- 16 Mart 2011
- 265
- 575
- 303
Dönmeye başlayınca aynısını yaşayabilirsin :)Ben bu gece bebek alti temizlemeye calisiyordum durmuyordu heryeri batirdik
canım uzun uzun yazışsın. allah razı olsun senden. hakkını helal et.Benim bu kadar olay yaşamamın sebebi 1 doktora unvanindan ve çalıştığı hastaneden dolayı inanmam hiç sorgusuz sualsiz ameliyat dedi histeroskopi taman dedik laparoskopi de yapmış sonradan ogrendikki yumurta rezervi az olan kişilerin daha çok olumsuz etkiliyormuş bu ameliyat tüp bebek dedi ok dedik bizi aylarca yıllarca oyaladi bezmialem hast tüp bebek doktoru kendisi .Tabi surec de iğneler ilaçlar neler uygulanmadi ki .Sonra baktık olmuyor benimde sağlık sigortam yok ne kadar olursa olsun iyi bir hastaneye gidelim araştırdım şişli memorial gittik. Oranın bölüm başka baskani semra hanım ve değerli bir kaç doktor benim çektirdiğim ilk rahim filmini görünce senin ameliyatına hiç gerek yokmuş seni neden ameliyat etmislerki ki dedi hiç gerek yokmuş kullandigim ilaç dozlarına zaten şok olmuşlardı sırf eczaneden prim almak için neler kullandım 10 küsur kilo aldim O zama .neyse 2.rahim filmimi çektirdiğim de gerçekten yapışıklık oluşmuştu ve bunu yanlış yapılan ilk ameliyata bağladılar bende görmüştüm 2 film arasında dağlar kadar fark vardi ilk ameliyattan önce 5 gün süren reglim 1 güne açık pembe şeklinde geliyordu artık ve neredeyse rahmim kapanmıştı. Mecbur ameliyat ettiler ameliyatimda tup bebek tedavimde şişli memorial da oldu az olan yumurta rezervim artık tükenmişti 2 kez tedavi oldum bu süreç de çok para gitti mi gitti zorlandık ama ben emin ellerdeydim Allah bin kere razı olsun .Daha sonra bana rahmim yıprandığı için 12.haftada serklaj dediler şuan gittiğim medipol mega hast doktorum tüm ameliyat ve rahim filmi raporlarımı inceleyip bize su cümleyi kurdu.Si ze ilk ameliyat eden doktorunuz ameliyat deyince hiç mi araştırmadınız bizde yok dedik güvendik dedik mahvetmiş rahmimizk dedi onkoloji doktoru gelip baktı rahmim alt vajina kısmında bir sürü kanama alanı var zaten 2 kez de kanama oldu hamileyken demem o ki tek doktorla kalma nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbulda iyi doktorla var. Bellide gerçekten ihtiyacin yoktur bazı doktorlar ameliyatı sever demişti suanki doktorum turkiyede hastaları ameliyat edip yurtdışına kaçan bir doktor var onu anlatmıştı insanları mağdur eden.Direk histeroskopi laparoskopi diyormuş O da sen araştır canım ölç tart ben sana detaylı yazdım ko başıma gelenlerin bir kısmını gör istedim.Insallah iyi doktora denk gelir bu süreci sorunsuz atlatırsın senin de kurtajdan dolayı yapilan operasyon dan muhtemelen yapışıklık oluşmuş
Radyolojinin dediğine pek önemseme sancaktepe deki doktoruna güveniyorsan onun görüşünü yüzyüze al birde seni ameliyat eden doçent doktora göster istersen o ne diyecek. Tekrar devlette başka doktorlara gösterebilirsin hepsi aynı şeyi derse guvendigin bir doktora ameliyatını ol derim gerçekten yapışıklık varsa zaten hamile kalmak da zorlaşır canım hiç stres yapmadan sadece fikir amaclı git görüş ne kaybedersin ki ama benim gibi ilk ameliyat diyenin önüne yatma derim bizim 2.5 yılımızı aldı bu surec. Arkadaşım izmirde bir doktora ameliyat oldu rahmini deldiler arkasından 3 kez daha olmak zorunda kaldı. Tecrübeyle sabit sorgula guveniyirmus gibi dinle aklıma mantigina hangisi yatarsa .Isin rast gitsin inşallah bu süreci sorunsuz atlatırsın canım beni haberdar edersen sevinirimcanım uzun uzun yazışsın. allah razı olsun senden. hakkını helal et.
