BAna hiç olmadı kasılma gevşeme. Ama yalancı sancı bu olabilir belki. İsterseniz sabaha kadar bekleyin sonra hastaneye gidin.Kızlar A C İ L cevap verebilir misiniz ?
1 saatte 6 kasılma oldu karnım toplanıyor sertleşiyor fakat 15-20 saniye devam edip gevşiyor sizce normal mi ? Daha önce doğum yapanlar doğuma böyle mi başladı? Ya da aranızda böyle olan var mı? Aklıma bir sürü şey geliyor
Kzum bana hiç olmadı doktorunu ara istersen
Canım istersen acile git bi nts bağlasınlar ben hiç bilmiyorum bi de netten bak benimde aşırı sertleşme ve gevşeme oluyor ama şancı şeklinde olmuyor
BAna hiç olmadı kasılma gevşeme. Ama yalancı sancı bu olabilir belki. İsterseniz sabaha kadar bekleyin sonra hastaneye gidin.
Cok var canim 21 eylule daha ben olsam dayanamazdim ama muayene ucretinde cok fazlaymis ya ne desem bilemedimKızlar en son kontrole 11 ağustos da gittim 13 unde 2.şeker yüklemek için gittim sonra bebek hareketini hissetmeyince 18 ağustos da gittim yine kontrol etti nts falan soktu .11 inde gittiğin de 1 ay sonra görüşürüz dedi 21 eylül de 32+1 de gideceğim hem kontrol hem de calisamaz raporumu almak için geç mi olur sizce. Eşim istersen bu hafta gidelim 32+1 de yine gideriz dedi ama muayene ücreti 425 tl az da değil napsam sizce
Eğer bir anormallik hissetmiyorsan bir rahatsızlığın yoksa 2 hafta bekleyebilirsin canım şimdi gitsen 2 hafta sonra tekrar gideceksinKızlar en son kontrole 11 ağustos da gittim 13 unde 2.şeker yüklemek için gittim sonra bebek hareketini hissetmeyince 18 ağustos da gittim yine kontrol etti nts falan soktu .11 inde gittiğin de 1 ay sonra görüşürüz dedi 21 eylül de 32+1 de gideceğim hem kontrol hem de calisamaz raporumu almak için geç mi olur sizce. Eşim istersen bu hafta gidelim 32+1 de yine gideriz dedi ama muayene ücreti 425 tl az da değil napsam sizce
Canım 2 gün önce benmde oldu uZun yolculuk yapmıştm sanırım cok yoruldum dakika aralıkları düzenlimiydi o cok onemliymiş.dinlen yana uzan geçiyormuKızlar A C İ L cevap verebilir misiniz ?
1 saatte 6 kasılma oldu karnım toplanıyor sertleşiyor fakat 15-20 saniye devam edip gevşiyor sizce normal mi ? Daha önce doğum yapanlar doğuma böyle mi başladı? Ya da aranızda böyle olan var mı? Aklıma bir sürü şey geliyor
Canım çok geçmiş olsun banada 12 haftada çift taraflı denilmişti aileden de gelebiliyomus. Şuan çok şükür iki damardada sıkıntı yok geçti yani benimkisi . Korkulacak bişey yok geçici olabiliyo eğer gecmeseydi iğne takviyesi yapilcakti. Bebeğin gelisiminde sıkıntı yok değil mi ? Şu durumda tansiyonunu çok dikkat etmen lazim Allah korusun yüksek seyrettiğinde direk doktora gidilmesi gerekiyo o damarlara fazla kan akışı saglanamiyo yani birden basınç olunca senin tansiyonun yukseliyo bana doktor böyle anlatmıştı. Benim şuan stres kaynaklı yükseliyo sürekli takipteyim. Holter filan takıldım.Kızlar tecrübeli anneler bilir belki .Bende 23.haftada centik tek taraflı idi.suan iki tarafli olmus kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama dr bu konu üzerinde durmadı ama nette gebelik zehirlenmesinden bahsediyor. Belkide benim tansiyonum bundan yükseliyordur benim ne yapmam lazım bu centik neden oluyor yardımcı olabilcek kimse var mi
Yazarim canim ama alttan diye biliyorum bakalim gorecegizÇatı muayenesini alttanmı yapiyorlar sonrasinda yazarmisin.
