Aynen oyle cnm hic birseyden zevk almiylrum bir kovalamaca icindeykm sanki kiz uyurken birseyler yapim aman uyandi uyanacak diye bekle gece zaten ayri bir dunya disari cikamamak ayri sikinti salak gibi oldum iyicene
Kızlar ya hala bebegi 2 saatte bir uyandırmalımıyım 20 günlük olduk sarılıkda gözde yüzde var daha tam silinmedi
Birde sağlık ocagı 1.ay aşısı için gittigimde sarılıgada bakarmı
Dasmeer
canım bi arkadaş günlük olarak kullanacağı kadarını ıslatıp kaloriferin üstüne koyuyordu, çok ıslatırsan küfleniyormuş sanırım o yüzden 1 günde ne kadar kullanacaksa o kadarı buzdolabı poşetine nemlendiriyordu.
bu arada mama takviyesine rağmen 600 gr mı aldı kuzu? Öyleyse alt sınırda oluyo sanırım,
120 cc cok degilmi cnm ya biz suan 90 cc gidiyoruz bemde 1 kere 120 cc verdim yedo bize de doktor uedi kadar verebilirsin dedi doyduginda agzinin kenarindan akitir dedi
Dasmeer
canım bi arkadaş günlük olarak kullanacağı kadarını ıslatıp kaloriferin üstüne koyuyordu, çok ıslatırsan küfleniyormuş sanırım o yüzden 1 günde ne kadar kullanacaksa o kadarı buzdolabı poşetine nemlendiriyordu.
bu arada mama takviyesine rağmen 600 gr mı aldı kuzu? Öyleyse alt sınırda oluyo sanırım,
Of benimki de emmiyor. Olan sütüm geri gidiyor resmen. Bugün 70 dakika memedeydi. Emzirmeden tarttım sonra da emzirince. 20 gr emmiş. 70 dakika ikimiz de kan ter içindeyiz sonuç 20 gr sonra
Sağıp tamamlamaya çalışıyorum ama o da işkence. Hazır sütlerden veriyordum onlar da dokunuyor galiba artık veremicem. Bakalım mamaya geçicez biz de sütüm olduğu halde sağınca gelmiyor ama biraz güzel emse süt doluyor göğsüm.
Bi ortası yok bu bebelerin yaa kimi var emmez kimi süt az olur stres küpü oldumbend3 benim sütüm var ama az maalesef emiyor maşallah bıraksam ucunu kopartana da kadar emer .Benim emmemten dolmuyor karnı tok olsada illa emecek memedeki süte karşı zaafı var
Mamasını biraz sulu yapsan, şu dönemde hala sıvı olur kakaları aslında. Annem olsa mamasını değiştirin bu yaramamış derdi mamasını değiştirmeyi denesen mi acaba?
canım devam etme vermeye. sen ne kadar verirsen o alır. kusmuyor diyebilirsin evet kusmayabilir ama o miktar fazla olarak midesini genişletir. sindirim sorunu yaşar. verme yani şu an max 120bizim bebeklere.
Mamasını biraz sulu yapsan, şu dönemde hala sıvı olur kakaları aslında. Annem olsa mamasını değiştirin bu yaramamış derdi mamasını değiştirmeyi denesen mi acaba?
Tam duş alıyorum tertemiz giyiniyorum hop 1 damla geliyor üst baş batıyor nasıl 1 damlaysa. Sonra gidip değiştirip ped takıyorum hiç bişi yok. Garezi bana heralde.