2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
canım uzun uzun yazışsın. allah razı olsun senden. hakkını helal et.
Ben de dokotrum kürtaj deyince aklıma ilk zeynep kamil geldi hani uzman ellerde yapılsın dedik. Onlarca hasta geliyor dedik oraya kürtaj için. NEyse yapıldı 2 ay süreyle benim lekelenmelerim bitmedi birtürlü bu süreçte gittim kontrollere falan en son yine zeynep kamil de bir doçent doktora gittim o da rahimde birşey var ama ne olduğunu anlamak için histereskopi yapmalıyız dedi. Polip de olabilir dedi. DErken ben kürtajdan iki ay sonra histerskopi oldum. Ve bebeğin plesentasının fazlasıyla rahim duvarına yapışık olduğunun bilgisini aldım doktor epey zorlandım ama temizledim dedi zarar vermeden oldukça zor geçti dedi operasyonun ve sonraki konroellerimde cam gibi rahimin dedi. bana 3 ay korun dedi ki öyle de yaptık 3 ay korunduk. üstünden 3 ay geçti gebelik oluşmadı dedim tekrar bu sefer özele gideyim. Öneriyle de gittim şuanki doktora Sancaktepe bölge hastanesi Özlem Aras dr. adı. ayrıca tüp bebek uzamnı da kendisi. Rahime vs baktı muayene etti bir yapışıklık görüyorum dedi rahimde. HSG istedi hsg ile açılacak ite bu küçük yapışıklıklar dedi. Ben de dün hsg yi çektirdim çeken uzmana dedim açıldımı bari yapışıklılar bana rahimdeki yapışıklılar hsg ile açılmaz tüplerdeki yapışıklılar açılır dedi. Neyse benn verilen raporumu doktora gönderdim watsup tan yapışıklık var hsg yaptırmanız lazım dedi. Şimdi cuma günüe randevu aldım gideceğim filimleri de göstermeye. Yani bu şekilde gebe bile kalınsa düşük yapma riski olduğunu yazdı bana watsuptan. Yani ne bilim yapışıklığın derecesine bağlı olablir. Filmi çeken radyoloji uzmanı küçük önemli olmayan yapışıklıklar dedi. Şuan ben ne yapayım bilmiyorum ya Gideyim mi bak senin anlattıklarını okuyunca da çok tedirgin oldum.

Radyolojinin dediğine pek önemseme sancaktepe deki doktoruna güveniyorsan onun görüşünü yüzyüze al birde seni ameliyat eden doçent doktora göster istersen o ne diyecek. Tekrar devlette başka doktorlara gösterebilirsin hepsi aynı şeyi derse guvendigin bir doktora ameliyatını ol derim gerçekten yapışıklık varsa zaten hamile kalmak da zorlaşır canım hiç stres yapmadan sadece fikir amaclı git görüş ne kaybedersin ki ama benim gibi ilk ameliyat diyenin önüne yatma derim bizim 2.5 yılımızı aldı bu surec. Arkadaşım izmirde bir doktora ameliyat oldu rahmini deldiler arkasından 3 kez daha olmak zorunda kaldı. Tecrübeyle sabit sorgula guveniyirmus gibi dinle aklıma mantigina hangisi yatarsa .Isin rast gitsin inşallah bu süreci sorunsuz atlatırsın canım beni haberdar edersen sevinirim

Herkesin dr.u dogumla ilgili konusmuş.benimki erken daha diyor offf
Valla canim ben 33.haftamdayim daha dun gittim 35 te konusucaz dogumu normal istiyorsan cati muayenesi yapicam dedi bende daha konusmadim yani sen 30 sun sanirim du bakalim daha erken bence doguma karar vermeye

Hamile hamile mana da bulmak istemem ama uyuz oluyorum boyle tiplere bencil sey koca bile durmamista sanaa gercekten sabir gozumun onunde bende olsa boyle sikarim girtlani heralde