Ben de dokotrum kürtaj deyince aklıma ilk zeynep kamil geldi hani uzman ellerde yapılsın dedik. Onlarca hasta geliyor dedik oraya kürtaj için. NEyse yapıldı 2 ay süreyle benim lekelenmelerim bitmedi birtürlü bu süreçte gittim kontrollere falan en son yine zeynep kamil de bir doçent doktora gittim o da rahimde birşey var ama ne olduğunu anlamak için histereskopi yapmalıyız dedi. Polip de olabilir dedi. DErken ben kürtajdan iki ay sonra histerskopi oldum. Ve bebeğin plesentasının fazlasıyla rahim duvarına yapışık olduğunun bilgisini aldım doktor epey zorlandım ama temizledim dedi zarar vermeden oldukça zor geçti dedi operasyonun ve sonraki konroellerimde cam gibi rahimin dedi. bana 3 ay korun dedi ki öyle de yaptık 3 ay korunduk. üstünden 3 ay geçti gebelik oluşmadı dedim tekrar bu sefer özele gideyim. Öneriyle de gittim şuanki doktora Sancaktepe bölge hastanesi Özlem Aras dr. adı. ayrıca tüp bebek uzamnı da kendisi. Rahime vs baktı muayene etti bir yapışıklık görüyorum dedi rahimde. HSG istedi hsg ile açılacak ite bu küçük yapışıklıklar dedi. Ben de dün hsg yi çektirdim çeken uzmana dedim açıldımı bari yapışıklılar bana rahimdeki yapışıklılar hsg ile açılmaz tüplerdeki yapışıklılar açılır dedi. Neyse benn verilen raporumu doktora gönderdim watsup tan yapışıklık var hsg yaptırmanız lazım dedi. Şimdi cuma günüe randevu aldım gideceğim filimleri de göstermeye. Yani bu şekilde gebe bile kalınsa düşük yapma riski olduğunu yazdı bana watsuptan. Yani ne bilim yapışıklığın derecesine bağlı olablir. Filmi çeken radyoloji uzmanı küçük önemli olmayan yapışıklıklar dedi. Şuan ben ne yapayım bilmiyorum yaGideyim mi bak senin anlattıklarını okuyunca da çok tedirgin oldum.
