İnşallah ya hazırlık tamam hanımefendinin gelmesini bekliyoruz sadece,Dur bakalım doğum sancısı gibi görünüyorsıcak bi duş al son hazırlıklarını hallet sen gelirse bebiş hazırlıklı olmuş ol
O ağrıları ben 4 gündür çekiyorum ama ilerlemiyor sancı.. Doğum sancısının en belirgin özelliği ritmik düzenli gelmesi 10 dakikada bir gelen sancın olursa hastaneye git mutlakaBelim ve karnımda ağrı hissediyorum rahmime de batma gibi bir his var dayanılmaz değil ama gelip gidiyor
Bende de sürekli ritmik şekilde olmuyor evet. Takip ediyorum sadece annem hareket ettiğimde devam edip geleceğini söylüyo ama hafta sonu diye bir taraftan da gelmesin diyorumO ağrıları ben 4 gündür çekiyorum ama ilerlemiyor sancı.. Doğum sancısının en belirgin özelliği ritmik düzenli gelmesi 10 dakikada bir gelen sancın olursa hastaneye git mutlaka
Tsekkur ederim esim tekrar medikale gitti bulamazsa internette varmis ordan alcam. Bizim daha 5. Gunumuz doğali. 2. Gun yara oldu kopacak gibi silikona geçtim mecbur onu da almayınca arada parmak verdim parmaktan sonra silikona dondurdum yaram bi nebze iyi silikondan memeye donduremicem gibi geliyo. Ya siringa ve parmakla verince kendisi hızlıca hopurdetiyo kaptirirsa. Yavas vermek istiyorum ama siringada kontrol etmek biraz zor. bazen basıyorsun gitmiyo bazen fiskiriyo bu arada en iyi marka siringa beybi olan diğerleri cok zor basılıyor az az vermek imkansiz oluyor. Ins bu arada cok gitmesinin sıkıntısı olmamstr.Ben Denizli de yaşıyorum burada ki bi medikaldan aldım bulamazsanız kargo ile gönderirim size de i
İlk zaman bende parmak ve kenardan şırınga ile besledim
Sonra sondayı söylediler sonda aldım akış hızınız yavaş olması gerekirmiş biberon gibi hızlı olmayacak
Kaç gündür besliyorsun bir aya kadar mühlet veriyorlar. Muhakkak memeye döner dedi.
Bi de pozisyon da cok önemli emzirme danışmanı eve geldi farklı farklı pozisyon da emzirmeyi denedi bebegin rahat aldıgı pozisyonu buldu. Sol memeyi ters kucak pozisyonunda emiyor sağ tarafı normal kucağımda emiyor sol kısmı başka pozisyonda hiç emmiyor. Siz de internetten pozisyonları Bir deneyin belki pozisyonu beğenmiyor dur
Ben sürekli olarak göğüs ucu mu beğenmiyor o yüzden almıyor diyordum emzirme danışmanı hayır dedi hep gerçekten çene kası kuvvetlenip sarılıkta azalınca Biraz kendine geldi doğru pozisyonda 2 memeyi de alıyor artık
Ayy keşke benimki şimdi gelse o kadar yoruldum ki ağrı sancı çekmekten belim kırık gibi hissediyorum artık haftasonunu hastanede nöbetçilerle geçirmeye razıyımBenimde
Bende de sürekli ritmik şekilde olmuyor evet. Takip ediyorum sadece annem hareket ettiğimde devam edip geleceğini söylüyo ama hafta sonu diye bir taraftan da gelmesin diyorum
Bende senin gibiyim onun zaten geleceği yok kendimi o kadar yormama ragmen bir sancı bile gelmiyorAyy keşke benimki şimdi gelse o kadar yoruldum ki ağrı sancı çekmekten belim kırık gibi hissediyorum artık haftasonunu hastanede nöbetçilerle geçirmeye razıyım
Bir umut ben de yoruyorum kendini yorulduğumla kalıyorum dediğin gibi sancı bi çizgide takılmış gibi bi türlü pik yapmıyor ya gelin bebişlerimiz gelin noolluuurrrBende senin gibiyim onun zaten geleceği yok kendimi o kadar yormama ragmen bir sancı bile gelmiyor
Demmeki daha zamanları varBir umut ben de yoruyorum kendini yorulduğumla kalıyorum dediğin gibi sancı bi çizgide takılmış gibi bi türlü pik yapmıyor ya gelin bebişlerimiz gelin noolluuurrr
Valla keyifleri nasıl isterse öyle oluyo ya
