2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Adamlar anne babasız çocuk üretmeye çalışıyorlar onların bedelini bizde ödüyoruz arkadaşım. Her markete gittiğin de fişe bakıyorum gözlerime inanamiyorum herşey çok uçmuş insanlar işsiz aylardır ailemizi görmüyoruz Sebep olanlarda Allah sorsun. Tramp in ilk kez bir cümlesine katılıyorum Çin dünyaya tazminat ödemeli demişti o kadar doğru ki.Belki bu korona bitecek Ama bir çoğumuz eskisi gibi olmayacagiz

Rutin kontrolde bakıldı açlık şekere 93 çıktı biraz yüksek geldi bu hafta yine yapalım dedi şimdi de 102 çıkmış sinir oldum şimdiden
Merhaba canım ben tip 2 diyabet hastasıyım.açlık kan şekerim insülin kullandığım ve kontrol altında olduğum halde 190 lardan aşağı inmiyor.tokluk daha fena tabison iki gebeliğimde gebelik şekeri olduğum için diyabetim kalıcı olmuştu.malesef bu gebeliğim de insülin artı diyet devam edeceğim.demem o ki o değerlerden korkmayın lütfenufak bir diyet ve yürüyüşle düzelecektir.ama benim bütün hamileliğim boyunca insülin kullanmam gerekiyor

canım evden çıkamyoruz malesef evde yürüyüş bandı var ama az yürüsem adet olmuş gibi ağrım oluyor bende ara verdim akşama kadar oturuyoruz
Arkadaşlar nescafe içiyor musunuz ? Ben şimdiye kadar hiç içmedim tiksinti gelmişti ki tiryakiydim, ama bu aralar canım istemeye başladı .. 1 bardak nescafe den bişey olmaz değil mi ?
Bende çay içemedim onun yerine kahve içtim bir süre arada içince sıkıntı olacağını sanmıyorum

Kızlar günaydın prrinatologa geldim ben. Biliyorsunuz ikili test kan sonuçlarım berbat çıkmıştı ultrasonda tekrar ölçümler yapılacak bana dua edin nolursunuz.
Canım ben kaçırdım herhalde bilmiyordum kötü çıktığını kan değerlerine güvenip kendinizi strese sokmayın lütfen ölçümler normal çıktıysa strese girmeyin.. onlar bile kötü çıksa bebeğin pozisyonu doktorun mm lik ayarı herşeyi değiştiriyor

Canim 10 dk suruyor surmuyor bende dogum oncesi oyle dusunuyorum simdilik jilet yapiyorum bu virustendolayi ben mesela cesaret edip kendime yapamam keske yapabilsem hep kuafore gitmisimdir

Kızlar günaydın prrinatologa geldim ben. Biliyorsunuz ikili test kan sonuçlarım berbat çıkmıştı ultrasonda tekrar ölçümler yapılacak bana dua edin nolursunuz.
Güzel haberini bekliyoruz canım. Kalbimdeki his olumsuz birseyin olmadığını söylüyor inş doktorun yanılmıştır dualarım seninle

Canim 10 dk suruyor surmuyor bende dogum oncesi oyle dusunuyorum simdilik jilet yapiyorum bu virustendolayi ben mesela cesaret edip kendime yapamam keske yapabilsem hep kuafore gitmisimdir
Bizim doğuma biraz daha düzelir belki ortalık

Arkadaşlar nescafe içiyor musunuz ? Ben şimdiye kadar hiç içmedim tiksinti gelmişti ki tiryakiydim, ama bu aralar canım istemeye başladı .. 1 bardak nescafe den bişey olmaz değil mi ?
bn çay içiyorum bir bardak da olsa bide midem bulanınca kola içiyorum zararlı ama çok iyi geliyo nedense

İnşallah güzel sonuçlar alırsın gönlün ferahlayarak çıkarsın odadan mübarek günde duaları geri çevirmez rabbim

Kızlar Benim karnım dümdüz 2 gündür sabahları akşamları çıkıyor yarın Baska dra kontrole gidicem 2 li test için benim dr önermedi nifty yaptır dedi maddi olarak zorlayacak perinatolog tanıdığım var kesinlikle ikili test yaptır ondan sonra nifty e karar veririz dedi. Şu kontroller yaklaşınca çok stres oluyorum ben ya

Dün aynısını ben yaşadım bı bardak içtim türk kahvesi ve nescefeden nefret ediyordum hamile kaldığından beri su hamilelik çok ilginç şey gercekten

Canım benim dr yasakladı,bende tiryakiydim ve tiksinmiştim.yine de sordum yasak dedi....arkadaşımın dr u günde 1 bardak türk kahvesine izin vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…