Snmalyz 94
Gizlice yıldızlarla donandığım, dünyamdayım...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 26 Temmuz 2019
- 282
- 353
- 18
Bebek rahime yerleştiği için galiba biraz araştırdımBende de var ama cok degil ara ara oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek rahime yerleştiği için galiba biraz araştırdımBende de var ama cok degil ara ara oluyor.
Bende rahim buyuyor diye okudumBebek rahime yerleştiği için galiba biraz araştırdım
Normalde yapiyor ama bu virusten dolayi kapali heralde yanlis bilgi vermis olmayim ama ben doktora gittigimde oyle bisey demisti doktor yükseliyor mu hcg diye bakmak icin git diyecekti emin olamadı tekrar hastaneye çağırdıhanımlar herkesı tebrık ederım saglıklı gebelıklerınız olur ınsallah sıze sorum HCG testlerını aıle hekımlerı yapıyor mu
Maşallah sağlıkla gelişsin inş. Kaç haftalıksınızbiz bugün keseyi gördük :)) iki hafta sonra da kalp atışlarını duyacağız nasipse ❤
Amin inşallah.Maşallah sağlıkla gelişsin inş. Kaç haftalıksınız
normalde aile hekimleri yapıyor ama bu olağanüstü durum sebebi ile yapmıyorlarmış en azından bizim sağlık ocağı öyle söyledi evinize en yakın küçük kliniklere gidin lütfen dediler bana dün konuştumhanımlar herkesı tebrık ederım saglıklı gebelıklerınız olur ınsallah sıze sorum HCG testlerını aıle hekımlerı yapıyor mu
6. haftaya kadar benim de çok fazlaydı sonra kesildi, normal bir durum rahim genişlediği için olurmuş.Benim kasık ağrılarım çok fazla kızlar sizdende öyle bir durum var mı
ben bugün gittim, kalp atışı dinledikNasılsınız hanımlar doktora giden bebeğinin durumunu öğrenen varmi
tesekkur ederım yapmama ıhtımallerı var yanı bır sekılde ogrenıcez bakalm hayırlı olsun szınde benım son 3 testm sılık cıktı kan ıcın bıraz bekleyevegımnormalde aile hekimleri yapıyor ama bu olağanüstü durum sebebi ile yapmıyorlarmış en azından bizim sağlık ocağı öyle söyledi evinize en yakın küçük kliniklere gidin lütfen dediler bana dün konuştum
Tamam kuzum kaydediyorum ❤Tabi yazayımi 25 kasım Da bekliyoruz kendisini ya da kendilerini
Kızlar merhaba ben de varımkısmetse 25 Kasım görünüyor doğum
Nasılsınız?
HoşbuldummHoşgeldin aramıza![]()
Ay yok benim bulantım falan sabah biraz oluo o kadar ama gögüs ağrım varya öff öff ben zaten büyük gögüslü biriydim normaldede küçültmek istiodum ama çocuk doğurmadan girmek istemedim o işe şimdi varya aldı başını gidio gögüslerim benim en yakın arkaşadımın hamileliği boyunca gram bulantısı olmadı kız doğumdan bi hafta önce camlarını falan sildi öyle doğum yaptı doğumdan 3 gün önce beşiktaşta gezioduk kendisiyle Allah herkese onun hamileliği gibi hamilelik nasip etsin ablasıda tam tersi gebelik tansiyonu çıkmıştı tam 41 kilo aldı doğuma kadar ilk 4 ay sadece kustu son 3 ay sadece yattı şans işteBulantıları artan var mı neler yapıyorsunuz![]()
Acıkınca vuruyor arada. Evden çıkmıyorum şu illetten tez vakitte kurtulsakBulantıları artan var mı neler yapıyorsunuz![]()
Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim dr sana soyler zaten once keseye bakar sonra kalp atisi icin cagirirMerhaba arkadaşlar yarın kalp ve kese için ilk kontrolüm var ama bende hiç bir belirti kalmadı uykum olurdu gitti miğde bulantım hafif vardı geçti goguslerimde acı vardı o da artık yok.Ruyamda doktora gittiğimde kalp atışını duyamamıştık bu gece. Tüp bebek annesi old için gittiğim merkeze devam etmek ıstiyorum. Şişli memorial doktorum iiznliymis başka birine verdiler. Ilk kontorlde neleri sormam gerek.Bundan sonraki muayenelerimde tüp bebek bölümünden kadın doğuma geçeceğim aranızda o hast.kadin doğumuna giden var mi
Olmaz mı sabahtan akşama kadar ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir çok kötüyüm mutfağın önünden geçerken bile öğürüyorumBulantıları artan var mı neler yapıyorsunuz![]()
Kızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür5 haftalık dedi doktor kesemiz 7 mm
daha odaya girmeden ağlamaya başladım doktorun yanında ve eve gelene kadar ağladım yüzüm kıpkırmızı olmuş binlerce kere şükürler olsun
2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi
sizden de güzel haberler bekliyorum güzel anne adaylarıı
![]()
Benimkide 13 subat yarin kontrolum var gitsem duyabilirmiyim acaba bide lekelenmelerim vardi bakalim guzel haberlerle gelmek dilegiyle13şubattı sat kızlar bugün itibariyle 6+0 olduk. Cumartesi doktora gideceğiz ama inanılmaz bulantı başladı sizler neler yapıyorsunuz bulantılarınıza neler iyi geliyor.