyen herkes pozitif görür
Teşekkür ederim canım inşallah pozitif olsunda beklemeye razıyım aslındaİnşallah sağlıkla tutunur bebişin sana canım. Kucağına aldığın günleride görürsün, beklemek en zoru bilirim günler geçmek bilmemişti ilk denememde.
Teşekkür ederim canım inşallah pozitif olsunda beklemeye razıyım aslında
Amin canım benim hepimiz görelim inşallahİnşallah canım tatlı ve güzel telaşlar yeterki sonu güzel olsun
Aradılar mı canım embiryoların durumu nasıl taze transfer mi olacak seninYaaa hadi inşallah güzel haberler verelim birbirimize kavuşalım miniklerimize hayırlısıyla
Beni aradılar Bugün ilk günleri 7 tane toplamışlardı 7 si de döllenmiş çok şükür❤İnşallah can versin Rabbim de 3. Güne kaliteli girebilsinler ne zormuş beklemek
Çok teşekkürler canımAy hadi inşallah hayırlı olsun canım benim
Evet canım aradılar 11 taneyle yola devam ediyoruz dedi dün. Kalitesini sordum şuan için net bişey yok orta gibi duruyor dedi çok üzüldüm aslındaAradılar mı canım embiryoların durumu nasıl taze transfer mi olacak senin
Canım kalitesi orta olsa 3.gün gel derlerdi beni orası ikinci gün aramıştı orta kalite tam istediğimiz gibi değil dedi.sonraki gün de aradılar transfer için 3.gün gelin dedilerEvet canım aradılar 11 taneyle yola devam ediyoruz dedi dün. Kalitesini sordum şuan için net bişey yok orta gibi duruyor dedi çok üzüldüm aslındakötü rüyalar görüp uyandım şimdi 3. Gün Bugün ama vaziyet kötü olsa yarın gelin demezmiydi 9 da tekrar arıcaklar sabırsızlıkla bekliyorum sinir oldum hemşireye zaten umarım doğru değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?