- 23 Aralık 2019
- 244
- 280
- 33
Evet doktorda aynısını dedi beni kahve leke ve karnıma ani kasılma ve sancılar giriyor sanada oluyormuGayet normal canımhayırlı olsun şimdiden. Yinede 2 gğn sonra baktır betana yükselmesine bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doktorda aynısını dedi beni kahve leke ve karnıma ani kasılma ve sancılar giriyor sanada oluyormuGayet normal canımhayırlı olsun şimdiden. Yinede 2 gğn sonra baktır betana yükselmesine bak
Benimkide öyle cnm ama sürekli hassaslık var dokunamıyorum bazen, bu arada hayırlı olsun cnm benimArkadaslar merhaba bende 6+1 deyim goguslerim bazen cok sis bazende sonuyor boyle olan varmi
Sag ol arkadasim benmki tup bebek.oldugu icin kalp atisi icin cok korkuyorum haftaya gidicem doktoraBenimkide öyle cnm ama sürekli hassaslık var dokunamıyorum bazen, bu arada hayırlı olsun cnm benim![]()
benim de hiç belirtim yok sık tuvalete gitmek dışındasat neydi ki cnm? mide bulantısı iyiye isaret aslinda bence ne kadar gec gidersen o kadar iyi. ya bende hic bi belirti yok tedirgin oldum ayin 25 ini nasil beklicem bilmem
benim hastanemde 10 gün için geçerli, keşke 15 olsaydıEvet cnm tüm özellerde geçerli

Benim ilk haftalar sancım çok oldu. Şuan 6+4 arada oluyor. Kanamada yerleşmedir bence dikkat et yine deEvet doktorda aynısını dedi beni kahve leke ve karnıma ani kasılma ve sancılar giriyor sanada oluyormu
HoşbuldukHoşgeldin canımyaş şehir kaçıncı çocuk kilo da yazarmisin kaydedim tabloya
![]()
Sat 12subatHoşbulduk29 yaşındayım Aydın'da yaşıyorum 2. Çocuk olcak inşallah 49 kiloyum ilk gebelikte sadece 9 kilo aldım bakalım bunda nasıl olcak
Güzel gidiyor çok şükür suanlik bu skntim yok inşallah böyle rahat hamilelik geçiririz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızHoşgeldin arkadaşım, bebeklerimiz aynı gün gelecek insallah bir aksilik olmazsa. Nasılsın, nasıl gidiyor hamileliğin
Hoşgeldin canımHoşbulduk ☺ 29 yaşındayım Aydın'da yaşıyorum 2. Çocuk olcak inşallah 49 kiloyum ilk gebelikte sadece 9 kilo aldım bakalım bunda nasıl olcak
Sabah uyanir uyanmaz ölçtüm bugün ben kuzu 36.9 cikti bazen 37 de cikio ama aksam genelde 37.0 37.3 arasi cikio normal yani gebelikteSizde ateş yükselmesi var mı? Benim normalde 36 civarı çıkardı dün ölçtüm 37.5 çıktı. Hasta değilim araştırdım hamilelikte vücut ısısı yükselebiliyormuş. Ateşini ölçüp yüksek çıkan var mı?
Merhaba Canım kan ile netlestir insallah kuzum ❤Merhaba kızlar nasip olursa bende kasım annesi olucam az önce test yaptım pozitif ☺
Benim iştahım çok açıldı bu iki günde Çarşamba günü tekrar doktra gidicem bakalım ne dicekHoşgeldin canımhemen kaydediyorum ❤
Maşallah bende 5 6 kilo almıştım fazla almadan şey yapalımdoktor bana son aylarda beslenme daha önemli şimdi kendini yemeye zorlama aciktikca ye dedi oyle yapiom
❤
Hoşbuldum canım netleştireyim yazarım sonra bilgileriMerhaba Canım kan ile netlestir insallah kuzum ❤buraya bilgilerini atarsan kaydedeyim
❤ hoşgeldin ❤
![]()
Benim gunduz istah var aksam istah yok kuzu ama birsey olmaz kilo verilir beni hiç korkutmuyor bebisler iyi olsun yeterkiBenim iştahım çok açıldı bu iki günde Çarşamba günü tekrar doktra gidicem bakalım ne dicek
Tamam canım bekliyoruz inşallahHoşbuldum canım netleştireyim yazarım sonra bilgileri