- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
inşallah canm allah gönlüne göre versinKeşke bu teori gerçek olsa şuan sağda çünkübi kızım daha olsa inşallah sağlıklı sıhhatli
hayrılı olsun topiğin :) kilo yerine son adet tarihi yazılsaydı daha iyi olmazmıydı yakın kişiler birbirini daha kolay takip ederdiDun ben kazen yöneticimize mesaj atmıştım özelden ilk sayfa için bizde tablo yapabilirmiyiz yeni sayfamı açmak gerekir diye oda sağolsun grubu devretmiş
gözün aydın canm cok sevindimKizlar sonucum cikti
Salı günü 316.37 idi
Bugün 837.31çok sukurrr ❤
Kızlar herkeslere selam..
Bugün yeniden kan verdi. 406 çıktı maalesef yükselmiyor düşüyor..
Günaydın canım ❤
Kuzu sende bilgileri atarmisin ilk sayfaya giriyim tablo yaptımbiraz kötü oldu ama idare ederiz artık bunu zor becerdim
vajinal ultrasonda acı oluyor mu bir de doktor mu istiyor görmeyi merak ettim ben de bu haftasonu gideceğim de
Ben de öyle düşünüyorum doktor bakalım derse bekleyelim diyeceğimBence bekle. Vajinal riskli
Merhaba arkadaşlar. Beni de araniza alırsanız sevinirim. Uzak yollardan geldim yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 2 kere kan testi verdim şuan kalp kese görmeyi bekliyorum
Ben de öyle düşünüyorum doktor bakalım derse bekleyelim diyeceğim
Çok sağol kuzuminşallah canm allah gönlüne göre versin
hayrılı olsun topiğin :) kilo yerine son adet tarihi yazılsaydı daha iyi olmazmıydı yakın kişiler birbirini daha kolay takip ederdi
gözün aydın canm cok sevindim
ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm...sağlıklı değilmiş demekki ileride kaybetmekten daha iyidir canm cinsiyetini fln bilmiyorsun bi melek oluyor
bende istiyorum ama bnm daha hiç bişey belli değil yarın artık..Etiketleyen herkezi kaydettim kuzular başka eklenmek isteyen olursa etiket yapsın ❤
Sen ver kuzum ben kaydedim istersen saglikla gelecek insallahbende istiyorum ama bnm daha hiç bişey belli değil yarın artık..
son adet tarihi ekilicekmisin
teşekkürler zaten mesafeliydim artık tamamen uzaklaştım yaptırmamYurt dışında bakmıyorlarmış onunla. Arkadaş almanyadaydı.
Forum da da vajinal den sonra kanama yaşayan çok okudum. Hiç riske atmaya gerek yok bence
canım yaş 35 kilo 59. 4 Kasım doğum,,,,, 28 ocak sat. BursaEtiketleyen herkezi kaydettim kuzular başka eklenmek isteyen olursa etiket yapsın ❤
hmm bnce o kilodan daha önemli bir birimizi takip etmek içinse tablo :)Sen ver kuzum ben kaydedim istersen saglikla gelecek insallah❤
Onu eklemedim kuzum bunlar yeter diye
Sağol kuzum Allah razı olsun..Selam canim
nediyecegimi bilemedim kuzum çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin bidahaki gebelik sağlıklı olsun inşallah
Aminn aminnn inşallah canım inşallah..Çok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
kesinlikle canım bende öyle düşünüyorum..Ben zaten dayanamazdım heralde ona rabbim taşıyamacağım yükü vermiyor işte çok şükür. İnşallah sağlıklı olur bir sonra ki bebeğim.inşallah canm allah gönlüne göre versin
hayrılı olsun topiğin :) kilo yerine son adet tarihi yazılsaydı daha iyi olmazmıydı yakın kişiler birbirini daha kolay takip ederdi
gözün aydın canm cok sevindim
ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm...sağlıklı değilmiş demekki ileride kaybetmekten daha iyidir canm cinsiyetini fln bilmiyorsun bi melek oluyor
Daha sonra düzenleme yapar onuda eklerim kuzumhmm bnce o kilodan daha önemli bir birimizi takip etmek içinse tablo :)
yaş 31 10 kasım şimdilik 2.cocuk kilo bilmiyorum söylemem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?