Benim bir gece cok olmustu ust uste ama 15dk 30dk araliklaydi biraz korkmustum bende soda octim magnezyum ilacimi ictim yattim gecti ertesi gunu daha rahattim hic okadar sık olmayinca bende korkmustum ama 1 saatte 6 olmadi yani devam ederse belki hastaneye gider nst cektirebilirsin yine de ihmal etmemeli hatta doktoruna sorabiliyorsan sorKızlar A C İ L cevap verebilir misiniz ?
Bende karın toplanıyor sonra gevşiyor ama sancı olmuyor , ben gaz falan diyorum hattaKızlar A C İ L cevap verebilir misiniz ?
Canım bu düzenli gibi, nst bakılması lazımKızlar A C İ L cevap verebilir misiniz ?
Valla kuzum kasılma nasıl oluyor onu bile bilmiyorum ama istiosan bi acile git ben geçen gün korktum hareket etmiyor diye gittim hastaneye nst de sancı çıktı serum verdiler rahatladımKızlar A C İ L cevap verebilir misiniz ?
Ayaklar içe donuk asagida oluyo ayaklariCanım o pozisyondayken bebeğin tekmeleri daha çok nerde oluyor aşağı da mı oluyor
Canım Allah sağlık versin, hepsi hallolup geçecek hiç stres yapma sen, şimdi mesela dipte köşede ne var ne yok Görüp minimalleşme yaparsın sende, ben zamanında öyle yapmıştım, iyi ki yapmışım kullanmadığım gereksiz vs ne varsa çıkarmıştım elden, şimdi evim çok sade ve rahat, biri olsa müdahale edemezdin belki. Bende çok çabuk yoruluyorum bu ara ama açıyorum güzel bi müzik yavaş yavaş yapıyorum, sana da tavsiye ederim yormadan oturarak halledersin sende hiç korkma.
Allah yardımdın olsun canım. Çok yormadan yapmaya çalış ben farklı şehre taşındım bizde herşeyi eşimle yaptık anneler kronik hasta ve farklı şehirlerde olunca gelmelerini istemedik çok zor oldu seni çok iyi anlıyorum ama dikkat et ben o dönemde biraz yordum kendimi çok sırt ağrıları çektim. Taşındığım evi kadına temizlettim mecbur koltukları yıkamaya başkası geldi evde tadilat hala çıkıyor usta geliyor. önlemini al maskeni tak dikkat et Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz. Emin ol yakınından yardıma gelen daha da yük oluyor sana kimsenin olmaması bazen gerçekten daha iyi
Hepsi üst üste gelmiş canım stres yapmadan ke dini çok yormadan yapmaya çalış. Herşey bitince ailenle huzurlu bir şekilde oturursunuz. Insan ailesinden zor zamanlarında bekliyor haklısın heleki bu halinle .ne demişler tırnağın varsa kendi kendini kendin kasiyacaksin boşver doğumu da yerinde olsam yine eşimle geçiririm.
Canım ben de 3 haftada bir gidiyorum doktora. Eğer bir aksilik hissetmezsen bekle bence 21 Eylül de gidersinKızlar en son kontrole 11 ağustos da gittim 13 unde 2.şeker yüklemek için gittim sonra bebek hareketini hissetmeyince 18 ağustos da gittim yine kontrol etti nts falan soktu .11 inde gittiğin de 1 ay sonra görüşürüz dedi 21 eylül de 32+1 de gideceğim hem kontrol hem de calisamaz raporumu almak için geç mi olur sizce. Eşim istersen bu hafta gidelim 32+1 de yine gideriz dedi ama muayene ücreti 425 tl az da değil napsam sizce
Arkadaslar şu an bebekleriniz hangi pozisyonda ultrasonda en son gördüğünüzde. Benimki gibi makat pozisyonunda olan var mı yoksa doğum posizyonuna giriyorlar mi bu haftalarda?
Benimki makat pozisyonunda bu gün kontrole gittim canım ama doktor henüz erken daha döner dedi bol bol su iç yeterli suyu olsun dönsün dediArkadaslar şu an bebekleriniz hangi pozisyonda ultrasonda en son gördüğünüzde. Benimki gibi makat pozisyonunda olan var mı yoksa doğum posizyonuna giriyorlar mi bu haftalarda?
O neKızlar bebek çamaşırlarını çamaşır kurutucusuna atmayacağınıza emin misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?