• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Kızlar popo üstü hafif bi düştüm bi şey olmaz demi kızçeme çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım hiçbir şey olmaz korkma insanlar kaza geçiriyor yine bebeğe bir şey olmuyor. Kendini üzme sakın öyle darbelere dayanıklı vücudumuz kaç katman var bebeğimizi koruyan.
Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış kendini dinle bir de karnında kasığında ağrı yoksa hiçbir şey olmaz ❤️

Kızlar reflü yatagı ve burun aspiratörü aldınız mı ? Önerebileceğiniz var mı ? Özellikle reflü yatağı çok zormuş.

Kızlar reflü yatagı ve burun aspiratörü aldınız mı ? Önerebileceğiniz var mı ? Özellikle reflü yatağı çok zormuş.
Reflü yatağı yataş juno aldım hem kafa şeklini de destekliyor. İki arkadaşım önerdi çok memnunlardı. Burun aspiratör ben de Braun aldım

Genelde 2 hafta önden gidiyordu evet ama kilo bazında baktığımda çok fark yoktu 50 gr en fazla farkliydi burda yazilanlara göre 1 hafta da 300 gramdan fazla almiş olması evet bence de normal değil hatta annemle gitmiştik kontrole ikimizin de ağzi açık kaldı ama doktor herhangi bi tepki vermedi normalmiş gibi davrandı çıktıktan sonra hatta buraya forma girip bikac yoruma bakınca baktım benimki baya fazla üstüne farklı etkiler de var kötü bişey olmasın da yine 22. Haftada olmama rağmen bu kadar zorlanmak normal gelmiyor hatta buraya yazdıktan sonra ilk eczaneye gittim tansiyon ölçtürmeye 7 2 çıktı burun kanamam olduğu için yüksek çıkar saniyodum sonra acile gittim 12 8 çıktı ama bı yandanda carpinti oluyodu nerdeyse her saatte bir iki EKG çektiler o an çarpıntı olmadığı için oda normal çıktı anlamadim gitti yani gün içinde yaşadıklarım baş ağrısı ardından burun kanaması çarpinti ve nefes darlığı acildekiler bişey anlamıyor kadın doğum bebek baskı yaptığı için yapar dedi ama 22 haftada bunlar oluyorsa daha sonraları beni korkutuyor
2 hafta önden gidiyorsa normalmiş diyecektim ama kilosu çok açık ara fark etmiyordu dedin bildiğim birsey varsa o da ters birsey varsa doktor söylemek zorunda mesuliyet almaz bence bir sorun yoktur, kalp çarpıntısı kansızlıktan da oluyor benimde var ama normalde de nabız yüksekliği vs hamilelerde görülürmüs ebe söylemişti. Düşük tansiyonda tehlikeli ama yükseği daha tehlikeli yüksek çıkmaması da güzel fakat tansiyon aletin varsa evde takip et bence 2 çok düşük.. Burun kanaması da gebelikte olası şeyler yaşayanlar var mı bilmiyorum ama onuda yaşıyorum hatta damaklarımda herzamankinden hassas onlarda kanıyor sıkça. Hic korkma canım benim, gönlünü ferah tut rabbimin izniyle geçsin şu dönemlerimiz ve sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallah

kizlar yarin seker yüklemem var bugünden yapmam yada yapmamam gereken bir sey var miiii? birde ben artik bu rüyalari görmek istemiyorum ya nasil kurtulucaz her gün sabaha kadar farkli senaryolarla uyaniyorum

2 hafta önden gidiyorsa normalmiş diyecektim ama kilosu çok açık ara fark etmiyordu dedin bildiğim birsey varsa o da ters birsey varsa doktor söylemek zorunda mesuliyet almaz bence bir sorun yoktur, kalp çarpıntısı kansızlıktan da oluyor benimde var ama normalde de nabız yüksekliği vs hamilelerde görülürmüs ebe söylemişti. Düşük tansiyonda tehlikeli ama yükseği daha tehlikeli yüksek çıkmaması da güzel fakat tansiyon aletin varsa evde takip et bence 2 çok düşük.. Burun kanaması da gebelikte olası şeyler yaşayanlar var mı bilmiyorum ama onuda yaşıyorum hatta damaklarımda herzamankinden hassas onlarda kanıyor sıkça. Hic korkma canım benim, gönlünü ferah tut rabbimin izniyle geçsin şu dönemlerimiz ve sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallah
Amin inşallah canım hepimizin temennisi o şekilde bebeklerimizin hareketlerini hissedince sanki hiç bı zorluk yaşamıyor muşuz gibi mutlu oluyoruz ya o yeter şimdilik birde kucağımıza aldık mı oh miss 😍🫶

Amin inşallah canım hepimizin temennisi o şekilde bebeklerimizin hareketlerini hissedince sanki hiç bı zorluk yaşamıyor muşuz gibi mutlu oluyoruz ya o yeter şimdilik birde kucağımıza aldık mı oh miss 😍🫶
Kesinlikle, sağlıklı olsunlar. Doğdukları anı bir görelim herşey uçup gidecek. Bu aralar hergün rüyamda kavuştuğumuz anı görüyorum 🥲

kizlar yarin seker yüklemem var bugünden yapmam yada yapmamam gereken bir sey var miiii? birde ben artik bu rüyalari görmek istemiyorum ya nasil kurtulucaz her gün sabaha kadar farkli senaryolarla uyaniyorum
O konuda eşim benden bıktı 😁2 tane muhabbet kuşum var gündüzleri onlarla ilgileniyorum aklıma yer etmişim gece uyanmışım eşime diyorum muhabbet kuşları kaçmış lambaya konmuşlar onları ordan al eşimde yat hele sen ne diyon dedi beyin sonradan uyandı benimde 🤣

Kızlar herkese selam
22 haftalığım
Geçen hafta her akşam bebeğin hareketlerini hep hissettim
3gündür çok az bazende hiç hissetmiyorum
Endişeleniyorum sizde durumlar nasıl
Bu haftalarda Hergün hissediyormuydunuz

Bir problem yok kızlar şükür tekmeliyor annesini🥹
Bu ilçede kadın doğumun acili olmadığı için gidemedik ama ağrı acı kanama vs yok şükür.
Dikkat edin benim dikkatsizliğime geldi ya🥲

Back
X