2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kamuda calisan arkadaşlar 32den sonrada idari izinlimiyiz simdi biz virüsden dolayı kafam iyice karıştı benim.net bilgisi olan yazarsa sevinirim

Kamuda calisan arkadaşlar 32den sonrada idari izinlimiyiz simdi biz virüsden dolayı kafam iyice karıştı benim.net bilgisi olan yazarsa sevinirim
Canim Ankarada vali hamilelere izin verildi ana benim bildigim kadariyla normalde boyle bi izin yok benimde 2 haftam kaldi cevremdekileri vakalari gorunce rspor almayi dusunuyorum

Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun kızlar
Doğum yaklaşıyor artık hep doğum konuşuluyor
Nasılsınız ne yapıyorsunuz
Ben işteyim canım bugun sıkıntıdan hicbir yere sıgamıyorum dısarı cıktım 1tane maden suyu aldım hafif esinti var öyle oturuyorum kiloya gelince +10 la devam

Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun kızlar
Doğum yaklaşıyor artık hep doğum konuşuluyor
Nasılsınız ne yapıyorsunuz
Ben gün sayıyorum artık bir yandan hemen kavuşmak istiyorum bebeğine bir yandan da skorkular sarıyor sagasaglim doguralim inşallah hepimiz

Kilolar ne durumda kızlar
31 haftam doluyor ben +9 kilo dayım
Ben 33+4 um 7.7kg aldım canim maximum 10kg ile kapatırım diye düşünüyorum

Demi kuzum bu pihtilasmadan oluyor benim de anladigim..yani igne dozu yukseltilebilirdi..igne ile bir ilgisi yok diyor anlamadim ben

Ya hiç sorma ben de aynen hem korkuyorum hem bitsin artık gelsin bebek istiyorum ne güzel az aldın kilo canım 10 la bitirirsin bende hep frenliyorum benimde hala umudum var 10 la bitirmek konusunda

Kuzum belki inanmazsin eşim rahatsizlanmadan once evi bile supurmeme izin vermez kendi yapardi ben o yokken yavas yavas evi temizlerdim gormeden bulasiklarimi esim aksam yerlestirir ertesi gun kendi cikartirdi sirf egilip kalkmayim diye Yemegimi meyvemi onume getirirdi oda laf vuruyor ama arsiz olunca bide cahilde degilki 35 yasinda dusun yani biz bu bebegi ne zorluklarla sahip olduk ama allaha havale ediyorum Neyse ben zaten soyledim bi daha bu sve giremez diye bosuna ev
Sakin ol canım gerçekten gorumcen çok sinir bozucu sende biraz hissettir rahatsızlığını bisey demek istemedim ama iyiki aynı memlekette değilsiniz ve görüşmüyorsunuz
canim zaten ben evlendigimden beri konusmuyorum allahima sukur ondan uzaktayim dun zaten yaptim yapacagimi yemegi yedim Sofrayi toplamadan kayinbabamla Disari ciktik Markete bilerek yaptim esek gibi toplamis b
Ooooww sinir tavan desene
Bende de duygusallık çok yogun
Hemde nasil kuzumm suan karsimda tv karsisinda uzaniyor seytan diyor tov
canim seninki yine iyiymis sonradan boyle olmus bizimki bastan beri boyleydi abisine duskun kiskanclik yapiyordu birde dunyada esi benzeri yok ben gorumce diye bi konu acsam resmen k.k çöker O derece yani birde gorumcem benim yillar once isyerinden arkadasimdi buda melekti sonra iş ciddiye binince icinden bir seytan ciktiallah dusmanima vermesin 10 kaynanaya bedel zamaninda benim ne kisirligimi birakti ne baska biseyimi allah buyuk simdide hala olacam diye ortada geziniyor ama kizimi asla hala sevgisiyle buyutmeyecem kucuken bisey demem ama akli erince anlatirim Herseyi bilsin

canim zaten ben evlendigimden beri konusmuyorum allahima sukur ondan uzaktayim dun zaten yaptim yapacagimi yemegi yedim Sofrayi toplamadan kayinbabamla Disari ciktik Markete bilerek yaptim esek gibi toplamis b
Iyi yapmışsın canım yinede kendini germemeye çalış sen arada çekil odana daha ne kadar duracaklar

Cok sukur kizkardesim hafif atlatti ama koku kaybi var hala babam hastanede o agir yakalandi cigerlerinin duzelmesini bekliyolar eskisine gore biraz daja iyi insallah saglicakla herkeside babamida evine donmeyi nasip etsin
Cok sukur canim dahada iyi olacak insallah ya o tat koku duygusunu hep soyluyorlar biraz
tamm anlatmissin beni canim aynen dedigin gibi harfiyen zaten asla bu eve birdaha giremez mecburiyetten aldim evime ben zaten yokmus gibi davraniyorum ama yuzsuz konusuyor gitmis avmden kizima kiyafet almis 20 li hastane cikisi almis oda evdeymis sagol dedim gerek yoktu herseyi fazlasiyla alindi dedim bide utanmadan demezmi sen burdancok sey yuk etme bebege pardon dedim o sirada kayinvalidem araya girdi kizim sen herseyini getir dedi oyle sey olurmu dedi bende aynen anne dedim oyle sey olurmu ben kendi zevkime gore giydirecem kimse fazla bisey almasın kullanamayiz dedigim gibi fazlasiyla alindi herseyi dedim ve gordulerde sinir krizi gecirecem Resmen

Iyi yapmışsın canım yinede kendini germemeye çalış sen arada çekil odana daha ne kadar duracaklar
Kuzum persembe geldiler normalde sali gunu doneceklerdi esim kalin dedi oda rahatsiz olunca tmm dediler bende hani esimin ailesine sevindim Gelecegine cunku esime cok moral oldu cok strese girmisti esim ise baslayacak temennim haftasonu dönmeleri yoksa bu gidisle erken dogum yaparim

Ne güzel herkes az kilo almis. Ben niye sistim acaba böyle
Sen şuan ki kilonla bile hepinizden zayifsin canım aşırı zayiflikta iyi değil bence iyi olmuş takma bunlara zaten doğumdan sonra direk gidecek birazı

Ya hiç sorma ben de aynen hem korkuyorum hem bitsin artık gelsin bebek istiyorum ne güzel az aldın kilo canım 10 la bitirirsin bende hep frenliyorum benimde hala umudum var 10 la bitirmek konusunda
Benim biraz zorunluluktan az aldım canim şeker çıkınca sıkı diyet yaptığıma alamıyorum kilo 6 kiloyu diyet öncesi almıştım düşün bıraksalar beni ohoo 20kg bile alırdım iştahım var ama imkanım yok

Günde 10 defa hareket ediyorsa skinti yok demek canım.. takip et bi...

Ay inşallah seni daha fazla stres etmeden giderler onların yanında mi doğum yapacaksın sen neden bisey yük etme diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…