- 30 Nisan 2018
- 1.426
- 2.906
- 133
sanmıyorum gorulceğini 1500 le karından1500ustu karından gorulurduydum gorulmyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanmıyorum gorulceğini 1500 le karından1500ustu karından gorulurduydum gorulmyor mu
Canım ben tahlil yaptım degerim 2696ydı çarşamba günü gittiğmde cok minik kesecik göründü doktor bugun tekrar gittik kese göreceğiz diye minnagımın kalp atışını bile duydukKızlar karından kese kaclarda gözüküyor bebek
Bneim budoktorum alttan bakmadihicsanmıyorum gorulceğini 1500 le karından
ay darusu bana inşallahCanım ben tahlil yaptım degerim 2696ydı çarşamba günü gittiğmde cok minik kesecik göründü doktor bugun tekrar gittik kese göreceğiz diye minnagımın kalp atışını bile duyduk![]()
Benim de beta öyle düşük başladı bekledim sonra artış oluyor zaten canımay darusu bana inşallah
Ben daha yeniuim 200du bneim betam
Haftaua carsamab çağırdı beni
amin cnminsallahBenim de beta öyle düşük başladı bekledim sonra artış oluyor zaten canımAllah gönlüne göre versin insallah bu gittiğinde hayırlı haberler alırsın
![]()
3000 bin olcak sizin belki gorulur bi bakar en azından ya da belki katlanmaya bakmak icin cağırmıstır.ay darusu bana inşallah
Ben daha yeniuim 200du bneim betam
Haftaua carsamab çağırdı beni
Evet degerlere takılma bende öyle düşük degerlerle başladım ama sonra birden arttı.dediğin gibi önemli olan düzenli artmasıamin cnminsallah
Doktor duusk demediama baktim burda herks 1000leri gormus
Bakalim önemli olan saglikli artmasi
Inşallah değerlerim saglikli artar
Ben sadece 12. Gün ölçtürdüm o gün 300 dü değerim. 10. Gün sonraya çağırdılar işte salı günü kese görcez dediler. İnşallahŞuan değerim normal mi peki sizin nasldı
ay inşallah ilk olacak benimdeEvet degerlere takılma bende öyle düşük degerlerle başladım ama sonra birden arttı.dediğin gibi önemli olan düzenli artması![]()
evt bekleyip görücez3000 bin olcak sizin belki gorulur bi bakar en azından ya da belki katlanmaya bakmak icin cağırmıstır.
Gozunaydin canim darisi diger annelereHayırlı akşamlar kızlar. Biz bugün 6+2 yiz. Doktora gittik ve şükür kalp atışını aldık. Folik asiti değiştirdi doktorum ve çok fena bulantım vardı ilaç yazdı şükür daha iyiyim. Rabbim herkese pıt pıt atan kalp sesini duyursun inşallah![]()
![]()
![]()
Evet geçen hafta almıştım buradayım. Kese kontrolü olduğu için verdiler bence. Sonrakileri uzatabilirlerCanim randevu alabiliomusun hangi sehirdesin
Benim de ilk cnm. bende bugun Gittim kese için baktım kalbinin sesini dinlettiay inşallah ilk olacak benimde
Cok heyecanlayım
Ay maşallah amin darısı başımıza.. Ne kullanıyorsun ne verdi şimdiGozunaydin canim darisi diger annelere
Karından mi vajınal usg ıle mi duyduunuz canım çok sevındım ben de hafta ıcı gıtmeyı düşünüyorum da benım de altı artı 1 suanHayırlı akşamlar kızlar. Biz bugün 6+2 yiz. Doktora gittik ve şükür kalp atışını aldık. Folik asiti değiştirdi doktorum ve çok fena bulantım vardı ilaç yazdı şükür daha iyiyim. Rabbim herkese pıt pıt atan kalp sesini duyursun inşallah![]()
![]()
![]()
ınşallah cnm senin adina sevindimBenim de ilk cnm. bende bugun Gittim kese için baktım kalbinin sesini dinlettidarısı sana olsun. hepimiz içn bu günlerde güzel olur insallah her sey
Karından baktık canım sat'a göre 6+2 idim. Ultrasonda 6+1 çıktık.Karından mi vajınal usg ıle mi duyduunuz canım çok sevındım ben de hafta ıcı gıtmeyı düşünüyorum da benım de altı artı 1 suan
Canim 7. Haftada görünür benceAcaba benım de görünür mü karından