İnşallah canım. Yaa bilmiyorum tekrar gideyim o da gerek yok derse o zaman ben bebek düşüncesi için başka doktor arayışına gireceğim. Yine aynı süreçler hep zaman kaybı . Şimdi cuma günü bir yüzsyüze görüşeyim doktorla ne diyecek bakalım. Yani eğer zeynep kamildeki doçentin yaptığı operasyon sonucu bu şekilde yapışıklık oluştuysa ona gitmemin de hiç bir anlamı yok. Araştırma hastanesine mi gitsem acaba birde. Benim kürtajdan kalan parçayı aldı sonuçta adet olmaya başladım çok dua etmiştim o doktora da. .. Yani adetlerimi normla şekilde oluyorum ileri derecede bir yapışıklık yok. Bilmiyorum ki ya. Bu doktoru da yeni tanıdık. Öyle birine benzemiyor. Kafam çok karışık . Sabah beridir forumlarda dolanıyorum deli danalar gibi buda iyi değil biliyorum. Blgi karmaşası yaratıyo. Hakkmızda hayırlısı diyorum. Tamma canım seni takibe alıyorum haber ederim.

Canım Allah razı olsun. Yetiştiği kadar her şey zaten elden geldiğince yapmaya çalışıyoruz her şeyi ama hepsi aynı anda olamıyor işte. Zaten yorgunluk yapıyor artık bende bebek hemen yoruluyorum elim kolum zor kalkıyor normalde çok tezcanlı çok hareketli biriyimdir şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum bu da beni çok zorluyor ama bunlar hep bebişler yüzünden diyip seviniyorum

Canim bende bu sekilde aldim paket paket oldugu icin kalani saklarim illaki birine lazim olur cevremden ablama felan

Canım ben 80 li almaya karar verdim en azından ilk haftayı çıkartcak kdar bezimiz olmuş olur sonra zaten her yer market bezi de beğenirsek bebeğime de pişik falan yapmazsa gider alırız aynısından

Toplu cevap nasıl yaziliyor bilmiyorum ama. Bende onceden tekti canim bu centik.sonra cift olmus..kan sulandırıcı iğne kullanıyorum arti aspirin..ignem 06 acaba dozumu az kalıyor böyle oluyor vallahi anlamıyorum ben niye böyle oluyor.gelisimi 26 haftalik normalde 28 olmasi lazim.. ama dr normal bu diyor .bu centik neden oluyor ne yapmam lazım benim vallahi anlayamıyorum

Bu halinde eşine sana bakması gerekirken bide böle mi davranıyor vicdansızlık resmen ziyaret ettiyse kardeşini bi gün dursun gitsin Kaç gün ona mı hizmet edeceksin bencillik ya.
bu arada geçmiş olsun eşin için sen yine stres olma bebeğe yansımasın

Canım ona yapacak bişey yok aileden de gelebiliyomus bana öyle söyledi doktor tuzsuz yiyip olabildiğince sağ tarafa yat canım doktor nasıl normal diyo ben anlamadım . Kaşar peynir muz karpuz kuruyemişler bebeğe kilo aldiriyo korkutmak istemem ama ikinizin sağlığı açısından doğuma alabilir çünkü bana öyle söylenmişti başka doktora imkanın varsa git derim. Benim mesela yok olmasına rağmen doktorum her defasında yinede bakiyo olabilmesi açısından. İdrarında protein olmadığı sürece korkma ama yüksek seyrettiğinde direk doktora gitmen gerekiyo

Bunun nedeni az giden kan akisi sanırım igne dozu felan yukseltmesi lazım deil mi. Yada benim vucudumla mi alakali valla anlamadım dusundukce başıma agrilar giriyor

Valla canim ben 33.haftamdayim daha dun gittim 35 te konusucaz dogumu normal istiyorsan cati muayenesi yapicam dedi bende daha konusmadim yani sen 30 sun sanirim du bakalim daha erken bence doguma karar vermeye
Ilki 32.haftada oldu buda erken gelecek diye korkuyorum sanırım inşallah zamanında gelir.Dr um uzun uzun konussun istiyorum o da cok az konusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…