- 12 Şubat 2020
- 714
- 1.124
- 43
- 40
Posetlere koydum dolapta doldu yer kalmayknca sagdiklarimi koymuyorum artik ihtiyaci olan birisine vermeyi cok isterdim yazik oluyor.Canım niye döküyorsun süt saklama poşetine koyup dondur 3 ay kalır öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Posetlere koydum dolapta doldu yer kalmayknca sagdiklarimi koymuyorum artik ihtiyaci olan birisine vermeyi cok isterdim yazik oluyor.Canım niye döküyorsun süt saklama poşetine koyup dondur 3 ay kalır öyle
Bebek atak haftalari diyince googleda cikiyor bilme bosver bebek huysuzlasinca bariz bi gariplikoldugunu anliyorsun zaten.bu defa cok şiddetli geciyorEvet onuda düşündüm sen denedin mi peki mama veriyor musun?
Bunu hiç duymamıştım
Bu atak ne zaman başlıyormuş hiç bilmiyorum ben
İnşallah yarar ya her gün sabah 5 te uyanıyoruz 9 da anca yapıyor kakayı o süreçtede uyur uyanık ikimizde bebişle.Sen ne zaman veriyordun damlayı ben gece 11-12 gibi mi versem diyorum sabaha karşı sıkıntı yaşadığımız için
Yaa hic aklimiza gelmedi hasta gibi durmuyor cok sinirli hircin bagirarak agliyor halsiz falan degil huysuzluk var.kesin bi atakgeciriyoruz bizDoktor muayene eder zaten bi kulaklarına boğazına baksın birde ağrı çeker gibi ise bi idrar verip baktirabilirsiniz benim büyük oğlum 2 aylik ken öyle olmuştu ateş vs olmadı sadece bağırıyordu idrar verdik enfeksiyon çıkmıştı
Kaç aylık kaç günlük cnmBen mesela koltukta yatarken pembe ince bi battaniyesi var onu koyuyorum yukarı tarafa eliyle oynuyo indiriyo aşağı çıngırak veriyorum tutuyo ana kucağında otururken müslin vs varsa üstünde onu çekiştirp ağzına sokmaya çalışıyor![]()
Anladım cnm benimki yapmıyor ya kolunu kaldırıp uzanmaya çalışmıyorTutmaya çalışıyor benim kız canik, şimdi 4 ay 2 günlük, ortalama bi 15-20 gündür yapıyor canim
Verince benimkide alıyor da uzanmaya çalışmıyor kolunu kaldırıp yukarıdaki oyuncağa uzanmiyor3 ay 12 günlüktü ellerinin iyice farkına vardığında verdigimi yavaşça alıyordu düşüne düşüne şimdi 4 ayı 3 gün geçti ne versem alıyor ağzına götürüp ısırıyor
Bende onu merak ettim vallauzanıp oyuncağı alıyor demişsiniz kızlar biz 26ekimde doğduk daha elini uzatıp birşey almıyor. eline tutturunca oynuyor ama kendi refleksiyle tutmuyor.
siz 15-20gün önce başladı demişsiniz. normal şartlarda 5 ay gibi oluyor bu alma olayı. sizünkilerin maşallahı var o zaman.
Bu bebekten bebege degisir seninle aramizda 1 gun var benim bebegim 10 gundur oyun halisinin uzerindeki oyuncaklara eliyle uzanip tutuyor cekiyor agzina goturuyor ince battaniyeyide ayni sekilde ne bulsa gorse yaninda yukarisinda yzanip aliyoruzanıp oyuncağı alıyor demişsiniz kızlar biz 26ekimde doğduk daha elini uzatıp birşey almıyor. eline tutturunca oynuyor ama kendi refleksiyle tutmuyor.
siz 15-20gün önce başladı demişsiniz. normal şartlarda 5 ay gibi oluyor bu alma olayı. sizünkilerin maşallahı var o zaman.