İnşAllah yaa aynen suni sancı almadan kolaylıkla doğurursun inşallah.. Ben de inşallahDemmeki daha zamanları varbende yarın yürüyüşe çıkacam belki faydası olur suni sancı vermeden doğursam keşke çok strese girdim çooookkk
Canım ben 2 cm ile gittim 5-6 cm e kdr açılmam rahattı. 6-7 den sonra dayanılmaz oluyor. 7 yi geçince epidural de yapmıyorlar. En büyük pişmanlığım 6 yı görür görmez epidural istememem. İşte rahat olduğu için yaparım dedim istemedim. Epidural süreci uzatır dediler, ay dedim hemen doğsun. Halbuki 2-3 saat uzasaymış bile isteseymişim. Nasip o kararı o an vermek belki de. Tecrübe olarak paylaşayım dedim.Benim açılmam şuan 2 cm ben de ilk çocugum da 5 cm açılmayla gitmiştim doğuma keşke buda öyle olsa 10 saat ne demek ya ben ölürüm valla hiiç gitmek istemiyorum beklemek istiyorum.Ben o kadar sancıya katlanamam epidural yapacakları halde
İnşallah canım benim teşekkür ederim yarın bol yürüyüşe çıkacam inşanlah faydası olur bugünde evde kendimi yoracam
Bizim hep o şekilde ölçtü sarılığı. Memorial de doğum yapmıştım. Makine ile ölçüldü hep canımKayseri de bi hastanede var mıdır acabawendy bir de tam ölçüyor mudur acaba
doktorum da çıkarken bir tane önerdi ama 2 2 günde mahvetti beni hastanedeki yara oldu hemen uçlarım. Halbuki 1 aydır kremle sağlamlaştırıyordum. Gece sızıdan uyuyamadım resmen.Bana hastanede vermişlerdi çok güzel sağıyordu eve geldim lansinohun almıştım böyle minik minik çekiyor hem canm acıdı hemde çok ii çekmedi sonra gittik hastanedekini kiraladık 2 haftası 150 tl ye
Sağ ol canım inşallah. Doktor biraz orta halli konuştu canımız sıkıldı durur daha dedi. Hayırlısı olsun artık o iyi olsun da.Kuzum alacaksın kucağına inşallah sabret iyileşmeye bak sen, 1-2 güne kalmaz kuzucuk kucağına gelecek
Off neyse normalmiş arkadaşım takılmayalım.
Kuzum pelinimben’in dediği gibi 10.güne ancak indi, bol su içsem de ayağımı kaldırsam da işe yaramadı benim. Kendiliğinden geçiyor ama.
Canım gözün aydın, şükür iyiymişsiniz sizde
Eve dönerken kiralamayı düşünüyorduk sonra eşimin kuzeninde lansinoh varmış. Ama sütüm yok şu an anlamadım. Üzüldüm de. Elimden geldiğince düşünüp üzülmemeye çalışıyorum pozitif tutuyorum kendimi ama süt gelmemesi de stresmiş. Bir de ilki de normaldi hemen şakır şakır sütüm gelmişti. Şimdi ilk sütüm dışında süt gelmedi bugün 2-3 kere denedim. Humana çay ile damla aldım. Birazdan da sıcak kompres yapıcam. Var mı başka önerinizhastane tipi kiralasana. bulamazsan lansinoh öneririm. mochi yetersiz kalır.
Saol inşallah canımCanım sağlıkla kucağına al inşallah, stres yapma kuzucuk gelecek
Canım sende sağlıkla kucağına al inşallah, ağrısız sızısız
Canım büyük tuvaletin var gibi mi hissediyorsun? Bebek kanaldaysa bağırsaklara baskı yapınca öyle oluyomuş sanırım, sancı var mı?
Inşallah canım benim dört gözle prensesimizi bekliyoruzSağol Allah seninde yardımcın olsun sende sagsalim kavuşur sun bebişine
Evet Ben kullanıyorum bebek için d vitsminli probiyotikKizlar probiyotik kullanmaya başlayan var mi doktoru oneren
Sağlıkla sıhhatli gelsinler inşallahBenimde
Bende de sürekli ritmik şekilde olmuyor evet. Takip ediyorum sadece annem hareket ettiğimde devam edip geleceğini söylüyo ama hafta sonu diye bir taraftan da gelmesin diyorum
Evet düzeldi çok şükür p.tesi kontrole gidicez.Emmeniz düzeldi mi. İnşallah iyi gelmiştir. Dil bagı gidince daha rahat tutabiliyor mu memeyi
Kizlar probiyotik kullanmaya başlayan var mi doktoru oneren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?