Bende +10Kilolar ne durumda kızlar
31 haftam doluyor ben +9 kilo dayım
ben de +9Kilolar ne durumda kızlar
Canim Ankarada vali hamilelere izin verildi ana benim bildigim kadariyla normalde boyle bi izin yok benimde 2 haftam kaldi cevremdekileri vakalari gorunce rspor almayi dusunuyorumKamuda calisan arkadaşlar 32den sonrada idari izinlimiyiz simdi biz virüsden dolayı kafam iyice karıştı benim.net bilgisi olan yazarsa sevinirim
Ben işteyim canım bugun sıkıntıdan hicbir yere sıgamıyorum dısarı cıktım 1tane maden suyu aldım hafif esinti var öyle oturuyorumHerkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun kızlar
Doğum yaklaşıyor artık hep doğum konuşuluyor
Nasılsınız ne yapıyorsunuz
Ben gün sayıyorum artık bir yandan hemen kavuşmak istiyorum bebeğine bir yandan da skorkular sarıyor sagasaglim doguralim inşallah hepimizHerkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun kızlar
Doğum yaklaşıyor artık hep doğum konuşuluyor
Nasılsınız ne yapıyorsunuz
Ben 33+4 um 7.7kg aldım canim maximum 10kg ile kapatırım diye düşünüyorumKilolar ne durumda kızlar
Demi kuzum bu pihtilasmadan oluyor benim de anladigim..yani igne dozu yukseltilebilirdi..igne ile bir ilgisi yok diyor anlamadim benCanim 2 hafta geri olması çok aşırı bi sorun değil, genelde 3 hafta ve üstüne sorun olarak bakıyorlar. Çentik bende de tek taraflı var. Ilk gebeligimde çentikten siz etmemişlerdi,ki.muhtemelen o zaman da vardı, o zaman 0.8 lik kullandım, 35. Haftada tansiyon yüksekliğinden erken doğum yaptım. Şimdi 0.7 lik iğne + aspirin de kullanıyorum.
32 bitti sayılır benim de. 13 kilo aldım. 45ten 57ye çıktım.Kilolar ne durumda kızlar
Ya hiç sorma ben de aynen hem korkuyorum hem bitsin artık gelsin bebek istiyorum ne güzel az aldın kilo canım 10 la bitirirsin bende hep frenliyorum benimde hala umudum var 10 la bitirmek konusundaBen gün sayıyorum artık bir yandan hemen kavuşmak istiyorum bebeğine bir yandan da skorkular sarıyor sagasaglim doguralim inşallah hepimiz
Ben 33+4 um 7.7kg aldım canim maximum 10kg ile kapatırım diye düşünüyorum
Çünkü sen çok zayıftın senin şimdiki kilon bile güzel bir kilo 60 61 le doğum yaparsan dönüşte 54 55 kilo olursun çok ideal bence32 bitti sayılır benim de. 13 kilo aldım. 45ten 57ye çıktım.
Kuzum belki inanmazsin eşim rahatsizlanmadan once evi bile supurmeme izin vermez kendi yapardi ben o yokken yavas yavas evi temizlerdim gormeden bulasiklarimi esim aksam yerlestirir ertesi gun kendi cikartirdi sirf egilip kalkmayim diye Yemegimi meyvemi onume getirirdi oda laf vuruyor ama arsiz olunca bide cahilde degilki 35 yasinda dusun yani biz bu bebegi ne zorluklarla sahip olduk ama allaha havale ediyorum Neyse ben zaten soyledim bi daha bu sve giremez diye bosuna evBu halinde eşine sana bakması gerekirken bide böle mi davranıyor vicdansızlık resmenziyaret ettiyse kardeşini bi gün dursun gitsin Kaç gün ona mı hizmet edeceksin bencillik ya.
