2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sadece ultrasonda gelişimi takip etmek için en yakin devlet hastanesinin polikliniklerinden randevu alabilirsin. Ben öyle yapıyordum turkiyedeyken. Bizim eve yakın Validebağ polikliniği vardı kadın doğum tenhaydi. ZAten randevuyla geliyor herkes bomboş. Çok da bilen yok Validebağ korusunun içinde kalmış bir yer. Yakınlarında öyle bir poliklinik varsa hem ücretsiz hem de için rahat eder

Normal dogum video su mu yoksa sezaryen video su mu izliyorsun? Valla bende hem merak ediyorum hem cesaretim yok

Herkese merhaba kizlar bayadir giremedim cantalar hazirlanmaya baslamis darisi bana insallah eşim ufak bir rahatsiz gecirdi kayinvalidemler burda Konusmadigim yuzsuz gorumcemde geldi normalde kabul etmezdim ama saglik icin esimi uzmek istemedigim icin kabul ettim ama bir insan bu kadarmi tembel pis olur hergun bir kamyon bulasigi sabahlari bosalt diz kahvaltiyi hazirla hanfendi odadan cikar kahvaltiya gelir sofrayi yine tek basima ben kaldiririm kayinvalidem bile kadin utaniyor yasli o haliyle yardim etmek istiyor ben izin vermiyorum 3 yasinda oglu var altini kirletir getir mutfak cop kutusuna atar kusacam resmen Yani kafayi yiyecem bugun en son esime patladim bu dedim benim ya duşuk yapmami yada erken dogum yapmami istiyor birdaha onu bu evde istemiyorum dedim (esimde bu arada yardim et diye uyariyor zorla bi iki yardim eder oturur)kizlar zamaninda bana cok cektirdi O yuzden nefret duygusu var icimde kendi kendime agladim resmen wc dede annem duysa kiyamet kopar ben esimlemi ilgileneyim senin arkanimi toplayim anlamadim

Çok geçmiş olsun canım kendini bilmez insan çok ya nasil bir vicdanlari var anlamak mümkün degil gercekten Allah sabir versin kuzum sıkma kendini lafınıda esirgeme söyle terbisyesizlik etmesin misafirligini bilsin sen iki canlisin bebegin ve sen herkesten kiymetlisin

BAna hiç olmadı kasılma gevşeme. Ama yalancı sancı bu olabilir belki. İsterseniz sabaha kadar bekleyin sonra hastaneye gidin.
daha önceleri yalancı kasılmam oluyordu kuzum ama hiç böyle 10 dkda bir 1.5 saat boyunca sürmemişti ve normalde olandan çok daha şiddetli oldu canım baya yandı o yüzden korktum.. ama neyseki yürümek iyi geldi evin içinde yürüyüp biraz da uzandım geçti.

Canım 2 gün önce benmde oldu uZun yolculuk yapmıştm sanırım cok yoruldum dakika aralıkları düzenlimiydi o cok onemliymiş.dinlen yana uzan geçiyormu
kuzum evet çok düzenliydi 10dk da bir kasılmalarım oldu ve ağrım oldu .. biraz yürüyüp arada uzanınca çok şükğr geçti ama 1.5 saat sürdü ama dediğin gibi dün temizlik yapmıştım çok yorulmuştum

Yarın normalde de kontrolum vardı kuzum o yüzden arayıpda doktoru önemsiz bir şeyse büyütmek istemedim 15 dk 30 dk değildi malesef 1.5 saatte 6-7 defa oldu neyseki geçti ama bebeğim aşırı hareketli dünden beri aşırı yani

Canim benim esine cok gecmis olsun malesef cok vicdansiz insanlar var hem yardim etmiyosun hemde yuk oluyosun bi de iki can tasiyosun Rabbim yardimcin olsun boyle seylerde kendini naza cekeceksin hic yapamafigim seydir malesef sen bebidini dusun bosver gorumceni

evet kuzu öyle oluyor bebek rahim neredeyse orası sertleşip kasılıyor top gibi oluyor . arada bir olması çok normalmiş ama düzenli aralıklarla olursa doğum kasılması olabilirmiş o yüzden korktum ben de

Canim benim çok sagol zaten eşimin durumundan dolayi moralim altust bide bununla ugrasiyorum Ya biseyde soyleyemiyorumki dusmanim olsa evime alirim ama bunu bir daha aslaaa zaten almiyordum esim rahatsizlaninca sirf onun hatırına ama dayanamadim yani dayanilacak gibi degilki mecbur esimede soyledim adamin morale ihtiyaci var bi yandanda kendimi yedim keske soylemeseydim fakat olmuyor yani sen vicdan demissin onda o vicdan hic yok suratina bakinca anlasiliyor ilk goruste kimseyede anlatamadim burda size anlatmak istedim icimi dokmeye ihtiyacim vardi

Alıştırma kasılması olabilir. vücut kendini hazırlıyo bu şekilde. Çok şükür atlatmışsın zamanında sağlıkla kucağına al
Yalancı kasılmamda oluyordu arada bir kuzum ama hiç böyle ard arda 1.5 saatte 6-7 defa ve 10dkda bir bu kadar şiddetli ağrılı olmamıştı o yüzden korktum neyseki geçti

Yarın kontrolum var canım gidicem bakalım ama neyseki geçti o kabus gibi 1.5 saat

bunlara braxton hicks kasılması deniyor. rahim kendini doğuma hazırlıyor. rahat olun.

evet bu kasılmaları daha önce günde 1-2 defa yaşadım ama bu çok düzenliydi 10 dkda bir ve şiddetli oldu yüzüm ekşiordu ağrıdan normalde çok daha farklıydı yalancı kasılmadan da öteydi.. dün çok yorulmuştum belki tetikledi bilmiyorum yarın dokora gidicem bakalım

Valla kuzum kasılma nasıl oluyor onu bile bilmiyorum ama istiosan bi acile git ben geçen gün korktum hareket etmiyor diye gittim hastaneye nst de sancı çıktı serum verdiler rahatladım
Çok geçmiş olsun kuzum.. Yarın gidicem sabah bakalım.. Şimdi nasıl bebiş

Ya şeytan otur kalkma diyor ama icim el vermiyor yine kalkip yapiyorum esim soyluyo laf vuruyor gunes sen yinemi ayaktasin otur kardesine kalk sen yap diyor beni esim zorla oturtuyor bakiyorum birini yapmis digeri oyle duruyor dun mesela allah askina ev supurulmeden silinirmi Resmen dedim yok bu bilerek yapiyor ya dua ediyorum allahtan memleketteler ben memlekete giderim sirf bunu gormemek icin kayinvalidemlere gitmem ama o yuzsuzluk yapti onca tarismaya rahmen evime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…