- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseyi görmeden mi söyledinizKendi tarafıma söyledim.
Ama eşimin tarafa söylemedim.
Hiç sevmiyorum elimde olsa hiç söylemem![]()
Ben pazartesi ilk kontrole gidicem sağlık ocağında kan verdim beta 905 çıktı doktor on gün sonra kadın doğuma görün dedi ama dayanamıcam ilk randevuyu nasipse pazartesiye aldımaramızda 2 gün var![]()
son adet tarihiniz ne zamandı ne zaman kan verdiniz regl gecikmesinden sonra mıBen pazartesi ilk kontrole gidicem sağlık ocağında kan verdim beta 905 çıktı doktor on gün sonra kadın doğuma görün dedi ama dayanamıcam ilk randevuyu nasipse pazartesiye aldım
Regl son gün 9 marttı o gün verdimson adet tarihiniz ne zamandı ne zaman kan verdiniz regl gecikmesinden sonra mı![]()
inşllah canm dua etmekten başka seçenek yokiçinizi ferah tutun dış gebelikte çok şiddetli karın ağrıları oluyormuş baş dönmesi bayılma bu tarz şeyler yaşamıyorsanız kendinizi sıkmayın![]()
hhahahaKendi tarafıma söyledim.
Ama eşimin tarafa söylemedim.
Hiç sevmiyorum elimde olsa hiç söylemem![]()
Amin kuzumÇoook canım Allah razı olsun evlatlarından kız gibi temizlik yaptılar kızımda 9 ay beraber yaptık hep ama busene onlarında sınavlar yoğun yinede yapmaya çalışıyorlar vallahi babaları tabak kaldırmaz
Canım yaş tahmini doğum tarihi kilo kacinci cocuk bunlarida yazip yollarmisinR Rainbow3461 beni ekler misiniz gruba. 5 haftalik hamileyim. Sanirim kasim dogum
en sabırsız benmişimbende kimseyle paylaşmadım şimdilik daha cok yeni cunku insallah 25 mart randevu sonrası herseyli ogrenip oyle haber veririm insallah..
bence ilk 3 ay söylememek en iyisien sabırsız benmişim
Gorunuyor canm . Hadi insalah hayirli haberle gelirsn canmAmin kuzum❤
Kuzum ben salı ya aldım 15.30 da gidicem inşallah❤ insallah keseyi gorebilirim❤ 5+3 oluo hcg de 4000 ustu olmasi gerekio insallah
kese gozukurmu bu degerle
Amin kuzum inşallahGorunuyor canm . Hadi insalah hayirli haberle gelirsn canm![]()
9 martta son reglinizi mi oldunuz yoksa 9 martta regl olmanız mı gerekiyorduRegl son gün 9 marttı o gün verdim
Yas 26Kızlar etiketleyen herkezi listeye ekledim başka eklenmek isteyen unuttugum varsa beni etiketlesin❤
Tamam canim kaydediyorum hosgeldinYas 26
Kilo 56
Tahmini d. T - 15.11.2020
1. Hamilelik
ben de olumsuz bi şey olursa herkese tek tek açıklama yapmak istemediğim için beklemek istiyorum eşim sağlıkçı o da netleşmeden söylemeyelim diyorbende kimseyle paylaşmadım şimdilik daha cok yeni cunku insallah 25 mart randevu sonrası herseyli ogrenip oyle haber veririm insallah..
4 ay içimde tutsam içimde patlarbence ilk 3 ay söylememek en iyisiyengem bebeği 4 aylik olmustu söylemişti kizim oluyor diye nazar dan korkmusss
![]()