Kızlar normal doğumdan korkmayın bence ben öğrenciyken stajda çok doğuma girdim gerçekten sancılardan sonra bebeğin alınması dikişler vs yarım saat ile 45 dk arasında oluyordu.. o yüzden benim ilk doğumum olmasına rağmen normal doğumdan hiç korkmuyorumNormal dogum video su mu yoksa sezaryen video su mu izliyorsun? Valla bende hem merak ediyorum hem cesaretim yok
Normal doğum videosu izliyorumNormal dogum video su mu yoksa sezaryen video su mu izliyorsun? Valla bende hem merak ediyorum hem cesaretim yok
Bu arada canim sizinkiler nasil oldu baban çıktımı hastaneden rabbim onlarada sifa versinCanim benim esine cok gecmis olsun malesef cok vicdansiz insanlar var hem yardim etmiyosun hemde yuk oluyosun bi de iki can tasiyosun Rabbim yardimcin olsun boyle seylerde kendini naza cekeceksin hic yapamafigim seydir malesef sen bebidini dusun bosver gorumceni
Geçmiş olsun canım :/Herkese merhaba kizlar bayadir giremedim cantalar hazirlanmaya baslamis darisi bana insallah eşim ufak bir rahatsiz gecirdi kayinvalidemler burda Konusmadigim yuzsuz gorumcemde geldi normalde kabul etmezdim ama saglik icin esimi uzmek istemedigim icin kabul ettim ama bir insan bu kadarmi tembel pis olur hergun bir kamyon bulasigi sabahlari bosalt diz kahvaltiyi hazirla hanfendi odadan cikar kahvaltiya gelir sofrayi yine tek basima ben kaldiririm kayinvalidem bile kadin utaniyor yasli o haliyle yardim etmek istiyor ben izin vermiyorum 3 yasinda oglu var altini kirletir getir mutfak cop kutusuna atar kusacam resmen Yani kafayi yiyecem bugun en son esime patladim bu dedim benim ya duşuk yapmami yada erken dogum yapmami istiyor birdaha onu bu evde istemiyorum dedim (esimde bu arada yardim et diye uyariyor zorla bi iki yardim eder oturur)kizlar zamaninda bana cok cektirdi O yuzden nefret duygusu var icimde kendi kendime agladim resmen wc dede annem duysa kiyamet kopar ben esimlemi ilgileneyim senin arkanimi toplayim anlamadim
Cok sagol canimGeçmiş olsun canım :/
ben de normal doğum çok istiyorum. dun kontrolde bebek makat pozisyonuydu, donmezse mecbur sezeryan yapıcaz dedi ebe. once elle duzeltmeye calısırız olmazsa sezaryanla alınır dedi moralim bozuldu biraz. ameliyattan çekiniyorum ben de.Kızlar normal doğumdan korkmayın bence ben öğrenciyken stajda çok doğuma girdim gerçekten sancılardan sonra bebeğin alınması dikişler vs yarım saat ile 45 dk arasında oluyordu.. o yüzden benim ilk doğumum olmasına rağmen normal doğumdan hiç korkmuyorum
Bu yalancı sancıda agrin oluyormu yada acı.nasıl anlıcaz.karninin bir tarafı top gibi sertleşip yukseliyormu yada bumu yalancı kasılma.dun cok oldu bir taraf sertlesiyor yukseliyor top gibi sonra dagiliyor.agri falan olmayinca endiselenmedim geciyor diye ama korkmalimiyim.kimiside yalanci sanci demiş burdaKizlar bu arada dun kontrolum vardi kilosu 1850 gr olmuşbenimde kasilmalarim olmustu doktoruma soyledim onlar yalancı dogum sancisi dedi atakta durdugunda olur dinlenince gecer dedi bizim icin onemli olan kasilmalar geldiginde sanci geldiginde dinlensende o sanci gecmez taaki sen dogum yapincaya kadar işte o gercek dogum sancisidir dedi hemen araman gerekir dedi benimde zaten dinlenince geciyordu bir iki oldu sonra olmadi
Canim geçen hafta yazmıştın dimi ,tansiyonun yüksek çıkmıştı . Bunun icin dr a gittin mi, ne dedi ?Kızlar tecrübeli anneler bilir belki .Bende 23.haftada centik tek taraflı idi.suan iki tarafli olmus kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama dr bu konu üzerinde durmadı ama nette gebelik zehirlenmesinden bahsediyor. Belkide benim tansiyonum bundan yükseliyordur benim ne yapmam lazım bu centik neden oluyor yardımcı olabilcek kimse var mi
benimkide kesinbirsey demedi bebege bagli dedi eşim cok soru sordu oyle sorunca kasim sonhaftasi dediHerkesin dr.u dogumla ilgili konusmuş.benimki erken daha diyor offf
Canim kaç haftaliksin, ve ne kadar geriden bebisin? Hangi haftada ne kadardı? Önemli olan bebeğin belli bi düzende gelişim.gostermesi. bu u yapıyor mu ?Tansiyon 13 14 çıkıyor canim.gelisimi geri kuzumun
Ama daha var kuzum hiç belli olmaz dönebilir 1.5 aya herşey değişebilir.. sen yine de son ana kadar beklemeyi tercih et sezeryanı ertelemeye çalış .ben de normal doğum çok istiyorum. dun kontrolde bebek makat pozisyonuydu, donmezse mecbur sezeryan yapıcaz dedi ebe. once elle duzeltmeye calısırız olmazsa sezaryanla alınır dedi moralim bozuldu biraz. ameliyattan çekiniyorum ben de.
