2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Allah yardımdın olsun canım. Çok yormadan yapmaya çalış ben farklı şehre taşındım bizde herşeyi eşimle yaptık anneler kronik hasta ve farklı şehirlerde olunca gelmelerini istemedik çok zor oldu seni çok iyi anlıyorum ama dikkat et ben o dönemde biraz yordum kendimi çok sırt ağrıları çektim. Taşındığım evi kadına temizlettim mecbur koltukları yıkamaya başkası geldi evde tadilat hala çıkıyor usta geliyor. önlemini al maskeni tak dikkat et Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz. Emin ol yakınından yardıma gelen daha da yük oluyor sana kimsenin olmaması bazen gerçekten daha iyi

2 doğumu da spinal oldum, hiç baş ağrısı yaşamadım şükür ki, saolsun anestezi doktorum yapmam ve yapmamam gerekenleri söylemişti, o yüzden baş ağrısı yaşamadan atlattım inşallah bu da öyle olur. Hüseyin beyin ameliyat günü salı idi en son, ama her gün alıyolar sezaryen dediğin 10-15 dk işlem onlara göre zaten, yapıp çıkıyor hemen :) takipli hastası olunca da planlı sezaryende gün veriyor kendisi, 1 gün önce yatışla kendisi yapıyor, öyle acilden girdim kim varsa olmuyor tabi.

senin doğum fobin mi var? Nasıl bağırarak giriyosun doğuma kız?

çentik yüksek tansiyondan olabiliyor. tansiyonunuz ne durumda? bebeğin beslenmesi nasıl?

Bitirdim ben almalari ama bende bittim dedigin gibi limitler vs full hatta esimle sabah bu konuda hafif tartistik onlarda biraz buna ne gerek vardi falan kafasi oldugu icin neyse bebisimiz gelsin saglikla bir sekilde odenicek

Bitirdim ben almalari ama bende bittim dedigin gibi limitler vs full hatta esimle sabah bu konuda hafif tartistik onlarda biraz buna ne gerek vardi falan kafasi oldugu icin neyse bebisimiz gelsin saglikla bir sekilde odenicek
evt erkekler hep aynı demek ki benimki kıyafet almayı yasakladı bana ama cok sekerler dayanamıyorm napim.

Hepsi üst üste gelmiş canım stres yapmadan ke dini çok yormadan yapmaya çalış. Herşey bitince ailenle huzurlu bir şekilde oturursunuz. Insan ailesinden zor zamanlarında bekliyor haklısın heleki bu halinle .ne demişler tırnağın varsa kendi kendini kendin kasiyacaksin boşver doğumu da yerinde olsam yine eşimle geçiririm.

Sorma ya ben kredi kartına hiç borçlanmayı sevmem taksit vs ful şimdilik limiti 15.000 tl yaptım diyor Benim bu hafta son alışverişim vardı gidemedim ağrım var diye ufak tefek şeyler kaldı mesela banyo süngeri banyo filesi depend gibi ufak şeyler bitimce tamam .Ama yatak odasının şeklini degistigikiz için boşluk alan çok kaldı halı almam lazım int baktım fiyatlar yüksek epeyce birde ikeadan evdeki ivir zivirlari toplamak için dolap almam lazım. Eksikler bitmiyor nedense sanko yeniden evleniyoruz gibi ☺

Kızlar en son kontrole 11 ağustos da gittim 13 unde 2.şeker yüklemek için gittim sonra bebek hareketini hissetmeyince 18 ağustos da gittim yine kontrol etti nts falan soktu .11 inde gittiğin de 1 ay sonra görüşürüz dedi 21 eylül de 32+1 de gideceğim hem kontrol hem de calisamaz raporumu almak için geç mi olur sizce. Eşim istersen bu hafta gidelim 32+1 de yine gideriz dedi ama muayene ücreti 425 tl az da değil napsam sizce

Eğer hüseyin bey yaparsa belki spinal bile razı olurum ama bana hüseyin bey kime denk gelirse dedi takibini yapan dr denk gelmeyebilir dedi bende son anda tanımadık bir doktora nasıl ameliyat olurum o yüzden özelde de dr a gidiyorum ki tanıyım bi güven ortamı oluşturayim diye özelde kine de güvendim alıştım
Ama hüseyin hoca yaparsa tercihim o tabiki
Ben doğuma bağıra bağıra ağlayarak giriyorum doğum değil derdim ameliyathane neşter ışıklar anestezi beni kesecekler korkusu
Refakatçi ziyaretçi durumu nasıl şehir hast canım annem ve eşim aynı anda giremez mi yanıma

Tansiyon 13 14 çıkıyor canim.gelisimi geri kuzumun
canım senin çok sıkı takipte olman lazım. doktorun da rahat anladığım kadarıyla. ben aynı durumu ilk hamileliğimde yaşadım 32.hafta sonrası tansiyon sıkıntım ortaya çıktı. haftada en az 2 kere usgye girdim. sürekli bebek kontrol edildi gelişimine bakıldı. ve en son 37+3de alındı. çünkü kilo alımı durmuştu.
sen helekş diyorsun gelişimi geri ben senin yerinde olsam duramam inan. başka doktor da olsa giderim mutlaka.

Ben 15 ağustosta gittim 4 hafta sonra geldi dedi ama 5 hafta sonrası 32. Hafta olduğu icin 19 eylüle aldim bi kere. Insallah her sey yolundadır hepimiz icin.

Ya az once aldığım müjdeli haberde tuzu biberi oldu doğum izni süresinde 4ay sirket maas yatiriyordu insiatif kullanarak bu ay itibariyle kaldırmışlar 4ay boyunca şirketten maaş almayacakmışım 4 ay sonunda sgk dan rapor parası alıcam bu hic iyi olmadı çok canım sıkıldı

Arkadaslar şu an bebekleriniz hangi pozisyonda ultrasonda en son gördüğünüzde. Benimki gibi makat pozisyonunda olan var mı yoksa doğum posizyonuna giriyorlar mi bu haftalarda?
Benimde makat pozisyonunda canim bidaha ki bakalim ne olur benim zaten sezeryan

Ben 15 ağustosta gittim 4 hafta sonra geldi dedi ama 5 hafta sonrası 32. Hafta olduğu icin 19 eylüle aldim bi kere. Insallah her sey yolundadır hepimiz icin.
Bende en son 14 ağustos 'ta gittim 18 eylül de randevum 32+1
Oluyorum ve raporu baslicak

Ben başını yukarıda gibi hissediyorum çünkü tekmeleri aşağıda sanki. Geçen de eşim kafasını buldu yukarıda cidden Çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne durumda.
Umarım bir an önce döner doğum pozisyonuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…