2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Korkutucu değilse bende izleyeyim bari azıcık öğrenirim
Şöyle düşündüm ben, izlemeden bilmeden daha çok korkuyorum, izleyip başta biraz çekindim ama sonra alıştım neyle karşılaşacağımı bileyim dedim bence izle sen de zaten hamile pilatesine başladım, orada da anlatıyor hoca arada bişiler, nefes egzersizleri fln öğretiyor. Normal olabilirse bunları kullanırım sanırım sezaryende de dediğim gibi, orasını doktorlar düşünsün

Allah sabir versin canim ona da vicdan nasil insan oyle ya yuzsuz resmen kendi evini bok goturuyordur bu kalpazanlikla

Canım merhaba. Sen rahimde yapışıklıkla mı hamile kaldın? Yapışıklığın derecesi nedir?

Bende de var denildi yapışıklılk ufak tefek. Çeken kişi önemli değil dedi ama doktorunuz karar versin dedi. Bu gittiğim doktor da histereskopi yapmalıyız dedi. Düşük riski oluyor dedi bu şekilde. SEn hangi doktora gidiyorsun bu arada ?

Canim Eşine çok geçmiş olsun. Böyle durumlarda bir de bunlarla uğraşmak elbet zordur. Sen kendini çok yorma, olduğu kadar yap geç.
Cok tesekkur ederim canim allah razi olsun bugunden itibaren oyle yapacam benim bebegim daha onemli

Allah sabir versin canim ona da vicdan nasil insan oyle ya yuzsuz resmen kendi evini bok goturuyordur bu kalpazanlikla
Amin canim esinden ayrildi 1 yil evli kaldi kiz bu koca çekermi Kocada bunu cekmez kimse cekmez ailesine yutturuyor işte Afedersin cocuk altini pisletiyor Kayinbabama sesleniyor cocugun altini degis diye utanmiyor bari benim yanimda oyle davranma ben şok oldum o an mutfaktaydim herzamanki gibi

Kizlar ben cok fenayim basim agrio midem bulaniyo ayaga kalkcam dermanim yok. Niye boyle oldum evde de yalnizm esim işte napaam bilemedm. Hic boyle olmamistim

Kizlar doktor benim bebegimin görüntüsü alamıyor net sekilde
Diyorki plasentanin arkasında göstermiyor diyor

Bulundugum yerde gebelik okulu var online katılıyorum bende. Orda da nefes egzersizlerinden bahsediyor. Bir de Hypnobirting kitabında o nefeslerden söz ediyo gaza geldim bende

Merhaba canım ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım 1 kez laparoskopi ve histeroskopi 1 kez de yine histeroskopi ameliyatı oldum. Rahmimin çoğu bölümü kapalıydı son ameliyatımı şişli memorial da oldum yapışıklık açılmadı sadece embriyonun koyulabilecegi alan açılmış ve rahme çizik atıldı çok şükür hamile kaldım ama doktoruma sordugum da doğal gebelik olur mu ilerde olmaz demişti yaoisikliktan. Sende iyice sor araştır bir kaç doktorun fikrini al Belki gerçekten ihtiyaç yoktur canım. Ameliyat da basit bir çözüm değil her ne kadar zararsız bi operasyon deselerde ben şua ameliyat larin verdigi hasarlardan evde yatırarak geçiyorum vaktimi .

Bugun içimde bir huzursuzluk var bunalımdayım yattığım yerde tavana bakıyorum içimden birsey yapmak gelmiyor nefes almakta zorlaniyorum sanki

Evet aynen nasıl bir etki bırakır kestiremiyorum. Aslında pek nazenin değilimdir ama ne bileyim Siz hastanede mi calısıyorsunuz? Eve misiniz? Agrısız dogumu anlatan kitaplar var . Bu tamamen dogal bir olaydır diyor dogal olaylarda agrı olmaz diyor falan . Agrının sebebinin korku oldugunu ileri sürüyor. Siz agrısız dogum yapan gördünüz mü?

Bulundugum yerde gebelik okulu var online katılıyorum bende. Orda da nefes egzersizlerinden bahsediyor. Bir de Hypnobirting kitabında o nefeslerden söz ediyo gaza geldim bende
Süper! Gebelik okulu pandemi dolayısıyla iptal edilmiş burda. Ben de online katılıcam eğitimlere, Esra Ertuğrul var online seminerlerine katılıcam bebek hakkında hiç bişi bilmiyor gibiyim

anladım canım çok sağolverdiğin bilgi için.

