• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kuşum ben okuyorum hep, doğum yaptım diye sizi unutmadım iyi olduğunuzu okuyorum ve cıkıyorum 😍
Hepiniz doğurun da bebelerin bakımıyla ilgili bol bol yazışcaz gece nöbetlerinde😂
Çilekk benim bu yaramaz kız meme delisi yerine koyunca ağlıyo memede uyuyo sadece özellikle geceleri böyle, sabaha kadar başında bekliyoruz gündüz uyuyo geceleri perişanız normal mi geçiyomu bu napcam ben hele bi akıl ver huniyi taktım delirmek üzereyim dhdjd

Canım lohusalık nasıl gidiyor,herkes sana yardımcı oluyor mu kendine vakit ayırabiliyor musun
Canikom valla kendime vakit ayırdım dersem yalan olur bebiş başkasındayken en fazla yapabilexeğin sey 1 saat uyumak. Kayınvalidem 40ıma kadar yanımda kalmak istedi sağolsun herseyi yapıyor, annem de gelip gidiyor. Nankörlük etmek gibi olmasın ama artık yalnız kalmak istiyorum. Herseye cok karışıyorlar tahammülüm kalmadı. Çocuk ağlarsq pat diye kucağımdan alıveriyorlar mesela cinnet geçiriyorum. Azıcık mutsuzum şu sıra

Çilekk benim bu yaramaz kız meme delisi yerine koyunca ağlıyo memede uyuyo sadece özellikle geceleri böyle, sabaha kadar başında bekliyoruz gündüz uyuyo geceleri perişanız normal mi geçiyomu bu napcam ben hele bi akıl ver huniyi taktım delirmek üzereyim dhdjd
Ah aşkım geçiyo demek cok isterdim ama bizim geçmedi, üstüne bide gaz problemi eklendi :( huzurla bütün gün meme emse ona razıyım artık ama hem emiyo hem çığlık atıyo
gündüzü geceyi de henüz ayırt edemiyorlar ama 40ımız cıkınca artk o düzeni oturtmamız lazım bi sekilde. M mrv2309 merve bu konuda cok istikrarlı hele bizi aydınlat bacım gel

Ah aşkım geçiyo demek cok isterdim ama bizim geçmedi, üstüne bide gaz problemi eklendi :( huzurla bütün gün meme emse ona razıyım artık ama hem emiyo hem çığlık atıyo
gündüzü geceyi de henüz ayırt edemiyorlar ama 40ımız cıkınca artk o düzeni oturtmamız lazım bi sekilde. M mrv2309 merve bu konuda cok istikrarlı hele bizi aydınlat bacım gel
Kalbim çıtt🥲🥲 henüz gazımız yok şükür ama asla uyumuyor her geceyi sabah ediyoruz tam diyorum daldı koyuyorum yerine yine bağrıyo alıyorum memeye artık bayılazaam🫠 gaz da çok kötüdür ya dün kontrole gittik dedim hocam perişanız uykusuz geldim, kız dur bu daha fragman iyi günlerin gaz da gelecek yakında o zaman bidaha görüşelim dedi, eşimle birbirimize bi bakışımız var dhdjd göz altlarımız çökmüş moron gibi dinliyoruz hocayı falan🤣 Allahım yardımcımız olsunn

Kızlar biz daha doğum korkusunu yenemedik doğuramadık diye korkuyoruz şimdi siz böyle yazınca daha bi korktum bu işin her türlüsü zor sanırım doğuramamak ayrı erken doğurmak ayrı lohusalığı gazı memesi derken baya fena olucaz sanrm

Back
X