Kızlar burun tıkanıklığı ben de çok yaşıyorum zaten alerjik bir bünyem vardı gebelikten sonra iyice nefes alamaz oldum özellikle geceleri. Ağzım açık uyuyordum. Eczaneden tonimer diye bir sprey aldım okyanus suyu diyor. Burnu çok iyi nemlendiriyor ve basınçlı çıkıyor su çok iyi dağılıyor her yerine. Bunu kullandığımdan beri burnumdan nefes alabiliyorum geceleri daha rahat uyuyorum. Hele bir de hem bunu sıkıp hem de breath right bantlarından takınca çok harika nefes alınıyor benim gibi işkence çekenlere önermek istedim
Bizde Haziran 20 gibi gideceğiz memlekete 10 gün tatil yapalım kızım çok sıkıldı sürekli evde gidince çocuklarla oynar bol bol tüm enerjisini atar diye umuyorum
Kızlar bu Arada erkek bebeği olacaklar özellikle babycapa sayfası var çok tatlı ürünler var tavsiye ederim.. ❤
Benim son adet tarihi 23 ocaktı canım ama sat a göre ultrasonda 6 gün geriydik sanırım geç döllenmeydi. Birkaç gündür pıt pıt bir şey hissediyorum aynı yerde tam yattığım zaman acaba gaz mı diyordum ama bugun de birkaç defa olunca sanırım bebeğin hareketi dedim. Senin de ilk bebiş mi olacak benimki gibi nasipse :)
Kızlar iyi akşamlar
Benimde 2-3 gündür sağ göğsümün altındaki göğüs kaburga kemigim batıyor ağrıyor nefes alırkende normalde otururkende. Sizde oluyormu bu durum
Annem bebek büyüyordur diyo ama cok erken deglmi baya gögsume yakın kısım. Birde yarım oturursun ya ayaklarını uzatıp tam yatmadan oyle oturunca sağ kalçama acayip ağrı giriyor zor doğruluyorum
Hem hayırlı olsun hem hoşgeldin
Bana doktor suyun az dedi ve maalesef iyi bir gelecek vaad etmedi sağ olsun. Ama ben Rabbime güveniyorum ve bu durum düzelince bilgilerimi yazdırmak istiyorum inşallah çok yakın zamanda
En başından beri bu topikte hatırlıyorum seni 18 hafta devirdik beraber yolu yarılıyoruz sayılır. İçine karamsarlık düşürme ayrıntılı ultrasona da bir şey kalmadı önümüzde ben ilk günden beri doğumumuzu da burada yazacağımız zamanı hayal ediyorum ve bu düşünce içinde bu topikte hatırladığım sayılı isim arasındasın. Güzel haberler vereceğine bize gönülden inanıyorum. Havuç suyu her fırsat bulduğunda bol bol iç canım duamda olacaksın
Ayy cok gecmis olsun canim uzulme diyemicem ama insanin elinde deil benimde 2 hafta once oldu burayada yazmistim ama yogun deildi bir igneyle durdu cok.sukur .Benimde bebekten gelmiyodu bak seninde oyleymis o zaman nerden geliyo bu kanamalar insanin canini sikiyo benim arada akintim pembe ama arada dinlenmene bak cnm gecicektir.
Kızlar normalde yeni hafta dan gün alınca hafta takvimde öne atıyordu ama bu hafta atmadı sizdede öylemi mesela ben 18+2, yim normal de 19 haftanın içindesin yazardı niye hala 18 yazıyo acaba
Iyi aksamlar kizlar bgn ben de doktor kontrolune gittm 15+6ydim. Her sey yolunda gorundu cok sukur, peranatolog kiz demisti bu doktorum da teyit etti yanliz nipt testi yaptirmam konusunda ikna etti beni.
Ben tup bebekle hamile kalmistm ve pgt yaptirmistm. Detayli Ultrason goruntusunde bisey yoktu ama ikili testte biyokimyasal riskim yuksek cikmisti. Kombine riskim de normal gibi 1:318 . O peranatolog illa nipt isteyince sinirlenip baska perinatologa gitmistm guvendigim bir doktordu meshur da bir adam. O da bana ikili test bisey ifade etmez demisti. O da detaylida sorun gormedi. Nipt yaptirmasam olur mu dedim olur demisti.
Simdi takip doktorum biyokimyasal riskimden dolayi ici rahat etmedi. Eskiden bir hastasinda benm gbi kombine riski normal ama biyokimyasal riski yuksekmis ve down cikmis fln.
Kisacasi nipt yaptirmaya karar verdim, cunku bu konu hep karsima cikacak anladigim kadariyla. Yarin gidip kan vericem. Pgtli embriyo ile hamile kalmama ramen boyle olmasi cok canimi sikti. Insallah sikinti yoktur
Kızlar bende az önce videoyu izledim de bacak arası düz normalde ama çıkıntı gördüm kız bebeklerinizin cinsiyet resimleri var mı acaba klitoris büyük ihtimal ama çok çıkık geldi gözüme size ekran görüntüsü atıyorum siz ne düşünüyorsunuz yok hep erkek hissettim diye kendimi mi kandırıyorum acaba
yanlış anlamayın bu arada bir kuzum var Allah uzun ömür versin hep bir kızlardeşi olsun istedim ama eşim erkek istiyor diye kendimi inandırmış da olabilirim
Kzılar ayrıntılı usg randevusu aldınız mı? ben 21.haftaya aldım 15haziran randevumu(20haftalık)olmus olacak temmuz basına e erteledim direk ayrıntılı usg ye gideceğim...
Benim son adet tarihi 23 ocaktı canım ama sat a göre ultrasonda 6 gün geriydik sanırım geç döllenmeydi. Birkaç gündür pıt pıt bir şey hissediyorum aynı yerde tam yattığım zaman acaba gaz mı diyordum ama bugun de birkaç defa olunca sanırım bebeğin hareketi dedim. Senin de ilk bebiş mi olacak benimki gibi nasipse :)
Gunaydin canim Evet canim benimde ilk bebegim olacak nasipseo pit pitlari bende 2 gundur hissediyorum arada oluyor sabahlari kalkmadan ve aksamlari boyle baloncuk gibi 16.haftamdada hissetmistim ama sadece bir defaydi ama bu iki gundur ayirt edebiliyorumbende gaz sanmistim ama degil