- 12 Eylül 2016
- 3.533
- 4.641
- 133
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu daha başlangıçEk gıdaya baslayan.anneler bebislerin kakalarında değişme oldu mu ? 1 hafta oldu biz tadımlara başlayalı, 2 gündür felaket kakasidün ve evvelsi gün havuç tadımı yapmıştık , havucdan sonra kakasininicin de havuçlar vardı ve sırtına kadar çıkardı çocuk
![]()
Ben gerçekten bebekleri öpen insanları anlamıyorım öpmek needir ya sen beni öperek mi seviyosunda bebeğe öylw davranyosn bu korona zamanında zaten öpen hc seviyorum demesinya gerckten anlamıyorum bebekler öpülmez koklanır ben kızımda çok çektım yenı evlı oldugum ıcın ınsanlara fazla tepkı veremıypdum bu yuzden kızım 1 ay hastanede yattı enfeksıyondan öpe öpe ama oğlumda tavrımı net koyıyorum hatta koronadan dolayı kımsenın kucagına vermıyprum lutfen sızde kırılcakmıs dıye lutfen dusunmeyın bıle onların acı cekmelerı ınsanın ömründen ömür alıyo onlar melek çunku gunahsız savunmasız melekler
Ay büyük kızdan biliyordum da bu kadar çabuk olacağıni hatırlamıyordumbu daha başlangıç![]()
Ay canım ne zor keski doğdugu gibi yaptırsaydın ben 50 günlükken yaptırdım hic anlamadı hep gülüyodu bardak kullanıyormusnKızlar bugünkü sünnet tecrübemizi anlatayım
Sabah geleneksel yöntem ve lokal anestezi ile olduk oğlum tam 5 ay 2 günlük çıktığında ilk çişini yaparken çok ağladı her çiş yapınca ağladı ama gidecek volümü düştü 6 saatse bir calpol veriyorum yaranın etrafına bactopan diye bir krem verdi 4 gün bunu kullanıcam sonra iz kalmasın diye fito krem kuşlanucam ilk 2 günü atlatsak kurtulıcaz dr Çarşamba’da yıkayın dedi
Şimdilik bu kadar
Başka tavsiyesi olan var mı ben pipisine bakmaya bile çekiniyorum içim bir hoş oluyor
Ben kullanmaya basladım kolik bebeğim var 4 ay 15 günlük valla anca öyle başa cıkabiliyorum biraz birazKızlar yürüteç kullanacak misiniz
Kullanmayı düşünenler kaçıncı ayda düşünüyor
Yok canımmtakmadık bardak dr gerek yok dedi kremi bebek bezide emsin dediAy canım ne zor keski doğdugu gibi yaptırsaydın ben 50 günlükken yaptırdım hic anlamadı hep gülüyodu bardak kullanıyormusn
Benimkide kolik cnmBen kullanmaya basladım kolik bebeğim var 4 ay 15 günlük valla anca öyle başa cıkabiliyorum biraz biraz
Canım ben 6 da düşünüyorum kullanmayı erken diye düşünüyorumKızlar yürüteç kullanacak misiniz
Kullanmayı düşünenler kaçıncı ayda düşünüyor
Erkek mi cnm bebeğinCanım ben 6 da düşünüyorum kullanmayı erken diye düşünüyorum
Biraz sabret canım benimkide öyleydi büyüdükçe kendi düzenine başlıyor.Benim kız 4 ay 19 günluk sürekli emerken uyuyor yataga koyunca uyaniyor ya besigi sallamama ragmen uyumuyor hic..agladimda sakinlestirip yine koyuyorum yataga ama nafile iki saat salladıgimi bilirim uyusin diye ama yok uyumuyor.nasıl alıstorcam ben ua stres oldum resmen sürekli emerek mi uyucak böyle hadi onu da gectim yataga koyumca uyanmasa off offf
Evet erkek canım bende öyle duymuştumErkek mi cnm bebeğin
Kimisi erkek bebeklere zararlı duydum
Insallah canım ya duzelir umarımBiraz sabret canım benimkide öyleydi büyüdükçe kendi düzenine başlıyor.
2 oğlumu da yürüteçe koydum ama çok küçükken değil dik durabilirken ayağını biraz yere varabilirken yani 6 aydan sonra hoc bir sıkıntısı olmadı hatta erken yürüdülerErkek mi cnm bebeğin
Kimisi erkek bebeklere zararlı duydum
Bende koyasim geliyor çünkü arada banada zaman lazim2 oğlumu da yürüteçe koydum ama çok küçükken değil dik durabilirken ayağını biraz yere varabilirken yani 6 aydan sonra hoc bir sıkıntısı olmadı hatta erken yürüdüler
Bu oğlumu da şimdi 5 buçuk aylık bi lavaboya gidecek kadar koyuyorum ama sevmiyor
Yani evet yürütece koyup uzun süre bırakacak değilsin ya bi nefes alacak kadar kolların dinlenecek kadar koyar alırsın ben öyle yapardim büyünce zaten oturmuyor içindeki minderine ayakta tutunarak gidiyor yürütece benim bu oğlum pek sevmediBende koyasim geliyor çünkü arada banada zaman lazim
Benimki yürümeye hevesli gibi zaten enazindan kolaylaşır işimiz
Hmm valla benimde deneyesim var daha 19nisanda beş aylık olacakYani evet yürütece koyup uzun süre bırakacak değilsin ya bi nefes alacak kadar kolların dinlenecek kadar koyar alırsın ben öyle yapardim büyünce zaten oturmuyor içindeki minderine ayakta tutunarak gidiyor yürütece benim bu oğlum pek sevmedi