Doktorumla normal istiyorum diye konuştuk ama hayırlısı olsun inşallah bebekler de bizde sağlıkla doğum olsunAa evet aynı canımkeyifleri yerinde olsunda göstermeselerde olur Günümüz aynı ama doğumlarımız nasıl olucak merak ettim şimdi
Yoo bu kararla ilgili değil sana kalmış bir şey sen ben epidural istiyorum diyorsan yaparlar hani ne olur 500 lira kadar bi fark olur . Benim eltim epidural oldu çok rahattım dedi doğumda hiç zorlanmadım dedi üstüne tekrar hemen hamile kaldı bi daha doğurduhmm anladim teşekkürler buna oan doktor mu karar veriyor benim daha 29.haftadyaim neolacak bilmiyirum
dogumdan once ama nezaman belli olacak neoldugu mesela şuan doktor dogumla ilgili birşey demediYoo bu kararla ilgili değil sana kalmış bir şey sen ben epidural istiyorum diyorsan yaparlar hani ne olur 500 lira kadar bi fark olur . Benim eltim epidural oldu çok rahattım dedi doğumda hiç zorlanmadım dedi üstüne tekrar hemen hamile kaldı bi daha doğurduben de epidural istiyorum
Ben 175 im esimde 190 bacak boyumuzda uzun ama diger doktor bu bebegin bacaklari cok uzun falan deyince baya korktim bana iri olacak yapacak bir seu yok dedi tatli kasar peynir abur cubur herseyi kestim bakalim hayirlisi olsun hepimiz icinBende tokluk sekeri yüksek cıktı iki hafta dikkat ettim normale döndü.. benim eşim 1.85 bende 1.65 im zaten uzun olur dedi bebek için. 3.5 kilo cocuk normal kabul ediliyor ..saglikli gelsin de hiç önemi yok
Bugün kontrolüm vardı mesela doktorum kendisi söyledi 3 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi muhtemelen sana daha vardır 8.ayın sonuna doğru doğum hakkında konuşmaya başlıyor geneli. Orda söylersin epidural istiyorum yapılabilir mi diye olta atarsın . Tabi ondan önce bi internette araştırmanı yap epidural hakkında Bilgi sahibi ol bence.dogumdan once ama nezaman belli olacak neoldugu mesela şuan doktor dogumla ilgili birşey demedi
Evwt diger doktorda acikladi karin cevresi genislerdi o zaman diye ben seker yuklemesi yaptirmadihim icinde biraz korktum sanirim ya bende seker varsa bilmiyorsam diyesekerden dolayı cocuktaki irilesme gobek cevresinde olur dedi benim dr bende de seker var dikkat etmezsem hemen yukseliyor. ilerde bile olsa gobek cevresinde yağlanma yoksa sekerden diyemeyz dedi.
analdim birde epidural sezeryan da var demiBugün kontrolüm vardı mesela doktorum kendisi söyledi 3 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi muhtemelen sana daha vardır 8.ayın sonuna doğru doğum hakkında konuşmaya başlıyor geneli. Orda söylersin epidural istiyorum yapılabilir mi diye olta atarsın . Tabi ondan önce bi internette araştırmanı yap epidural hakkında Bilgi sahibi ol bence.
Normal dogumda ameliyat olmuyorsun hemen ayağa kalkiliyor diye daha rahat geliyor. Tabiki doktor duruma göre karar verecek ama benim gönlümden geçen de normal doğum olsa, cabucak evime gitsem iyilesme sürecim kısa olsa vs. Bir de kendime adıma konuşursam ameliyat anestezi falan korkum var benim. Hayırlısı olsun herkes için. Bebekler sağlıklı gelsin de dediğiniz gibi.Neden herkes normal dogum istiyor.bebegin durumuna gore dr karar vermiyormu zaten.bebegim saglıklı gelsinde.ilkinde suyum geldi pat diye suni sancı verdiler acılma olmadı su bitiyor diye sezaryena aldılar mecburen.32 haftalik oldugu icin tek düşundugum bebegim saglıklı olsundu.şaka gibi ama normal dogumdan cok korkuyorum niyeyse
Eşimle paylaşıyorum ben, korkma ben yaninda olacağım diyor. Doğuma giriyor eşler burda. Normalde de sezaryanda da eş bulunabiliyor.Evet evet kafada çok döndürüyorum bunları. Eşinizle filan konuşuyor musunuz korkunuzu?
Benimki gıcık etti iki kere konuşmaya çalıştım ama hiç oralı olmadı.
Kendi ufacık bir operasyon geçirdi diye anası 3 gün telefonda ağladı bana. O da kesisiz bir şeydi. Biz kendimizi ortadan ikiye böldürüyoruz çok normal bir şeymiş gibi. Dedim Aslı valla kadınların canının kıymeti yok. Hele anasına ayrı gıcık oldum üçüncüyü de doğarsın diyo. Kendi oğluna kıyamıyor ama...
