2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bunun nedeni az giden kan akisi sanırım igne dozu felan yukseltmesi lazım deil mi. Yada benim vucudumla mi alakali valla anlamadım dusundukce başıma agrilar giriyor
Canim rahme giden damar da kan akışı istenildiği gibi saglanamiyo bı takip kan pıhtısı gibi dusunebilirsin geçmeyecek bişey değil ama dikkat etmen gerek kan akışının sağlamak lazım onunda önlemini almışlar zaten sakin ol sen bu süre zarfında yediklerine dikkat edip tansiyonunu sürekli kontrol etmen gerek için rahat etmiyorsa baska doktorlarda danisabilirsin

Öğrenciyken hastanede staj yapıyordum o zaman hemşireler hep alırdı beni doğumhaneye yardıma ordan şahit oldum şu anlık evdeyim. Maalesef ağrısız doğum yapan görmedim ama benim şahit olduğum tüm doğumlar acil doğuma alınan kadınlardı ve epiduralsizdi hepsi ve atılan kesilerde anestezisizdi o yüzden ağrı yaşıyorlardı ama herşey bebek çıkana kadar sonra herşey normal ve sessiz ilerliyor, eğer epidural yapmayı düşünürsen canım çooook rahat olursun yaşayacağın ağrının %70ini yaşamıyorsun epidural ile

Ilki 32.haftada oldu buda erken gelecek diye korkuyorum sanırım inşallah zamanında gelir.Dr um uzun uzun konussun istiyorum o da cok az konusuyor.
Gelmez canim oyle dusunme her bebek bir degil oyle durum olsa zaten soylerdi doktorun ben her gidisimde rahim agzina bakiyor ve erken dogum riski yok diye belirtiyor seninkide soylemese de bakiyorsur bence soyle 37yi gorsek yetecek sonra istedogi zman gelsin bebisler

Epidural normal doğum yapan var mı kızlar aranızda tecrubenizi paylasır mısınız

gunes0101 canım eşine çok geçmiş olsun sanada Allah sabır versin görümcenin uyuzuda sinir bozucu oluyor valla. Benim melek gibi bir görümcem vardı evlendi bi acaip oldu ki onu ben evlendirdim nerdeyse. Pazar günü baby shower partim vardı en yakın arkadaşlarım organize etti onuda çaırmışlar bi havalarla geldi bugün arkadaşımın ablası dioki ona nolmuş öle melek gibi kız gitmiş yerine cadı gelmiş eşimde dioki elimde kalıcak bigün ben sanane kocası var artık diye hala ara bulmaya çalışıyorum bide yan yana binalarda oturuoruz

Bu arada canim sizinkiler nasil oldu baban çıktımı hastaneden rabbim onlarada sifa versin
Cok sukur kizkardesim hafif atlatti ama koku kaybi var hala babam hastanede o agir yakalandi cigerlerinin duzelmesini bekliyolar eskisine gore biraz daja iyi insallah saglicakla herkeside babamida evine donmeyi nasip etsin

Biz seninle tarihlerimiz aynı görünüyor canım maşallah senin bebişe .
ben 27 haftalığa yakınken gitmiştim kilosu 1200 demişti boyunu söylemedi güzel dedi sadece . Yüzünü bizde göremedik eşi tam önündeydi çok hevesliydim oysa ki. bidaki sefere inşallah

Canım kocana çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Görümcene gelince bazı insanın yapısı böyle oluyo vurdumduymaz, bi tek kendini düşünen, karşı tarafa rahatsızlık veriyor muyum vermiyor muyum hiç umurunda olmayan. Ben de acayip takarım böyle şeylere ve bi kere kafayı taktım mı her yaptığı batar. Bi de zaten hamilelik hormonları sinirlerim tepemde geziyorum hep bu ara. Seni çok iyi anlıyorum sinirlenmekte çok haklısın ama kocanın hatrına ya sabır de geçici bi süre bu de geç. Öyle düşüncesiz insandan iş bekleyince ve yapmadığını görünce insan daha çok sinirleniyor. Zaten yapsa da elinin ucuyla yapıyo daha çok sinirleniyo insan. Neyse ki farklı şehirlerde yaşıyomuşsunuz bak bunu düşün bi daha evine kabul etmezsin olur biter kuzum

Sırf meraktan kuzum neden sezaryen istiyorsun
İlki sezaryen oldu acılma olmadı ne öncesi nede sonrası agrım sancim birseyim olmadı.sancınin ne olduğunu bile bilmiyorum öyle diyim.hemende kalkmistim ayağa.normal düşüncesi bile korkutuyor beni.zaten hareketde yok evdeyim sürekli normal yapamam.Drla konussam dogumla ilgili biraz rahatlıcam sanırım önümü görmek açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…