Ben şüphelenmedim şöyle düşündüm yumurtlama günüm üzerinden 9gün geçti varsa çıkar bir deneyim ddim ama yne de testi erken yaptıgım ı biliyordum
Sonrasında silikte olsa çıktı, aksamına tekrarladım daha belirgindi
Erken öpğrenmş oldum sonra kan verdim filan
Aynen canım benim..
Benim 8.haftadan sonra basladı mide bulantılarm kızımda,
bunda hiç olmaz inşallah die dua ediyorum
Ah keşkem olmasa annemde hiç olmazmış... Bende de 8. Haftadan 12. Ye kadr devam etmis ti..
Bunda olmaz inşallah.. Her gebelik inan farklı... Aynı annede her bir gebelik bile farklıyken düşünsene
İnşallah seninki daha kolay geçer
Hiç kimse ile kıyaslama tadını çıkarın bugünlerin bile
Evham yapmayın dicem yapacaksınız ama ne kadr az yaparsanız o kadr mutlu olacaksınız
İnşallah seninki daha kolay geçer
Hiç kimse ile kıyaslama tadını çıkarın bugünlerin bile
Evham yapmayın dicem yapacaksınız ama ne kadr az yaparsanız o kadr mutlu olacaksınız
Ben şüphelenmedim şöyle düşündüm yumurtlama günüm üzerinden 9gün geçti varsa çıkar bir deneyim ddim ama yne de testi erken yaptıgım ı biliyordum
Sonrasında silikte olsa çıktı, aksamına tekrarladım daha belirgindi
Erken öpğrenmş oldum sonra kan verdim filan
Doktordan cıktım şükür dış gebelik degilmiş. Kese rahimde göründü . 5+1 haftalık gayet iyi dedi doktorum. Haftaya da kalp atışı için gidecegim. Rabbim her isteyene saglıkla nasip etsin inşallah
Doktordan cıktım şükür dış gebelik degilmiş. Kese rahimde göründü . 5+1 haftalık gayet iyi dedi doktorum. Haftaya da kalp atışı için gidecegim. Rabbim her isteyene saglıkla nasip etsin inşallah