- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Canim baya erken ama çok zayıfsan belki cıkmış gibi hissedebilirsin,şuan gerçekten karnım çıktı çok küçük bişey ciddiyim önce yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim baya erken ama çok zayıfsan belki cıkmış gibi hissedebilirsin,şuan gerçekten karnım çıktı çok küçük bişey ciddiyim önce yoktu
Ekledim sonra sildim evt Fasulye şeklinde doğruEkledin mi? Hiç görmedim..
İyiymiş bende ne tez çıktı karnım diyordum çok şaşkındımbende yapıyorum geçen hamileliğimde hibor kullandım çok yakıyordu bu daha az yakıyor oksapar benimki de
Evet göbek çıkıyor ama bebekten değil yaklaşık 2 aydık adet olmuyorsun ve birde muhtemelen yediğim için göbeğe gidiyor hamilelikte hormonlardan dolayı yağ ve su birikir vücutta.. benimde göbeğim çıktı yediğim için
64 kiloyum çok zayıf degilimCanim baya erken ama çok zayıfsan belki cıkmış gibi hissedebilirsin,
Benimde içim rahat ama doktora gitmeyi biraz erteliyorum bu sefer. Çünkü bundan önce 2 düşük bir operasyon gecirdim. Polip alındı rahimden. Önemli olan bebeğimin tutunması sağlıkla inşallah benim içinBen de İstanbul'da yaşıyorum. Sat 27 gitmedim henüz doktora. Haftaya filan gideceğim. Allah'ın izniyle bir şey olmaz diye dua ediyorum. İçim rahat şükür![]()
Bizim boncuk da yuvarlakValla inan bilmiyorum. Görüntü böyleydi. Arkadaşlarımınki ise yuvarlaktı.
aa eklenen resımler sılınebılıyor mu?Ekledim sonra sildim evt Fasulye şeklinde doğru
Evet mesajı düzenle bas ordan resimleri silebiliyorsunaa eklenen resımler sılınebılıyor mu?
merhaba
kizlar belli oluyo mu bilmiyorum ama
testi
yaptım 2.cizgi hemen silik cikti
10 dk sonra felanda böyle dagilma oldu
2.cizgi silikte olsa belli oluyo hala
hamile olabilir miyim sizce ne dusunuyosunuzEki Görüntüle 2614495
Evet mesajı düzenle bas ordan resimleri silebiliyorsun
[/QUtesekkür ederim
Bence testi tekrarlarsanız daha sağlıklı olur yada en garantisi beta hcg testi yaptırabilirsinizmerhaba
kizlar belli oluyo mu bilmiyorum ama
testi
yaptım 2.cizgi hemen silik cikti
10 dk sonra felanda böyle dagilma oldu
2.cizgi silikte olsa belli oluyo hala
hamile olabilir miyim sizce ne dusunuyosunuzEki Görüntüle 2614495
Kan testine gitmem biraz zor 9 aylık aylık bi bebegim varBence testi tekrarlarsanız daha sağlıklı olur yada en garantisi beta hcg testi yaptırabilirsiniz
Benim biraz çıktı canım 1 kilo bile aldım :) oğlumda 17 kilo almıştım doğuma kadar bakalım bunda ne olur ☺☺Hanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm![]()
Ya benim sadece çok yediğimde çıkıyor sonra gidiyorHanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm![]()
Burayı kaçırdım bana da anlaaaaatEkledim sonra sildim evt Fasulye şeklinde doğru
64 kiloyum çok zayıf degilim![]()