2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
BAna hiç olmadı kasılma gevşeme. Ama yalancı sancı bu olabilir belki. İsterseniz sabaha kadar bekleyin sonra hastaneye gidin.

Kzum bana hiç olmadı doktorunu ara istersen
Canım istersen acile git bi nts bağlasınlar ben hiç bilmiyorum bi de netten bak benimde aşırı sertleşme ve gevşeme oluyor ama şancı şeklinde olmuyor
BAna hiç olmadı kasılma gevşeme. Ama yalancı sancı bu olabilir belki. İsterseniz sabaha kadar bekleyin sonra hastaneye gidin.

Teşekkür ederim kızlar 1.5 saat belirli arkalıklarla düzenli olarak sürdü kasılmalar belime bi ağrı yapıştı ter sıcak bastı ama neyseki şimdilik 20 dakikadır yok sanırım geçti çok korktum erken doğacak diye aklıma hep kötü şeyler geldi doktoru da hemen arayıp büyütmek istemedim bir şey yoksa kimse yaşamaz inşallah bu stresi

Cok var canim 21 eylule daha ben olsam dayanamazdim ama muayene ucretinde cok fazlaymis ya ne desem bilemedim

Eğer bir anormallik hissetmiyorsan bir rahatsızlığın yoksa 2 hafta bekleyebilirsin canım şimdi gitsen 2 hafta sonra tekrar gideceksin

Canım 2 gün önce benmde oldu uZun yolculuk yapmıştm sanırım cok yoruldum dakika aralıkları düzenlimiydi o cok onemliymiş.dinlen yana uzan geçiyormu

Canım çok geçmiş olsun banada 12 haftada çift taraflı denilmişti aileden de gelebiliyomus. Şuan çok şükür iki damardada sıkıntı yok geçti yani benimkisi . Korkulacak bişey yok geçici olabiliyo eğer gecmeseydi iğne takviyesi yapilcakti. Bebeğin gelisiminde sıkıntı yok değil mi ? Şu durumda tansiyonunu çok dikkat etmen lazim Allah korusun yüksek seyrettiğinde direk doktora gidilmesi gerekiyo o damarlara fazla kan akışı saglanamiyo yani birden basınç olunca senin tansiyonun yukseliyo bana doktor böyle anlatmıştı. Benim şuan stres kaynaklı yükseliyo sürekli takipteyim. Holter filan takıldım.

Benim bir gece cok olmustu ust uste ama 15dk 30dk araliklaydi biraz korkmustum bende soda octim magnezyum ilacimi ictim yattim gecti ertesi gunu daha rahattim hic okadar sık olmayinca bende korkmustum ama 1 saatte 6 olmadi yani devam ederse belki hastaneye gider nst cektirebilirsin yine de ihmal etmemeli hatta doktoruna sorabiliyorsan sor

Bende karın toplanıyor sonra gevşiyor ama sancı olmuyor , ben gaz falan diyorum hatta Bi acile git için rahat etsin

Bu akşam kızımın hareketleri çok sert resmen geriliyorum hareketleri çekimini acıtıyor sanki karnımın icininyirtiyir

Canım bu düzenli gibi, nst bakılması lazım

Valla kuzum kasılma nasıl oluyor onu bile bilmiyorum ama istiosan bi acile git ben geçen gün korktum hareket etmiyor diye gittim hastaneye nst de sancı çıktı serum verdiler rahatladım

Kızlar sağolun teşekkür ederim desteğiniz için. İnşallah her şey hallolucak eşimle birlikte üstesinden geleceğiz. Böyle zamanlarda insan eşinin kıymetini de daha iyi anlıyor, daha çok bağlanıyor. Demek ki hakkımızda hayırlı olanı böyleymiş

Canım ben de 3 haftada bir gidiyorum doktora. Eğer bir aksilik hissetmezsen bekle bence 21 Eylül de gidersin

Arkadaslar şu an bebekleriniz hangi pozisyonda ultrasonda en son gördüğünüzde. Benimki gibi makat pozisyonunda olan var mı yoksa doğum posizyonuna giriyorlar mi bu haftalarda?

Ben en son geçen hafta gördüm canım kafası kasıklarımda ayakları kaburgalarıma doğru duruyordu

Arkadaslar şu an bebekleriniz hangi pozisyonda ultrasonda en son gördüğünüzde. Benimki gibi makat pozisyonunda olan var mı yoksa doğum posizyonuna giriyorlar mi bu haftalarda?
Benimki makat pozisyonunda bu gün kontrole gittim canım ama doktor henüz erken daha döner dedi bol bol su iç yeterli suyu olsun dönsün dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…