Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hemilelikte yapilmasi gerekiyor banada yaptirdiBirde kızlar doktorum benden toksoplazma rubella ıgm ıgg cmv igm istemiş ben bunltı daha önceki hamileliklerimde yaptırdım şimdikinde gerek yok diye biliyorum ama emin olamadım sizin bilginiz var mı
Kalbimi durmus canim kac haftalikti Rabbim yardimcin olsunYok kizlar biz duyduk 2 kere bugun duyulmadi
Ne güzel haber çok şükürKızlar,bebek yaşıyormuş.cok şaşkınım.
Allah razı olsun canımmno stres no problem
Hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alcaz inş . Eğer bir şeye kafan katılırsa buraya yaz , googleda yazılanlar felaket tellali , hiç değilse burda tecrübeli anneler ve adaylar içine su serper bebek![]()
Ayy aynı haftayız korkutma beni yaKızlar bneim mide bulantim başladı kusma ikikere oldu ama midem fena
Basimagriyor halsiizm sürekli uyuyorum
Sanki 7ayluk hamileyim oys önümüzdeki crsamba 7haftlik olcm daha
Valla bencokhalsizim asiri bulaniyor yemek yiyemiuorim surkeli uyku modundayimAyy aynı haftayız korkutma beni ya![]()
Zaten bu haftalarda oluyormuş aynı söylediklerin. Bende öyle bu belirtiler yok ama karnımda bir acıma oluyor o neden anlamadım.Valla bencokhalsizim asiri bulaniyor yemek yiyemiuorim surkeli uyku modundayim
bendede var o acimaZaten bu haftalarda oluyormuş aynı söylediklerin. Bende öyle bu belirtiler yok ama karnımda bir acıma oluyor o neden anlamadım.
Benim doktorum 25 Nisandan sonra ikili test için gelebilirsin demişti. Ben gitmeyi istiyorum,bakalım kısmetse.Benim gibi 10-11. Haftada olup Dr kontrolüne gitmeyi düşünen varmı nezaman çagırdı doktorlarımız 2li test yaptırmayı düşünüyormusunuz. Açıkçası İstanbuldayım ve virüsten dolayı kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda.
Çok geçmiş olsun canım kaç haftalıktın rabbim sabrını versin.Yok kizlar biz duyduk 2 kere bugun duyulmadi
Gerçekten mi ya göbeğimi soluna doğru yanma gibi içersen Bi açım çok şaşırdım İnternete yazmadığım yer kalmadı. Dr a doktora soracaktım artık korkudanbendede var o acima
beni 7.haftada çağırdı kalpatisinaİyi akşamlar güzel anne adayları 6+5 iz bu gün kalp atışımız duyuldu 7.5 mm boyumuzİnşallah hep güzel haberlerle burda oluruz
![]()
Kuzum ama benim ultrosanda yazan 5 hafta 6 günBenimde hesabıma göre 6+2 olmalıydım ama doktor bugün 5+3 sün dedi belki öyle bi durum olmuştur canım seninde , bizde geçen gittiğimizde görememiştik sakın stres yapma![]()
Benimde pazartesi günü randevum var belki dinletir bize debeni 7.haftada çağırdı kalpatisina
Benimde çarşambaBenimde pazartesi günü randevum var belki dinletir bize de
Inşallah yarabbimBenimde çarşamba
Hayurli haberler alriiz inşallah
Benim de cuma günü kızlarr inanın zaman geçmek bilmiyor beklerkenBenimde çarşamba
Hayurli haberler alriiz inşallah