Yalnız değilsin bazen sırf düzgün bi pozisyonda yatamadığım için zaman hemen geçsin ve doğurayım istiyorum eminim ben de bu düşüncem de yalnız değilimdirHer sabah 4te uyaniyorum.sagima soluma yatmaktan tutulmuş bir sekilde uyaniyorum.bugünde deli gibi uykum var halsizim.sırt üstü yatmayı özledim.uykusuzluktan gözlerim batıyor resmen
Bende normal dogum istiyorum nasıl oldugunu bilmediğimden korku yok ama video izlersem olumsuz birsey görürsem korkabilirim diye düşündüm.Kızlar normal doğumdan korkmayın bence ben öğrenciyken stajda çok doğuma girdim gerçekten sancılardan sonra bebeğin alınması dikişler vs yarım saat ile 45 dk arasında oluyordu.. o yüzden benim ilk doğumum olmasına rağmen normal doğumdan hiç korkmuyorum
Korkutucu değilse bende izleyeyim bari azıcık öğrenirimNormal doğum videosu izliyorum ☺ sezaryeni içim kaldırmıyornormal doğumda annenin de nefes VS katkısı oluyor ondan izliyorum. Ama sezaryende belden uyuşuk anne, gerisini doktor hallediyor, ben de ondan onu izlemiyorum doktor izlesin sezaryen videolarını
Canim bende tam gobek altindaydi adet agrisi gibi Birazda boyle igne batar gibi biseydi gelip gelip gidiyordu uzandim dinlendim gecti bende korkmustum ama bana oyle dedi agrin dinlenince geciyorsa rahim doguma hazirlaniyor korkma dediBu yalancı sancıda agrin oluyormu yada acı.nasıl anlıcaz.karninin bir tarafı top gibi sertleşip yukseliyormu yada bumu yalancı kasılma.dun cok oldu bir taraf sertlesiyor yukseliyor top gibi sonra dagiliyor.agri falan olmayinca endiselenmedim geciyor diye ama korkmalimiyim.kimiside yalanci sanci demiş burda
İstersen izleme kendinde nasıl bi etki bırakacağını bilemezsin.. İlk doğuma şahit olduğumda sarsılmıştım tabi acı çekiyor anne ama bebeği gördüğü an sanki bir şey yaşmamış gibi oluyorlardı.Bende normal dogum istiyorum nasıl oldugunu bilmediğimden korku yok ama video izlersem olumsuz birsey görürsem korkabilirim diye düşündüm.umarım isteyEn herkes normal dogum yapar
Canim Eşine çok geçmiş olsun. Böyle durumlarda bir de bunlarla uğraşmak elbet zordur. Sen kendini çok yorma, olduğu kadar yap geç.Canim benim çok sagol zaten eşimin durumundan dolayi moralim altust bide bununla ugrasiyorum Ya biseyde soyleyemiyorumki dusmanim olsa evime alirim ama bunu bir daha aslaaa zaten almiyordum esim rahatsizlaninca sirf onun hatırına ama dayanamadim yani dayanilacak gibi degilki mecbur esimede soyledim adamin morale ihtiyaci var bi yandanda kendimi yedim keske soylemeseydim fakat olmuyor yani sen vicdan demissin onda o vicdan hic yok suratina bakinca anlasiliyor ilk goruste kimseyede anlatamadim burda size anlatmak istedim icimi dokmeye ihtiyacim vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?