2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canim banada öyle geliyor rahat bir insan. Acaba diyorum kan sulandırıcı igne kullanıyorum onun dozumu az geliyor diyorum hayır alakası yok diyo. Yani mantıken kan az giderse beslenemez demi ama anlamıyor yok kanıtlanmış etkisi yokmuş iğnenin valla o kadr çok bunalıyorum ki bazen içim içime sigmiyo

Arkadaslar şu an bebekleriniz hangi pozisyonda ultrasonda en son gördüğünüzde. Benimki gibi makat pozisyonunda olan var mı yoksa doğum posizyonuna giriyorlar mi bu haftalarda?
Canım üç hafta önce benimki de makat gelişi duruyordu doktorum bu konuda rahat ol o anda öyle denk gelmiştir o daha çok döner bebeklerin yüzde 80’i 34. Haftadan sonra doğum pozisyonuna girerler dedi bakalım iki gün sonra kontrolüm var 30. Haftaya giriyorum hangi pozisyonda duruyor göreceğim ama içimde döndüğünü hissediyorum sürekli

4 ay şirketin yatırdığı para rapor parası mı canım ? Bazı şirketler doğum raporu parasını da ay ay yatıeabiliyor , yani raporunun bitmesini beklemene gerek kalmıyor , SGK dan raporunu aylık onaylıyor özlük işleri , SGK da her ay hesabına yatırıyor .. böyle bişeyi araştır istersen

Benimki çok hareketli bir bebek degil.3 hafta once de aynı pozisyondaydi, bugünde baktık ayni şekilde :) iki hafta sonra tekrar bakacak inşallah vaktinde döner de normal doğum olur diyorum. Hepimizin gönlüne göre olsun

Canım o pozisyondayken bebeğin tekmeleri daha çok nerde oluyor aşağı da mı oluyor
Benimki de makat pozisyoni tekmeleri sağ boşluğunda hissediyorum çünkü kafa yukarıda popo aşağıda ayakları yukarı kivirmis.

Canım yeni Pandemi kurallarını inan hiç bilmiyorum, hastane neredeyse komple Pandemi olmuş, annem olsun da eşimle görüntülü de idare ederiz napim zaten çok yatıracaklarını sanmıyorum.

sana da Hüseyin bey ne dediyse ona göre hareket et istersen, son kontrolünde hocam siz yapacak mısınız sizin ameliyat gününüze gün vermez misiniz diye açıkça sor, yok kime denk gelirsen derse hiç risk alma bence, doğum bu insan rahat hissetmek istiyor haliyle, hele de sen daha bi stresliymişsin onun stresini de katma içine.

Evet aynıyiz rabbim.nasip eder se 2 yada 3 kasım doğum benim sizin
Benim normal olsun diye planlıyorum bir aksilik olmazsa o yuzden bilemiyorum ama muayneden sonra sezaryen derse 2 kasim benim kendi doğum günüm dr un da amelyt gunu o gun olur belki de ay heyecanlandım...

Benim normal olsun diye planlıyorum bir aksilik olmazsa o yuzden bilemiyorum ama muayneden sonra sezaryen derse 2 kasim benim kendi doğum günüm dr un da amelyt gunu o gun olur belki de ay heyecanlandım...
Benim sezeryan kesin çünkü ilki sezeryan doktor riske atamam dedi 2 veya 3 kasım dedi

Kızlar A C İ L cevap verebilir misiniz ?
1 saatte 6 kasılma oldu karnım toplanıyor sertleşiyor fakat 15-20 saniye devam edip gevşiyor sizce normal mi ? Daha önce doğum yapanlar doğuma böyle mi başladı? Ya da aranızda böyle olan var mı? Aklıma bir sürü şey geliyor

Bugun gorustum rapor bitimi onayliyoruz dedi sirket yani 4 ay sonunda sgk dan alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…