2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Kızlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Kanamam aşırı olunca tekrar doktorumla görüştüm ve hasteneye yatisim yapıldı bebeğim iyi Çok şükür
Kuzummm ben şimdi girdim gördüm çok çok geçmiş olsun. Allahın izniyle bir sıkıntı yokmuş çok şükür. İyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar ben dayanamadım geçenlerde devletdeki doktoruma randevu buldum hemen aldım yarın 14.50 de randevum var inşallah bir kız haberi de ben veririm size
Sonuç 1 haftada çıkar canım

keşke özele gitsen devlette 16 geçmedentahmin yapmıyorlar genelde sana ekranı gösterirlerse bacak arasına bak özellikle

günaydın güzel anneler

burun tıkanıklığı yaşayan varmı. benim alerjim de var. gebelikte östrojen hormonu sebepli tıkanmalar olurmuş. her sabah 5te tıkanıklıkla uyanıyorum
Canım benim de burnum çok tıkanıyor bu aralar. Bir de reflü oldu. Bir yastık daha koydum başımın altına yüksek reflü yastığı gibi oldu. Bu şekilde hem reflü sıkıntı olmuyor hem burnum açık kalıyor. Pozisyonda da rahat uyuyabişdim. Sabaha karşı uuanında istersem diğer yastığı çekiyorum tek yastığa dönüyorum yine

Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Dinlen canım inşallah geçer en kısa zamanda. Olabiliyor böyle şeyler. Bebek iyi demiş doktorun zaten. Stres yapmadan dinlenme e bak, dualarımız sizinle

Sonuç 1 haftada çıkar canım

keşke özele gitsen devlette 16 geçmedentahmin yapmıyorlar genelde sana ekranı gösterirlerse bacak arasına bak özellikle
Canım 2 hafta oldu inşallah çıkmıştır aslında özele gidecektim 15inden sonra ama eğer yarın öğrenemezsem giderim annemler bu ara köydeler de bizde oğlumla yanlarına gidicez 10-15 gün dönüşte duruma bakarız dicem ama inşallah yarın öğrenirim artık

Canım 2 hafta oldu ama e nabızda görünmüyo dr da 1 ayda çıkar sonucun demişti ciddi öyle olacak galiba :) yarın sorcam belki çıktıysa öğrenebilirim

Bizde Haziran 20 gibi gideceğiz memlekete 10 gün tatil yapalım kızım çok sıkıldı sürekli evde gidince çocuklarla oynar bol bol tüm enerjisini atar diye umuyorum

Kızlar bu Arada erkek bebeği olacaklar özellikle babycapa sayfası var çok tatlı ürünler var tavsiye ederim..

P Pelinimben canım sanada geçmiş olsun bebhjn iyi olmasına da çok sevindim . Rabbim sana bagislasin çabucak iyileşip evinize donersiniz inşallah

sagolcnm degismedi ya bulanti devam
Kuusyorum midem yaniyor
Oyle yatyorum sürekli
Sen nasılsın
Benim ki çok çok ağır değildi prilamiyi geldi bayadir bulantı yok sabahları istifra ediyorum şimdi bide aşırı ağız sulanmam var onun haricinde midem rahat şükür inşallah seninki de hafifliycek artık. Kaçıncı haftadasjn

inşallah
Haftaya 15haftalik olcak
Hic su içemiyorum encok bucanimi sıkıyor

Benim burnumda tıkanıyor bayadir üstelik kanıyor da az az geceleri bebişin canı sağolsun sabaha karşı yogunlasiyor.
Benim sol tarafım batıyor ayakta fazla kalınca oluyordu 1haftadir oturunca dabyatjnca da geçmiyor nefesimi kesiyor

Burnum benim de kanıyordu, sabahları hep pıhtı pıhtı kan oluyordu. Artık olmuyor. Ayşe önerin nasıl yatılır videosu var oradaki gibi yatabilsek daha rahat olacak sanırım. Benim de hareketsiz kalınca batıyor. Batara en iyi yürüyüş geldi bende. Nefesini kesecek kadar neden batıyor ki. Gerçi iki kişilik atıyır kalp artık. Yazıyor hamilelikte kalp zorlandığı için bazen nefes kesilebiliyormuş. Dediğin gibi bebişlerimiz sağ olsun

İyi olur canım sıkılıyolar evde valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…