• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
kızlar burun temizliği nasıl yspıyosunuz
5 ml bir siringaya serum fizyolojik suyu çekip iğneli ucu çıkarıp sadece şırınga ucu ile 1 ml sağ buruna 1 ml sol buruna sonra yine 1 ml sağ 1 ml sağ bu şekilde orta hızda veriyoruz 20-30 saniye bekleyip manuel aspirasyon aleti ile çekiyoruz boğazdaki hırıltıyi da burundaki tıkanıklığı da çok güzel aciyor. Youtubeda Osman gonulal var çocuk doktoru o guzel anlatmış ben ordan öğrendim de yaptım ama o her öğün öncesi diyor ben o kadar yapmıyorum günde 1 veya 2 kez yeterli bence ihtiyaca göre değişir tabi

Kızlar şükür bende doğum yaptımm normal doğum olarak başladığım serüvenim sezerynla bitti çok şükür ikimizde iyiyz ama sütüm gelmedi hemde hiç ne yapmam lazım bebeğim güzel emiyor göğüs uçlarım alev atıyor snki ama sıkıyorum bazem süt falan gelmiyor göğüslerim hafif şişmeye başladı ne yapmaö lazım sağım yapma boş memede olsa bebeğe emzir dediler çyle yapıyorum mamayıfa şırınga ile beriyolarımm nolır moral ve yardım 🩷

5 ml bir siringaya serum fizyolojik suyu çekip iğneli ucu çıkarıp sadece şırınga ucu ile 1 ml sağ buruna 1 ml sol buruna sonra yine 1 ml sağ 1 ml sağ bu şekilde orta hızda veriyoruz 20-30 saniye bekleyip manuel aspirasyon aleti ile çekiyoruz boğazdaki hırıltıyi da burundaki tıkanıklığı da çok güzel aciyor. Youtubeda Osman gonulal var çocuk doktoru o guzel anlatmış ben ordan öğrendim de yaptım ama o her öğün öncesi diyor ben o kadar yapmıyorum günde 1 veya 2 kez yeterli bence ihtiyaca göre değişir tabi
korkudan hala yapamadım burnuna zarar veririm diye izleyim videoyu ben de🥹

Tahinin üzerinde biriken yağ tabaksı çok iyi geliyor diyorlar. Birkaç öğün o göğsünü sağmasan? Kendi sütünü de birkaç damla sür oraya.
Deneyeyim tahmini canım sağmak zorundayım küvezden süt istiyorlar sürekli bide mastit olurum diye korkuyorum kendi sütümü sürekli sürüyorum

Kızlar şükür bende doğum yaptımm normal doğum olarak başladığım serüvenim sezerynla bitti çok şükür ikimizde iyiyz ama sütüm gelmedi hemde hiç ne yapmam lazım bebeğim güzel emiyor göğüs uçlarım alev atıyor snki ama sıkıyorum bazem süt falan gelmiyor göğüslerim hafif şişmeye başladı ne yapmaö lazım sağım yapma boş memede olsa bebeğe emzir dediler çyle yapıyorum mamayıfa şırınga ile beriyolarımm nolır moral ve yardım 🩷
Canım benim de ilk gün öyleydi çay kaşığının ucunda ağız sütü gelmişti sadece. Memeye masaj yap bol bol. Hoşaf, rezene çayı bestlak damla iç gelecek inşallah moralini bozma 🙏🏻 hayırlı uğurlu olsun bu arada 🙏🏻

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🌸🌸

korkudan hala yapamadım burnuna zarar veririm diye izleyim videoyu ben de🥹
Ben de çok korkuyordum korkarak salgılarin genizde birikmesine sebep olursun daha çok rahatsız olur yalnız yapma eşinle yap bebeğin başını yana doğru çevirip tutsun sırt üstü durmasin işlemi yaparken

Back
X