Valla canim ben 33.haftamdayim daha dun gittim 35 te konusucaz dogumu normal istiyorsan cati muayenesi yapicam dedi bende daha konusmadim yani sen 30 sun sanirim du bakalim daha erken bence doguma karar vermeyeHerkesin dr.u dogumla ilgili konusmuş.benimki erken daha diyor offf
Hamile hamile mana da bulmak istemem ama uyuz oluyorum boyle tiplere bencil sey koca bile durmamista sanaa gercekten sabir gozumun onunde bende olsa boyle sikarim girtlani heraldeAmin canim esinden ayrildi 1 yil evli kaldi kiz bu koca çekermi Kocada bunu cekmez kimse cekmez ailesine yutturuyor işte Afedersin cocuk altini pisletiyor Kayinbabama sesleniyor cocugun altini degis diye utanmiyor bari benim yanimda oyle davranma ben şok oldum o an mutfaktaydim herzamanki gibi
İnşallah canım. Yaa bilmiyorum tekrar gideyim o da gerek yok derse o zaman ben bebek düşüncesi için başka doktor arayışına gireceğim. Yine aynı süreçler hep zaman kaybı . Şimdi cuma günü bir yüzsyüze görüşeyim doktorla ne diyecek bakalım. Yani eğer zeynep kamildeki doçentin yaptığı operasyon sonucu bu şekilde yapışıklık oluştuysa ona gitmemin de hiç bir anlamı yok. Araştırma hastanesine mi gitsem acaba birde. Benim kürtajdan kalan parçayı aldı sonuçta adet olmaya başladım çok dua etmiştim o doktora da.Radyolojinin dediğine pek önemseme sancaktepe deki doktoruna güveniyorsan onun görüşünü yüzyüze al birde seni ameliyat eden doçent doktora göster istersen o ne diyecek. Tekrar devlette başka doktorlara gösterebilirsin hepsi aynı şeyi derse guvendigin bir doktora ameliyatını ol derim gerçekten yapışıklık varsa zaten hamile kalmak da zorlaşır canım hiç stres yapmadan sadece fikir amaclı git görüş ne kaybedersin ki ama benim gibi ilk ameliyat diyenin önüne yatma derim bizim 2.5 yılımızı aldı bu surec. Arkadaşım izmirde bir doktora ameliyat oldu rahmini deldiler arkasından 3 kez daha olmak zorunda kaldı. Tecrübeyle sabit sorgula guveniyirmus gibi dinle aklıma mantigina hangisi yatarsa .Isin rast gitsin inşallah bu süreci sorunsuz atlatırsın canım beni haberdar edersen sevinirim
Beni sorma berbat vaziyetteyim heran birinin girtlagini sıkabilirimNasılsınız kızlar
Herşey yetişsin diye kendini üzme hepsi olur yetişirbebek geldiğinde sadece annesine ve babasna ihtiyaç duyuyo aslında sen kendine iyi bak umarım bi an önce sıkıntılarınız çözülür rahata erersiniz. Allah kolaylık versin.
Canim bende bu sekilde aldim paket paket oldugu icin kalani saklarim illaki birine lazim olur cevremden ablama felan
Toplu cevap nasıl yaziliyor bilmiyorum ama. Bende onceden tekti canim bu centik.sonra cift olmus..kan sulandırıcı iğne kullanıyorum arti aspirin..ignem 06 acaba dozumu az kalıyor böyle oluyor vallahi anlamıyorum ben niye böyle oluyor.gelisimi 26 haftalik normalde 28 olmasi lazim.. ama dr normal bu diyor .bu centik neden oluyor ne yapmam lazım benim vallahi anlayamıyorumCanım çok geçmiş olsun banada 12 haftada çift taraflı denilmişti aileden de gelebiliyomus. Şuan çok şükür iki damardada sıkıntı yok geçti yani benimkisi . Korkulacak bişey yok geçici olabiliyo eğer gecmeseydi iğne takviyesi yapilcakti. Bebeğin gelisiminde sıkıntı yok değil mi ? Şu durumda tansiyonunu çok dikkat etmen lazim Allah korusun yüksek seyrettiğinde direk doktora gidilmesi gerekiyo o damarlara fazla kan akışı saglanamiyo yani birden basınç olunca senin tansiyonun yukseliyo bana doktor böyle anlatmıştı. Benim şuan stres kaynaklı yükseliyo sürekli takipteyim. Holter filan takıldım.