Ay valla bugün bi tersim Haa
Ya varya çok kızıyorum önyargılı dr lara...benim kuzenimin 45 cm çocuğu bacak boyu kısa cüce olcak demiş.alalim hemen demiş 32.haftada.kalktim diyor hemen başka dr a gittim.40 haftada doğurdu.diger dr dinleseydim diyor yanmıştım.saglikli doğurdu çok şükür.53 cm ve 4.5 kilo doğurdu çocuğu..tatlı ben neredeyse yemem ,abur cubur da.meyve severdim.sadece 1 porsiyon a indirdim.yesil elma,erik,,,vsBen 175 im esimde 190 bacak boyumuzda uzun ama diger doktor bu bebegin bacaklari cok uzun falan deyince baya korktim bana iri olacak yapacak bir seu yok dedi tatli kasar peynir abur cubur herseyi kestim bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin
Eşimle hiç konuşmuyoruz benim esimin canı hiç tatlı değildir bana da kıyamaz ama bunun kaçarı yok kendini sakinlestir dr una iyi karar ver kendini en iyi nasıl hissedersen öyle yap diyor ama elinden de tabi bisey gelmediği için fazla bahsetsem de beni anlamazEvet evet kafada çok döndürüyorum bunları. Eşinizle filan konuşuyor musunuz korkunuzu?
Benimki gıcık etti iki kere konuşmaya çalıştım ama hiç oralı olmadı.
Kendi ufacık bir operasyon geçirdi diye anası 3 gün telefonda ağladı bana. O da kesisiz bir şeydi. Biz kendimizi ortadan ikiye böldürüyoruz çok normal bir şeymiş gibi. Dedim Aslı valla kadınların canının kıymeti yok. Hele anasına ayrı gıcık oldum üçüncüyü de doğarsın diyo. Kendi oğluna kıyamıyor ama...
Ay valla bugün bi tersim Haa
Canim 2 hafta geri olması çok aşırı bi sorun değil, genelde 3 hafta ve üstüne sorun olarak bakıyorlar. Çentik bende de tek taraflı var. Ilk gebeligimde çentikten siz etmemişlerdi,ki.muhtemelen o zaman da vardı, o zaman 0.8 lik kullandım, 35. Haftada tansiyon yüksekliğinden erken doğum yaptım. Şimdi 0.7 lik iğne + aspirin de kullanıyorum.Toplu cevap nasıl yaziliyor bilmiyorum ama. Bende onceden tekti canim bu centik.sonra cift olmus..kan sulandırıcı iğne kullanıyorum arti aspirin..ignem 06 acaba dozumu az kalıyor böyle oluyor vallahi anlamıyorum ben niye böyle oluyor.gelisimi 26 haftalik normalde 28 olmasi lazim.. ama dr normal bu diyor .bu centik neden oluyor ne yapmam lazım benim vallahi anlayamıyorum
Ay harika ne güzel haberlerle dönmüşsün maşallah kızına da sana da doğum konusunda da hakkında hayırlısı olsunGünaydın kızlaaaar ! Bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür 3 gün ileriden gidiyoruz ve kilomuz 1700 boyumuz 41 cm
yüzünü göstermemişti hiç bugün gördük gülüyordu sonra esnedi çok tatlıBana benziyor gibi geldi çenesi ben gözleri ve dudakları büyük Saçları da çıkmış güzelimin .Çok mutlu oldum görünce herkese nasip olur inşallah Kasılmalarımı, çatı ağrımı söyledim korkma artık daha da artacak bu çok normal dedi , aranızda yaşayan varsa endişe etmesin.. arada yalncı kasılmaların artıp şiddetlenmesi normalmiş. Günde yarım saat yürüyüş dedi akşamları . Veya her öğünden sonra 15 dk yürüyüş. Bebek normal doğum pozisyonuna girmiş. 3 hafta sonra gidip doğumu konuşacaz bakalım..
Herkes istemiyor ama normal olan onu istemek değil mi? Dişimizi dolgu ile iyi edebilecekken cerrahi yapın ameliyat yapın ben dolguya dayanamam diyor muyuz? Allah nasıl nasip ederse öylesi hayır olmuştur sezeryan mecbur kalınınca yapılır ama istenmez yaniNeden herkes normal dogum istiyor.bebegin durumuna gore dr karar vermiyormu zaten.bebegim saglıklı gelsinde.ilkinde suyum geldi pat diye suni sancı verdiler acılma olmadı su bitiyor diye sezaryena aldılar mecburen.32 haftalik oldugu icin tek düşundugum bebegim saglıklı olsundu.şaka gibi ama normal dogumdan cok korkuyorum niyeyse
Teşekkür ederim kuzumAy harika ne güzel haberlerle dönmüşsün maşallah kızına da sana da doğum konusunda da hakkında hayırlısı olsun
Hayır sadece normal doğumda uygulanıyor epiduralanaldim birde epidural sezeryan da var demi
Herkes istemiyor ama normal olan onu istemek değil mi? Dişimizi dolgu ile iyi edebilecekken cerrahi yapın ameliyat yapın ben dolguya dayanamam diyor muyuz? Allah nasıl nasip ederse öylesi hayır olmuştur sezeryan mecbur kalınınca yapılır ama istenmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?