2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Dr. Sezaryen olsun dersede ben normal yapcam diyenler var etrafimda onu anlamıyorum.hem 42.haftada dogurmak istiyorum hemde illa normal olsun diyen.anlamsız geliyor.Dr.dan daha iyi bilemeyiz.Zaten normal uygunsa normal yaptırir ama uygun degilsede illa sezaryen olmicam ben normal yapcam demekte ne biliyim tuhaf geliyor

42 ye kalmaz umarım ama ben de sıkıntı risk olmadığı sürece doğal bir doğum olmasını dilerim.

Dr um sezaryen der inşallah.normal diyince nefesim kesiliyor resmen panik olurum ben.Allahım normal sezaryen ne olursa olsun herkesin dogumu güzel gecsin bebişlerimizi kucagimiza sağlıkla alalım.herkes dua etsin.yaklaştikca ben panik oluyorum sanırım.ilki paldir küldür oldu ağlayarak girdim dogumhaneye bebek erken geliyor bisey olursa korkusuyla endiseliydim.Dr.um sakin tavrö

amiiin insallah dertsiz tasasiz doğumlar lohusalıklar yaşarız cümleyle beraber. ben de korkuyorum herkes korkuyor merak etme yalnız değilsin. ama sonuc olarak cektiğimiz acılar insallah bizi mucizemize kavusturcak. ben de normal diyorum hep ama icten ice de belki doktorum sezaryeni uygun bulur diye dusunrken yakalıyorm kendimi.

Drum sakin tavrı sakinlestirdi beni sezaryen sırasında hicbirsey hissetmedim.5 snde bebisi cikardilar yanagima koydular ne endise kaldi ne bisey gülerek ciktim dogumhaneden.bu dogumumda insallah agrisiz sancisiz ama zamaninda olur

Aklima gelmisken bebegin göbegini temizlemek icin alkol pamuk almak gerekiyormu nasıl temizliyorduk o bölgeyi göbek düşene kadar

Kış bebekleri oldugu icin kaloriferin kuru havası bebegi tıkıyor petege 3-4 tane suluk koycam buhar makinesi var arada onuda acarım.onada dikkat edin.çenem düştü bugün ne cok yazdım.cekmeceleri dolapları düzenlemek istiyorum yapamıyorum egil kalk ayakta dur yoruyor artık bigun eşimle yapcaz.

Canim.benim gobek deligimin oldugu yer komple iceri cokuyor ve kenarlar sisiyor sertlesiyor benim sancilarim bu sekilde oluyor sanirim doktor ñirmal demsti ama canim o zaman cok aciyor nefesim kesiliyor gibi oluyo sonra kendiliginden geciyor bebek hic hareket etmiyo bunlar olurken ne zaman kasilma duruyor ozaman hareket ediyor

yok sezaryende de sadece bel altına uygulanarak alınıyor bebek artık genel anesteziyle sezaryen kalmadı gibi bir sey. epidural ya da spinal anestezyle oluyor.
Bak sezaryende olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum. Ama epidural çok mantıklı geliyor bana normal doğumda .

Bende buharmakinası almaya gerek varmı diye sorucam Bi zararı varmı
Tv de bor
Bende buharmakinası almaya gerek varmı diye sorucam Bi zararı varmı
Tv de bir dr çocuğa yapılacak en kötü şey dedibuhar makinesi için.bronsit yaptığını söyledi.en iyi peteklere su koyun dedi.dr tavsiye etmedikçe almayın dedi..araştır derim

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yüzünden unacefin antibiyotik iğne vurunuyorum. Bide sürekli ishalden dolayı nidazol kullanıyorum. 33 haftalık hamileyim bebeğim önceki kadar hareketli değil. Bu ilaçlardan dolayı mı acaba böyle yaşayan oldu mu

hareketleri azalıyor artık yerleri dar ya antibiyotikten değildir yani zrarlı olsa vermezler. nidazol Gebelik kategorisi: B (2. ve 3. trimesterde) yani gvnli. bana nidazollu fitil yazmıstı 7. haftamda yani ilk trimesterda kullanmak istemedim dr ısrarla bir sey olmaz dedi. 2 de 3 te hicbisi olmaz bence. hala vicdanım sızlıyor bana o fitili verdi diye sonraki gittiğimde sordum ben o fitilden korkuyorum verdiniz ama ılk trimesterda yasakmıs dedm verıyoz bir sey olmuyo korkma dedi. insallah iyilerdir. icini ferah tut.

Drum sakin tavrı sakinlestirdi beni sezaryen sırasında hicbirsey hissetmedim.5 snde bebisi cikardilar yanagima koydular ne endise kaldi ne bisey gülerek ciktim dogumhaneden.bu dogumumda insallah agrisiz sancisiz ama zamaninda olur
İnşallah mutlu anne mutlu bebek oluyordur eminim. Bu doğumunuzun daha güzel geçmesini dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…