- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen iyi olmaya çalış buralar kaynıyor kendi halinde herkes birbirine yardım ediyor çok şükürCanım kaç gündür giremedim.
Hem bulantılar hem oğlan çok yoğun geçiyor.
Ben bu ara pek takip edemiyorum canım ama genelde buralarda olmaya gayret ediyorum ❤
İyi düşünelim inşallah her şey yolundaÇok heyecanlıyım kızlar yarın gideceğim 6+0 umarım görürüm ve herşey yolundadır kahverengi akıntım perş den beri kesildi çok şükür ara ara özellikle yemeklerden sonra mide bulantım var uzandıkça geçio
7 haftalik degil asagida 5+3yaziyor yani 8.haftada gel demis kalp atisi icin cnmKızlar az önce doktora gittim 7 haftalık hamileyim ama virüsten dolayı bakmadı doktor doğru düzgün kese var kistin var deyip hemen çık bu kadar dedi kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi hiç bişey anlamdım yaa anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Canım kese görünmüş ama bebek yok hala 5+6 görünüyorsun ultrasona göre inşallah kalp atışınıda duyarsın ilerde. Kist için ilaç falan vermedimi.Kızlar az önce doktora gittim 7 haftalık hamileyim ama virüsten dolayı bakmadı doktor doğru düzgün kese var kistin var deyip hemen çık bu kadar dedi kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi hiç bişey anlamdım yaa anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Güzel haberlerle bekliyoruz inşallah canımHeyecandan bu gece uyku yok![]()
7 haftalik degil asagida 5+3yaziyor yani 8.haftada gel demis kalp atisi icin cnm
Kızlar ilk muayenemdi bu kağıdı verdi yolladı şimdi farlettim bende 5 hafta 6 günlükmüş ultrosana göre kist için hamileliğin ileri zamanları geçer dedi sadece o kadarCanım kese görünmüş ama bebek yok hala 5+6 görünüyorsun ultrasona göre inşallah kalp atışınıda duyarsın ilerde. Kist için ilaç falan vermedimi.
Alınabilir evet.Direk eczaneden alabilirmiyiz dr a gitmeden
Aynen canım benimde vardı kistim ilk haftalarda gebeliği beslediğini bir sıkıntısı olmadıgını sölemişti doktorum gercektende ileri aylarda KaybolduKızlar ilk muayenemdi bu kağıdı verdi yolladı şimdi farlettim bende 5 hafta 6 günlükmüş ultrosana göre kist için hamileliğin ileri zamanları geçer dedi sadece o kadar
Sağol canım beni virüsten doktorlarla ilgilenmiyor açıklama yapmıyor inşallah şu süreç biter bi an önce teşekkür ederimAynen canım benimde vardı kistim ilk haftalarda gebeliği beslediğini bir sıkıntısı olmadıgını sölemişti doktorum gercektende ileri aylarda Kayboldu
Canim sadece 5 +6 olduğunu okudum.Kızlar az önce doktora gittim 7 haftalık hamileyim ama virüsten dolayı bakmadı doktor doğru düzgün kese var kistin var deyip hemen çık bu kadar dedi kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi hiç bişey anlamdım yaa anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Kaçıncı haftadasın canım hamilelik takvimin yokKizlar ben haftaya carsamba kalpatisina gidecem cok korkuyorum ya duyamazsam diye zaman hic geçmiyor
5 arti5ti cnm 2haftasonra kalpatisina cagirdiKaçıncı haftadasın canım hamilelik takvimin yok