2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım inşallah Allah gönlüne göre versin bende haftaya cumaya gideceğim 15 haftam doluyor korkuyorum yine görünmezse diye senin gitmeye 12 hafta doluyor mu
İnşallah canım senle ben kız istiyoruz inşallah Rabbim sevindirir bizi bir de kız evlatla ❤❤

Yok canım haftaya cuma 13 olcam bugün başladım 12. Haftaya inşallah görünür de tahmin eder valla kız gibi dese bile havalara uçarım heralde

Inşallah canım evet bende sabırsız sabırsız bekliyorum

Ben pazartesi yada salı gidicem ikili tarama için inşallah cinsiyeti de belli olur valla çatlıycam merakdan ilk oğlumda bu kadar merak etmemiştim 2. de Daha meraklı oluyo insan belki de kız istediğim için
Bnde 22 sinde gidicem nasipse cinsiyetide öğrenmek için geç gitmeye çalışıcam

Bnde 22 sinde gidicem nasipse cinsiyetide öğrenmek için geç gitmeye çalışıcam
ilk bebeğin mi canım Rabbim gönlüne göre versin İnşallah

Bana da geçen cuma 10 gün sonra gel ikili tarama için demişti canım belki cinsiyeti de belli olur demişti bakalım nasip :) eğer belli olmazsa bi 10 gün daha sabırsızca bekleyip giderim :)

Tatlıdan ve akşam yemeğinden soğudum sanırım ondan oldu 2-2.5 kg arasında değişiyo sabahları , sizin nasıl başlangıçtan beri
Benim kilom da başlangıçla aynı canım doktora sordum bu haftalarda verebilirsin de dedi. Bebek için sıkıntı olsa söylerdi veya takviye verirdi. içini ferah tut. Bir de tsh baktırıyor musun?

Benim kilom da başlangıçla aynı canım doktora sordum bu haftalarda verebilirsin de dedi. Bebek için sıkıntı olsa söylerdi veya takviye verirdi. içini ferah tut. Bir de tsh baktırıyor musun?
Ben daha simdiden 4 kilo almişim ne yapacam bilmiyorum çok yiyen bi insanda degilim ama cok hareketsiz kalmistim artik ben evin onunde yürüyüşe basladim iftar sonrası sokakta kimse olmuyor esimle yuruyorum

Hayırlı cumalar hanımlar nasılsınız

bugünü Perşembe sanıp telefona cuma mesajı gelince cuma olduğunu anlamama ne demeli

Şuan öyle acayip uykum var ki 280 yatıp kalkmayasım var ama hayaller hayatlar

ve bugün ne yemek yapsam düşüncesi zaten uyutmaz

herkese musmutlu isrifrasız bulantısız ağrısız bir cuma ve hafta sonu diliyorum

Ben daha simdiden 4 kilo almişim ne yapacam bilmiyorum çok yiyen bi insanda degilim ama cok hareketsiz kalmistim artik ben evin onunde yürüyüşe basladim iftar sonrası sokakta kimse olmuyor esimle yuruyorum
Valla biz de iki ayı geçti evdeyiz canım nasıl kilo almadım ben de bilmiyorum Allah acıdı heralde bana çok kilo almamam lazım zaten. Yürüyüş ve yüzme hamilelikte en iyi spormus Dr. Banu Çiftçi nin bir canlı yayınında duymuştum. Benim gebelerim her gün 8 bin adım atmak zorunda demişti

İlk bebek evet ama ikizler o yüzden göstermez sanıyorum ama belli olmaz bnm dahavarkontrole gösterirse cinsiyetiyazın mutlaka

Kızlar Dr den geldim burun kemiği, ense kalınlığı her sey normal ve cinsiyet erkek
MelodiminEsi canım ben kız derdim hatırlıyor musun ama herkes erkek dşuor derdim Çin takvimi Rus takvimi de dahil...
Cidden erkekmis
1ay sorna daha net söylerim ddi Dr.. Ben ynede ikra meyra ya attm bakalım o ne dicek

D vitamini ampul takviye alıyorum o çok düşük çıktı, diğerlerinde problem yokmuş baktırmıştım.
Senin de kızın olucakmş sabah okudum, sağlıcakla al bebişini kucağına

Önce prensesler sonra prensler gösterdi kendini hayırlı olsun canım benim benimde doktorum iki hafta sonra tam kesinleşir dedi.

Eveeeet hatırlıyorum senin kızın vardı değil mi canım? Çok şükür her şey normal gidiyor Rabbim tamamına erdirsin gözün aydın

D vitamini ampul takviye alıyorum o çok düşük çıktı, diğerlerinde problem yokmuş baktırmıştım.
Senin de kızın olucakmş sabah okudum, sağlıcakla al bebişini kucağına
Çook teşekkür ederim kuzum hepimiz inşallah d vitamini damla olarak ben de kullanıyorum

Canım bende 4 kilo almışım umarım giderek hızlanmaz çok korkuyorum yaa normalde kilolu biri degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…