Ben geçen sene bir kürtaj geçirdim sonrasında da histereskopi olmak zorundakaldım içerde kalan parçayı temizsledi doktor. Onun başka yolu yoktu. ama şimdi yapışıklık var udak tefek küçük ödemli değil denildi çekilen yerde. Ama karar ıdoktorunuz verecektir dedi. Ben de doktora rapuru gönderdim rapora göre histereskopi yapalım dedi. Şimdi cumaya randevu aldım yüzyüze görüşmek için. Başka doktora da danışayım diyorum ama bu sefer de her kafadan bir ses doktorları biliyorsuuz birinin dediğini öbürü beğenmiyor. Başka bir doktora gidersem o gerek yok derse onda devam etmek gerekir. Ben de bu doktora güvenmek istiyorum açıkçası. Doktor dokotr gezmekte kafa karışıklığı ve zman kaybına sebep olabliir. GErçekten iyi bir doktor bulsam ama muayensi çok pahalı olmayacak benim özel sağlık sigortam yok malesef. Şimdi gititğimde doktora neler sormalıyım sence? SEn hangi dokotra gidiyordun birde. Benim bu doktora da tüp bebek uzmanı bu arada.

Süper! Gebelik okulu pandemi dolayısıyla iptal edilmiş burda. Ben de online katılıcam eğitimlere, Esra Ertuğrul var online seminerlerine katılıcam bebek hakkında hiç bişi bilmiyor gibiyim
Bende öyle okudukca öğrenicem ama eminim uygulamaya dökmede sorun yasarım

Benim bu kadar olay yaşamamın sebebi 1 doktora unvanindan ve çalıştığı hastaneden dolayı inanmam hiç sorgusuz sualsiz ameliyat dedi histeroskopi taman dedik laparoskopi de yapmış sonradan ogrendikki yumurta rezervi az olan kişilerin daha çok olumsuz etkiliyormuş bu ameliyat tüp bebek dedi ok dedik bizi aylarca yıllarca oyaladi bezmialem hast tüp bebek doktoru kendisi .Tabi surec de iğneler ilaçlar neler uygulanmadi ki .Sonra baktık olmuyor benimde sağlık sigortam yok ne kadar olursa olsun iyi bir hastaneye gidelim araştırdım şişli memorial gittik. Oranın bölüm başka baskani semra hanım ve değerli bir kaç doktor benim çektirdiğim ilk rahim filmini görünce senin ameliyatına hiç gerek yokmuş seni neden ameliyat etmislerki ki dedi hiç gerek yokmuş kullandigim ilaç dozlarına zaten şok olmuşlardı sırf eczaneden prim almak için neler kullandım 10 küsur kilo aldim O zama .neyse 2.rahim filmimi çektirdiğim de gerçekten yapışıklık oluşmuştu ve bunu yanlış yapılan ilk ameliyata bağladılar bende görmüştüm 2 film arasında dağlar kadar fark vardi ilk ameliyattan önce 5 gün süren reglim 1 güne açık pembe şeklinde geliyordu artık ve neredeyse rahmim kapanmıştı. Mecbur ameliyat ettiler ameliyatimda tup bebek tedavimde şişli memorial da oldu az olan yumurta rezervim artık tükenmişti 2 kez tedavi oldum bu süreç de çok para gitti mi gitti zorlandık ama ben emin ellerdeydim Allah bin kere razı olsun .Daha sonra bana rahmim yıprandığı için 12.haftada serklaj dediler şuan gittiğim medipol mega hast doktorum tüm ameliyat ve rahim filmi raporlarımı inceleyip bize su cümleyi kurdu.Si ze ilk ameliyat eden doktorunuz ameliyat deyince hiç mi araştırmadınız bizde yok dedik güvendik dedik mahvetmiş rahmimizk dedi onkoloji doktoru gelip baktı rahmim alt vajina kısmında bir sürü kanama alanı var zaten 2 kez de kanama oldu hamileyken demem o ki tek doktorla kalma nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbulda iyi doktorla var. Bellide gerçekten ihtiyacin yoktur bazı doktorlar ameliyatı sever demişti suanki doktorum turkiyede hastaları ameliyat edip yurtdışına kaçan bir doktor var onu anlatmıştı insanları mağdur eden.Direk histeroskopi laparoskopi diyormuş O da sen araştır canım ölç tart ben sana detaylı yazdım ko başıma gelenlerin bir kısmını gör istedim.Insallah iyi doktora denk gelir bu süreci sorunsuz atlatırsın senin de kurtajdan dolayı yapilan operasyon dan muhtemelen yapışıklık oluşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…