bu arada geçmiş olsun eşin için sen yine stres olma bebeğe yansımasın
canim zaten ben evlendigimden beri konusmuyorum allahima sukur ondan uzaktayim dun zaten yaptim yapacagimi yemegi yedim Sofrayi toplamadan kayinbabamla Disari ciktik Markete bilerek yaptim esek gibi toplamis bSakin ol canım gerçekten gorumcen çok sinir bozucu sende biraz hissettir rahatsızlığını bisey demek istemedim ama iyiki aynı memlekette değilsiniz ve görüşmüyorsunuz
Hemde nasil kuzumm suan karsimda tv karsisinda uzaniyor seytan diyorOoooww sinir tavan desene
Bende de duygusallık çok yogun
canim seninki yine iyiymis sonradan boyle olmus bizimki bastan beri boyleydi abisine duskun kiskanclik yapiyordu birde dunyada esi benzeri yok ben gorumce diye bi konu acsam resmen k.k çöker O derece yanigunes0101 canım eşine çok geçmiş olsun sanada Allah sabır versin görümcenin uyuzuda sinir bozucu oluyor valla. Benim melek gibi bir görümcem vardı evlendi bi acaip oldu ki onu ben evlendirdim nerdeyse. Pazar günü baby shower partim vardı en yakın arkadaşlarım organize etti onuda çaırmışlar bi havalarla geldi bugün arkadaşımın ablası dioki ona nolmuş öle melek gibi kız gitmiş yerine cadı gelmiş eşimde dioki elimde kalıcak bigün ben sanane kocası var artık diye hala ara bulmaya çalışıyorum bide yan yana binalarda oturuoruz
Kolay gelsin canım afiyet olsun gidip bende bi maden suyu açayımBen işteyim canım bugun sıkıntıdan hicbir yere sıgamıyorum dısarı cıktım 1tane maden suyu aldım hafif esinti var öyle oturuyorumkiloya gelince +10 la devam
Iyi yapmışsın canım yinede kendini germemeye çalış sen arada çekil odana daha ne kadar duracaklarcanim zaten ben evlendigimden beri konusmuyorum allahima sukur ondan uzaktayim dun zaten yaptim yapacagimi yemegi yedim Sofrayi toplamadan kayinbabamla Disari ciktik Markete bilerek yaptim esek gibi toplamis b
Cok sukur canim dahada iyi olacak insallah ya o tat koku duygusunu hep soyluyorlar birazCok sukur kizkardesim hafif atlatti ama koku kaybi var hala babam hastanede o agir yakalandi cigerlerinin duzelmesini bekliyolar eskisine gore biraz daja iyi insallah saglicakla herkeside babamida evine donmeyi nasip etsin
tamm anlatmissin beni canim aynen dedigin gibi harfiyen zaten asla bu eve birdaha giremez mecburiyetten aldim evime ben zaten yokmus gibi davraniyorum ama yuzsuz konusuyor gitmis avmden kizima kiyafet almis 20 li hastane cikisi almis oda evdeymis sagol dedim gerek yoktu herseyi fazlasiyla alindi dedim bide utanmadan demezmi sen burdancok sey yuk etme bebege pardon dedim o sirada kayinvalidem araya girdi kizim sen herseyini getir dedi oyle sey olurmu dedi bende aynen anne dedim oyle sey olurmu ben kendi zevkime gore giydirecem kimse fazla bisey almasın kullanamayiz dedigim gibi fazlasiyla alindi herseyi dedim ve gordulerde sinir krizi gecirecem ResmenCanım kocana çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Görümcene gelince bazı insanın yapısı böyle oluyo vurdumduymaz, bi tek kendini düşünen, karşı tarafa rahatsızlık veriyor muyum vermiyor muyum hiç umurunda olmayan. Ben de acayip takarım böyle şeylere ve bi kere kafayı taktım mı her yaptığı batar. Bi de zaten hamilelik hormonları sinirlerim tepemde geziyorum hep bu ara. Seni çok iyi anlıyorum sinirlenmekte çok haklısın ama kocanın hatrına ya sabır de geçici bi süre bu de geç. Öyle düşüncesiz insandan iş bekleyince ve yapmadığını görünce insan daha çok sinirleniyor. Zaten yapsa da elinin ucuyla yapıyo daha çok sinirleniyo insan. Neyse ki farklı şehirlerde yaşıyomuşsunuz bak bunu düşün bi daha evine kabul etmezsin olur biter kuzum
Kuzum persembe geldiler normalde sali gunu doneceklerdi esim kalin dedi oda rahatsiz olunca tmm dediler bende hani esimin ailesine sevindim Gelecegine cunku esime cok moral oldu cok strese girmisti esim ise baslayacak temennim haftasonu dönmeleriIyi yapmışsın canım yinede kendini germemeye çalış sen arada çekil odana daha ne kadar duracaklar
Sen şuan ki kilonla bile hepinizden zayifsin canım aşırı zayiflikta iyi değil bence iyi olmuş takma bunlara zaten doğumdan sonra direk gidecek birazıNe güzel herkes az kilo almis. Ben niye sistim acaba böyle
Benim biraz zorunluluktan az aldım canim şeker çıkınca sıkı diyet yaptığıma alamıyorum kilo 6 kiloyu diyet öncesi almıştım düşünYa hiç sorma ben de aynen hem korkuyorum hem bitsin artık gelsin bebek istiyorum ne güzel az aldın kilo canım 10 la bitirirsin bende hep frenliyorum benimde hala umudum var 10 la bitirmek konusunda
Günde 10 defa hareket ediyorsa skinti yok demek canım.. takip et bi...Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yüzünden unacefin antibiyotik iğne vurunuyorum. Bide sürekli ishalden dolayı nidazol kullanıyorum. 33 haftalık hamileyim bebeğim önceki kadar hareketli değil. Bu ilaçlardan dolayı mı acaba böyle yaşayan oldu mu ☹
+11 deyim ben deKilolar ne durumda kızlar
Ay inşallah seni daha fazla stres etmeden giderler onların yanında mi doğum yapacaksın sen neden bisey yük etme diyorKuzum persembe geldiler normalde sali gunu doneceklerdi esim kalin dedi oda rahatsiz olunca tmm dediler bende hani esimin ailesine sevindim Gelecegine cunku esime cok moral oldu cok strese girmisti esim ise baslayacak temennim haftasonu dönmeleriyoksa bu gidisle erken dogum yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?