2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim o zaman ayrintiliyi bekle kimbilir belki manken ebru şanci gibi degisir hayirlisiyla glsinler
18 19 gibi tekrar gideceğim zaten o zaman açarsa bacaklarını net olur artık sanırım ama yine de eşya için 20-25 i beklerim erkenden bir dolu alıyorum sonra çoğu kullanılmıyor belki şimdi şapka eldiven falan alırım kızımda onları çok kullanmıştım

Merhaba. wendy hayırlı olsun gebeliğini öğrenme hikayen süpermiş aramıza hosgeldin. Konuyu devralmanda çok iyi olmuş.
benide eklersen sevinirim
Yaş 37 , ilk bebek, kocaeli , kesin olmamakla birlikte cinsiyeti kız olacak son adetim 17 şubat tesekkürler şimdiden

Merhabalar beni de eklenenisiniz son adet 14 Şubat yaş 36 cinsiyet belirsiz Ankara 2. Yaşayan bebeğim olacak inşallah herkese hayırlı günler diliyorum

Pelinim ben canim gecmis olsun simdi iyimisin insallah bisey olmaz bak bebesibde iyiymis guzel seyler disunelim guzel seyler olsun insallah

Kızlar bişey sorcam ben devlet hastanesinde 2 li tarama yaptırdım bugün tam 2 hafta oldu sonucum çıktı mı bilmiyorum e nabızda görünür dimi çıkarsa ?

Kizlar ana kucagi fiyatlar cok farkli
500lirayada var 1000ede 350yede
Kizlar siz neye gore aldiniz
Ben kararsiz kaldim

Kızlar bişey sorcam ben devlet hastanesinde 2 li tarama yaptırdım bugün tam 2 hafta oldu sonucum çıktı mı bilmiyorum e nabızda görünür dimi çıkarsa ?
Bende epeydir giremiyordum tesadüf senin mesajı gördüm
1haftaya çıkıyor sonuçlar bende 12.haftada yaptırdım 3hafta olacak nerdeyse randevu bulamadığım için 15nde gidicem.e nabizda sadece kan sonuçların var 2li tarama varmı yokmu anlamadım sanki yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…