2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende bu sekilde set olarak aldim bir de buna ek okarak prima yenidogan aldim 56 li duruma gore somrasinda almayi dusunuyorum ilk etapta bunlar yeter bir sure

Yani son muayeneden 1 ay 3 gün geçmiş olacak şimdilik iyiyim tekmeler her zaman ki gibi varla yok arası onu da artık stres yapmıyorum. Hem muayene ücreti hem virüsten dolayı da hastanelere bulaşmak istemiyorum kızlar en iyisi bekliyim sabırla
Cok var canim 21 eylule daha ben olsam dayanamazdim ama muayene ucretinde cok fazlaymis ya ne desem bilemedim
Eğer bir anormallik hissetmiyorsan bir rahatsızlığın yoksa 2 hafta bekleyebilirsin canım şimdi gitsen 2 hafta sonra tekrar gideceksin
Canım ben de 3 haftada bir gidiyorum doktora. Eğer bir aksilik hissetmezsen bekle bence 21 Eylül de gidersin
Benim 32+0 pazar günü ne denk geliyor hem doktora hem raporu yazan birime sordum 1 gün sorun değil demişti.Heyet raporlu old için doktorum dışında kimse yazmıyor canım yazın izinliyken de yine prof perinatolog bi arkadaşına yönlendirmişti hem rapor hem muayene için bebeğimi çok özledim artık sabırla bekliycem
Canim benim bildigim kadariyla 32+0 aliniyo rapor iki secenegin var devlete gidip rapor almak yada dr 32+0 yazdirabilirsin muane parasida cokmus canim ya

Acaba aynı şeyimi yaşıyoruz.tam göbek deligimin sag tarafı avucumun icine gelecek kadar sertlesıyor yukseliyor ayni sekilde 15 -20 saniye sonra dagiliyor.dün belli araliklarla sık aksama kadar oldu.birara asagiya dogru tekme atiyor gibi bir gerginlik oldu.ama bu olurken agri aci sanci olmuyor.bazende karnimda geziyor dirsegini dayiyor gibi sivri.tekmeyle kasilmayi nasil ayiracaz.kasılmamidir bunlar.yalanci kasilma dedikleri bunlarmi yoksa.ilkide 32 haftalikken geldi kafasidir diye seviyorduk ozamanlar dr kasilma demisti diye hatirliyorum ama net degil 10 yil olmuş.Dr um cok konuşmaz benim.bi ara oldu soyledim top gibi sertlik oluyor diye.bisey demedi.

Günaydın hanımlar ben bu gece yatmdan ilacımı erken ıctim normalde yatağa girmeden 10 dk önce bol suyla içer yatardım. Sabaha kadar da lavaboda nöbet tutardım. Bugün su içmedim gece 1 kez kalktım ağzım kurumuştu susuzluktan yine de içmedim çok rahat uyumuşum az önce kalktım

Ben o gün çok hüzünlü oluyorum siren sesleri ölüm vs içimi acıtıyor aynı zamanda rahmetli ananemin de doğum günü ne biliyim hüzünlü oluyorum çocukluğumdan beri. Yani doktor 10 kasım derse ne derim bilmiyorum öncesi sonrasını teklif edebilirim belki

Dün kontorle gittim kızlar 28+3 ken 1326 gram dedi boyuda 36 cmmiş gününden biraz ilerde dedi ama tam söylemedi bir de makat duruyormuş ama döner daha erken zaten falan dedi çok şükür keyfi yerinde ama elleri hep yüzünde asla yüzünü göstermiyor beyfendi benimle aynı haftalarda olup yakında kontrole giden var mı sizin minnoşlarda durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…