2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Normal dogum video su mu yoksa sezaryen video su mu izliyorsun? Valla bende hem merak ediyorum hem cesaretim yok
Kızlar normal doğumdan korkmayın bence ben öğrenciyken stajda çok doğuma girdim gerçekten sancılardan sonra bebeğin alınması dikişler vs yarım saat ile 45 dk arasında oluyordu.. o yüzden benim ilk doğumum olmasına rağmen normal doğumdan hiç korkmuyorum

Normal dogum video su mu yoksa sezaryen video su mu izliyorsun? Valla bende hem merak ediyorum hem cesaretim yok
Normal doğum videosu izliyorum sezaryeni içim kaldırmıyor normal doğumda annenin de nefes VS katkısı oluyor ondan izliyorum. Ama sezaryende belden uyuşuk anne, gerisini doktor hallediyor, ben de ondan onu izlemiyorum doktor izlesin sezaryen videolarını

Bu arada canim sizinkiler nasil oldu baban çıktımı hastaneden rabbim onlarada sifa versin

Geçmiş olsun canım :/

Kizlar bu arada dun kontrolum vardi kilosu 1850 gr olmuş benimde kasilmalarim olmustu doktoruma soyledim onlar yalancı dogum sancisi dedi atakta durdugunda olur dinlenince gecer dedi bizim icin onemli olan kasilmalar geldiginde sanci geldiginde dinlensende o sanci gecmez taaki sen dogum yapincaya kadar işte o gercek dogum sancisidir dedi hemen araman gerekir dedi benimde zaten dinlenince geciyordu bir iki oldu sonra olmadi

ben de normal doğum çok istiyorum. dun kontrolde bebek makat pozisyonuydu, donmezse mecbur sezeryan yapıcaz dedi ebe. once elle duzeltmeye calısırız olmazsa sezaryanla alınır dedi moralim bozuldu biraz. ameliyattan çekiniyorum ben de.

Bu yalancı sancıda agrin oluyormu yada acı.nasıl anlıcaz.karninin bir tarafı top gibi sertleşip yukseliyormu yada bumu yalancı kasılma.dun cok oldu bir taraf sertlesiyor yukseliyor top gibi sonra dagiliyor.agri falan olmayinca endiselenmedim geciyor diye ama korkmalimiyim.kimiside yalanci sanci demiş burda

Canim geçen hafta yazmıştın dimi ,tansiyonun yüksek çıkmıştı . Bunun icin dr a gittin mi, ne dedi ?

Tansiyon 13 14 çıkıyor canim.gelisimi geri kuzumun
Canim kaç haftaliksin, ve ne kadar geriden bebisin? Hangi haftada ne kadardı? Önemli olan bebeğin belli bi düzende gelişim.gostermesi. bu u yapıyor mu ?

Ama daha var kuzum hiç belli olmaz dönebilir 1.5 aya herşey değişebilir.. sen yine de son ana kadar beklemeyi tercih et sezeryanı ertelemeye çalış .

Her sabah 4te uyaniyorum.sagima soluma yatmaktan tutulmuş bir sekilde uyaniyorum.bugünde deli gibi uykum var halsizim.sırt üstü yatmayı özledim.uykusuzluktan gözlerim batıyor resmen
Yalnız değilsin bazen sırf düzgün bi pozisyonda yatamadığım için zaman hemen geçsin ve doğurayım istiyorum eminim ben de bu düşüncem de yalnız değilimdir

Bende normal dogum istiyorum nasıl oldugunu bilmediğimden korku yok ama video izlersem olumsuz birsey görürsem korkabilirim diye düşündüm. umarım isteyEn herkes normal dogum yapar

Korkutucu değilse bende izleyeyim bari azıcık öğrenirim

Canim bende tam gobek altindaydi adet agrisi gibi Birazda boyle igne batar gibi biseydi gelip gelip gidiyordu uzandim dinlendim gecti bende korkmustum ama bana oyle dedi agrin dinlenince geciyorsa rahim doguma hazirlaniyor korkma dedi

Bende normal dogum istiyorum nasıl oldugunu bilmediğimden korku yok ama video izlersem olumsuz birsey görürsem korkabilirim diye düşündüm. umarım isteyEn herkes normal dogum yapar
İstersen izleme kendinde nasıl bi etki bırakacağını bilemezsin.. İlk doğuma şahit olduğumda sarsılmıştım tabi acı çekiyor anne ama bebeği gördüğü an sanki bir şey yaşmamış gibi oluyorlardı.

Canim Eşine çok geçmiş olsun. Böyle durumlarda bir de bunlarla uğraşmak elbet zordur. Sen kendini çok yorma, olduğu kadar yap geç.

Merhaba kızlar, dün benim de kontrolüm vardı. 30+2 yim. 1570 gr ,42 cm olmuş minnoş kızım. Elhamdülillah bi sıkıntısı yokmuş. Her şey yolunda dedi. Darısı sizin kontrollere. Az kaldı ins minnoslari kucagimiza almamıza. Rabbim sağlıkla.zamaninda aldirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…