2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım benim kendim gibi üzüldüm içim doldu Allah sabır versin İnşallah sana, tez zamanda sağlıkla tekrar hamile kalıp sağlıkla huzurla doğum yaparsın inşallah dualarım seninle ❤❤

Kızlar geldim
Yine öğrenemedim baya baktı doktor ama göstermedi kıza benziyo dedi bakalım nasip.. 2 gün ilerdeymişim 18. Haftada tekrar gel 20. Haftada detaylı taraman olacak dedi

Canim senin kanama alanı nerden geldiğini doktorun söyledi mi.Benim ilk kanama kese etrafında olmuştu. Bu öyle değil dün yaşadığım ama nasıl geldi şakır şakır. Benim sadece ameliyata bağlı rahimde lezyon oluşmuş dedi vajinanın girişinde kan pıhtıları vardı gösterdi. Sürekli olacak bisey mi acaba

Kuzum inanki çok üzüldüm ne söylenir bilmiyorumDış gebelik, bebegin kalbi durması vs. birsürü sorunlar yaşamış biri olarak söylüyorum zamanı gelecek bir gün ve sende sağlıklı bir bebek kucagına alacaksın.

Herkese Merhaba Anneler
Hepimiz için güzel bir hamilelik dönemi geçer umarım. Kaybı olan annelere sabırlar diliyorum umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar.
wendy beni de listeye ekleyebilir misin?
Yaş 33, Sat 12.02.2020, Bebeğin cinsiyeti Erkek, 2. bebeğim, Ankara

Yok canım bir haftadır kullanıyorum ilacı ondan değil benim nazlı kızım başlarda iyi davrandı şimdi ben burdayım demeye başladı

Allah sabır versin ilk bebeğini de ben kaybetmiştim üzmemeye çalışma kendini yine hamile kalırsın önce kendini toparla

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin sizlere. Ne denir bilemedim ama çok üzüldüm gerçekten, Allah yardımcınız olsun

Canım kilo vermek için uğraşma, alımını yavaşlat diyet yapmamak gerekiyormuş bu dönemde

Ben kızımda kullanmıştım ama doktorum uyarmıştı herzaman doğru yeri bulamazsan ses gelmez Buda sende endişeye neden olur demişti eğer bebeğin pozisyonu değişmişse ses gelmeyebilir

wendy canim yeni tablo mu olusturuyorsun

Canım kilo vermek için uğraşma, alımını yavaşlat ☺diyet yapmamak gerekiyormuş bu dönemde
Canım kilo vermek derken biraz dikkat etsem gidiyor zaten 20 den sonra mümkün değil zaten 20 ye kadar arada kaçırırsam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Canım ah çok üzüldüm çok rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun ne desek boş şimdi senin acını hafifletmez rabbim kalbine ferahlık versin nasıl olacak peki sezeryanla mı alınacak☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…