Bu halinde eşine sana bakması gerekirken bide böle mi davranıyor vicdansızlık resmenHerkese merhaba kizlar bayadir giremedim cantalar hazirlanmaya baslamis darisi bana insallah eşim ufak bir rahatsiz gecirdi kayinvalidemler burda Konusmadigim yuzsuz gorumcemde geldi normalde kabul etmezdim ama saglik icin esimi uzmek istemedigim icin kabul ettim ama bir insan bu kadarmi tembel pis olur hergun bir kamyon bulasigi sabahlari bosalt diz kahvaltiyi hazirla hanfendi odadan cikar kahvaltiya gelir sofrayi yine tek basima ben kaldiririm kayinvalidem bile kadin utaniyor yasli o haliyle yardim etmek istiyor ben izin vermiyorum 3 yasinda oglu var altini kirletir getir mutfak cop kutusuna atar kusacam resmen Yani kafayi yiyecem bugun en son esime patladim bu dedim benim ya duşuk yapmami yada erken dogum yapmami istiyor birdaha onu bu evde istemiyorum dedim (esimde bu arada yardim et diye uyariyor zorla bi iki yardim eder oturur)kizlar zamaninda bana cok cektirdi O yuzden nefret duygusu var icimde kendi kendime agladim resmen wc dede annem duysa kiyamet kopar ben esimlemi ilgileneyim senin arkanimi toplayim anlamadim
Canım ona yapacak bişey yok aileden de gelebiliyomus bana öyle söyledi doktor tuzsuz yiyip olabildiğince sağ tarafa yat canım doktor nasıl normal diyo ben anlamadım . Kaşar peynir muz karpuz kuruyemişler bebeğe kilo aldiriyo korkutmak istemem ama ikinizin sağlığı açısından doğuma alabilir çünkü bana öyle söylenmişti başka doktora imkanın varsa git derim. Benim mesela yok olmasına rağmen doktorum her defasında yinede bakiyo olabilmesi açısından. İdrarında protein olmadığı sürece korkma ama yüksek seyrettiğinde direk doktora gitmen gerekiyoToplu cevap nasıl yaziliyor bilmiyorum ama. Bende onceden tekti canim bu centik.sonra cift olmus..kan sulandırıcı iğne kullanıyorum arti aspirin..ignem 06 acaba dozumu az kalıyor böyle oluyor vallahi anlamıyorum ben niye böyle oluyor.gelisimi 26 haftalik normalde 28 olmasi lazim.. ama dr normal bu diyor .bu centik neden oluyor ne yapmam lazım benim vallahi anlayamıyorum
Sakin ol canım gerçekten gorumcen çok sinir bozucu sende biraz hissettir rahatsızlığını bisey demek istemedim ama iyiki aynı memlekette değilsiniz ve görüşmüyorsunuzBeni sorma berbat vaziyetteyim heran birinin girtlagini sıkabilirim
Iyiyiz canım gün sayıyoruz sen nasilsinNasılsınız kızlar
Bunun nedeni az giden kan akisi sanırım igne dozu felan yukseltmesi lazım deil mi. Yada benim vucudumla mi alakali valla anlamadım dusundukce başıma agrilar giriyorCanım ona yapacak bişey yok aileden de gelebiliyomus bana öyle söyledi doktor tuzsuz yiyip olabildiğince sağ tarafa yat canım doktor nasıl normal diyo ben anlamadım . Kaşar peynir muz karpuz kuruyemişler bebeğe kilo aldiriyo korkutmak istemem ama ikinizin sağlığı açısından doğuma alabilir çünkü bana öyle söylenmişti başka doktora imkanın varsa git derim. Benim mesela yok olmasına rağmen doktorum her defasında yinede bakiyo olabilmesi açısından. İdrarında protein olmadığı sürece korkma ama yüksek seyrettiğinde direk doktora gitmen gerekiyo
Hypnobirthing videoları izledim ben de nefeslerini ayarlayıp acı hissetmeden doğuruyolar.Korkutucu değilse bende izleyeyim bari azıcık öğrenirim
Ilki 32.haftada oldu buda erken gelecek diye korkuyorum sanırım inşallah zamanında gelir.Valla canim ben 33.haftamdayim daha dun gittim 35 te konusucaz dogumu normal istiyorsan cati muayenesi yapicam dedi bende daha konusmadim yani sen 30 sun sanirim du bakalim daha erken bence doguma karar vermeye
Bende iyiyim canım benimIyiyiz canım gün sayıyoruz sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?