Bizde 24 ekim doğduk dönüyor ayaklarıyla geri geri kendini itiyor iki eliyle oyuncakları diş kasiyicisi vs ağzına alıyor. Düz zemine koydugumda kafayi ayakları aynı anda kaldırabiliyor. Oturtmaya da başladım yavaş yavaş hatta dün saniyelik bi durumdu koltuktan düşüyordu ucunda yakaladim artık çok dikkat ediyorumuzanıp oyuncağı alıyor demişsiniz kızlar biz 26ekimde doğduk daha elini uzatıp birşey almıyor. eline tutturunca oynuyor ama kendi refleksiyle tutmuyor.
Aynı ayni oyuncak hakisindaki oyuncakları çekmekten düşürüyo bazenBu bebekten bebege degisir seninle aramizda 1 gun var benim bebegim 10 gundur oyun halisinin uzerindeki oyuncaklara eliyle uzanip tutuyor cekiyor agzina goturuyor ince battaniyeyide ayni sekilde ne bulsa gorse yaninda yukarisinda yzanip aliyor
Ya kusura bakma ama bisey diyecegim. Nasil dolapta yer olmaz kucucuk posetler icin. At ne varsa bi kilo fasulyemi daha kiymetli sütten yoksa et mi. Keske sutum olasa o kdr da gidip yeni dolap almaya bile razı gelirim. Eds yap ver kasikla ver bardakla veren var isteyen bir yolunu bulurBirde nacizane fikrim cocuk alamiyor diye sagiyorum sagdikca dahada cok artiyor.Bol bol sağın.Sağip döküyorum malesef dolapta yeyekalmadı.brebegim sagdiklarimi icmiyor zaten biberon almayı bilmiyor.Döktugum icin üzuluyorum ama yapacak birsey yok keske onlarida icirebilsem
uzanıp oyuncağı alıyor demişsiniz kızlar biz 26ekimde doğduk daha elini uzatıp birşey almıyor. eline tutturunca oynuyor ama kendi refleksiyle tutmuyor.
Bu bebekten bebege degisir seninle aramizda 1 gun var benim bebegim 10 gundur oyun halisinin uzerindeki oyuncaklara eliyle uzanip tutuyor cekiyor agzina goturuyor ince battaniyeyide ayni sekilde ne bulsa gorse yaninda yukarisinda yzanip aliyor
Bizimde 27 ekim. Baya bi zamandir uzaniyo hatta ilerletip oyun halisinin halkalarindan tutup cekmeye basladi.Aynı ayni oyuncak hakisindaki oyuncakları çekmekten düşürüyo bazen![]()
Bebeğin kendisiyle alakalı canım her bebek bir değilBende onu merak ettim valla
İçimi okuudn
Herkes beş aylıkken ancak uzanıyor diyorlar
Ben bakıyorum üç aylık heeks uzanıyor diyor
Olması gereken ne onu merak ediyorumBebeğin kendisiyle alakalı canım her bebek bir değil
Onu doktorun kontrollerde fiziksel muayenesine bakarken söyler canım. Bakmıyorsa sen sorabilirsinOlması gereken ne onu merak ediyorum
Ben doktorum degistirdim de kabızlıktan şikayetçiydimOnu doktorun kontrollerde fiziksel muayenesine bakarken söyler canım. Bakmıyorsa sen sorabilirsin
Dr dikkat eder canım bi kaç hareket yaptırıyorlar kontrollerdeBen doktorum degistirdim de kabızlıktan şikayetçiydim
Şimdi dört aylık olunca gidecem
Sezaryen olunca ne oluyor ki canım yürüyüşe ne zararı var sen hiç yürümüyor musunSevgili kasım anneleri merhaba, ben de 17 kasımda sezaryen ile doğum yaptım. Yürüyüş yapan var mı aranızda? Ben son 1 aydır ufak ufak yürümeye başladım. Kilo vermek istiyorum ama sezaryenla nasıl olur bilemiyorum sizin de fikrinizi almak istedim. Doktorum 8. Aya kadar karnı zorlayan hareket yok diyor.